Haos sam ja Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Uh, zadnje vreme došlo kad sam totalno na Hjumanovoj strani. Prva tri Monstrosity-a su baš DM vrh barem meni, naročito Millennium - album za sva vremena. 1 1 Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Hahahaha, eto dobiješ podršku od koga se najmanje nadaš Imperial Doom DM klasik za sva vremena, Millennium albumčina koja ruši sve pred sobom, In Dark Purity fantazija kakvu Nergal može samo da sanja.. Quote
Grobodan Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Dobar je Monstrosity ali to je dve lige ispod Behemota. Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Možda po hipster ikstrim megapopularnim standardima Quote
Towards The Inevitable Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 I ja cu u 90% slucajeva pustiti pre prva dva Monstrositija nego Apostasy i Evangelion, sto su moja dva omiljena Behemota, a sta je bolje, to niko ne zna (osim Fenriza) Quote
Grobodan Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Njemu je sve to podjednako sranje Quote
Demon Seed Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 (edited) Princ Fenric ludji od Hyumana Ruku na srce pustio sam Millenium i kida sada! Edited October 18, 2018 by Demon Seed Quote
Сале Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Сад одгледах ово његово коментарисање. Колико је човек сујетан, то је просто невероватно. Подсећа ме на нашег великог вођу који се бави ко је шта реко о њему. Али једно је у праву. Живот је сувише кратак да би се губило време на писање jутуб коментара. И слушање нових бехемот албума. 2 Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Ruku na srce pustio sam Millenium i kida sada! Meni je CD puko pre više od deset godina, od tada ga nisam celog pustio, tek po neku stvar, a pre toga mislim da nije bilo dana kad ga nisam izvrteo, kada ga konačno nabavim na originalu, mislim da će biti toliki svrš da neču morati da krečim stan Quote
[Nocturno] Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 I ja, koji se kunem u Satanist moram da kazem da je ova izjava smesna i da su prvi Monstrosity albumi klasa za Behemoth opus. Jako sam ponosan sto imam ovo kao first press, za uramiti. 3 Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 AAAAaaaa Nokturno kralju, svaka čast, prilično retka i skupa ploča, naklon! Dimone mogao bi češće da lupiš ovako neku glupost, koji si još ono OSDM bend spomenuo da je bzvze u odnosu na Behemoth? Quote
Demon Seed Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 (edited) dOSaDniM Benediction verovatno, al' za njih i dalje mislim da nemaju talenat ic, to se najlepse vidi u Electric Eye obradi gde su ciste tonove na gitarama, takoreci muzicke penale, promasivali, bude i neka stativa, al' ono, podseca rif Ne mogu da slusam ljude koji ne umeju da nabodu ton, bolje nek ne obradjuju da se ne ispale, njihove pesme idu kako oni oce i mehanicki se to guli, isto kao i Krisiun (iako skroz druga sorta dma, da ne bude zabune sta poredim) Poz za Kazima Edited October 18, 2018 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Svaki momenat prozivanja Mrle i Behemota je od dragocenosti.. 1 1 Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Uhuhuuuu zicer, ajde Nokturno šibaj vinil kultove, može i na njihovoj temi Ali Dimone zaboga, da prozivaš bend zbog obrade.. ccc, pa ni meni se ne svidja, al šta sad, treba mrzim i Death što mi bzvze i Painkiller njihov? Na stranu to što Benediction ima jednu od najboljih obrada koju sam ikada čuo (Forged in Fire), većina njihovih albuma čist kult, a Rubicon medju deset najboljih albuma u povijesti DM-a dOSaDniM Hehe, ovo mi kul Quote
KazimKazim Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Krisiun este dosadan generalno, ali AssassiNation i nesto starii opus nece laikovati samo Olivere Drace Quote
Demon Seed Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Daj bre Humane pa stoji u tekstu da nije problem svidja li mi se ili ne obrada, nego je pogresno skinuta, to cesto razotkriva kakvi su sto se talenta tice djed metalci... Death je tog Painkillera iseko hirurškim čelikom, pa sad da l' se svidja, da l' zvuci tanko i Chuck krešti, to su kozmeticke stvari, gitare sviraju Painkiller rifove xD Dok u Electric Eye od Benediction i u Unholy Blasphemies od Krisiun sramota kako promasuju rif xD Quote
Сале Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Дет одсвиро пејнкилер боље него џудаси. Исто што и содом боље одрадио ајрон фист него што је ориђинале верзија. Benediction verovatno, al' za njih i dalje mislim da nemaju talenat ic, За овакву изјаву мислим да би блага казна била и да те спале на ломачи 1 Quote
KazimKazim Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 I mani obrada Painkiller-a bas nista posebno, a moe se reci da mie Death u top3 death metal benda Quote
kuruz Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Benediction tate za sve kojekakve disonantne šatro pametne death metal bendove Grind Bastard >>> Quote
In The Flesh Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Meni Painkiller jedna od boljih obrada ikad. 1 1 Quote
obsessed by cruelty Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Behemoth bendina, Benediction bendina, u Death - Painkiller solo nije ni prineti originalu inače dobra obrada, prvi Monstrosityi obavezna lektira, šatro pametni dm bendovi isto do jaja činjenice molim lepo Quote
S.R.T. Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Benediction tate za sve Benediction bendina 1 Quote
Grobodan Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Meni je Benediction možda i najprecenjeniji od tih poznatih dm bendova. 1 1 Quote
Angelystor Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Benediction apsolutna B liga evropskog death metala. Mogu u plejof da idu maksimum. Ne da im nešto fali, ali mislim i da ih retko ko i stavlja u A koš. Usput, saglasan sa ITFom, Painkiller obrada jedna od najboljih ikad. Ne mogu da zamislim Sound bez nje na kraju. Quote
Recommended Posts