HUMAN Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 Pa jbg kad je Mr.Krauli odavno rikno Quote
obsessed by cruelty Posted January 11, 2019 Report Posted January 11, 2019 (edited) odlican koncert sinoc, jedino su organizatori zakazali, bilo je kilometar reda ispred ulaza i poceli su kasno sa pustanjem, tako da pola ljudi ako ne i jace nije uopste videlo WITTR, ja na svu srecu udjoh na vreme. koga zanima sta su svirali, mislim da su vec izbacene setliste na net, sto se mercha tice nemam pojma sta ima, uvek je bila preogromna guzva oko standa pa me bolelo uvo da se guram. INFERNO BOG Spoiler nemci debili s telefonima i ja s njima Edited January 11, 2019 by obsessed by cruelty 1 Quote
kuruz Posted January 11, 2019 Report Posted January 11, 2019 gle nismo stigli da komentarišemo album bolje što nismo hehe Quote
obsessed by cruelty Posted January 11, 2019 Report Posted January 11, 2019 hahaha tek sam sad provalio, kakva situacija jbt kad sam uzimao karte za ovaj koncert, ujedno sam kupio i za Mastodon/Kvelertak/Mutoid Man paket, tako da su bile u istoj koverti, i sinoc ladno ja ponesem kartu za Mastodon, lik na ulazu nije izvalio, pocepao je i ja usao sve lagano, i danas kad da uzmem da spakujem kartu s ostalima, vidim pogresna nista, mora saljem neke mejlove sad nesto, da vidim da mi priznaju nekako ovu kad budem otisao na koncert krajem meseca Quote
obsessed by cruelty Posted March 29, 2019 Report Posted March 29, 2019 ecclesia ARABICA diabolica hahahaha ja tek sad vidim ovo jos i komentar: I'm waiting for the "blow my trumpet, Gabriella"-condom Quote
kuruz Posted March 29, 2019 Report Posted March 29, 2019 a 100% satanica malim slovima? leb te jebo šta radi čovek Quote
Сале Posted March 29, 2019 Report Posted March 29, 2019 (edited) Јебо тај сатанизам који се рекламира на паковању од кафе. Edited March 29, 2019 by Сале Quote
Talvi Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 https://www.loudersound.com/news/behemoths-nergal-sparks-controversy-with-black-metal-against-antifa-t-shirt Quote
Angelystor Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 Ima li veće social media kurve u muzici od ovog Nergala? Quote
kuruz Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 klasičan evropejac, građanin sveta, a ne pravi Poljak Quote
HeLLsarma Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 Ne cudi me da ce da uskoro izjavi da je gej. 5 Quote
KazimKazim Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 Dok izbacue moderne maistorie , nek radi sta oce...kad napravi ekstremni Det Magnetik, lako cemo ga pljuvati 😄 Quote
Recommended Posts