Jump to content

Recommended Posts

Posted
23 hours ago, Grobodan said:

pritom prati scenu i dan danas

To si zaključio po tome što je napravio bend sa Mantasom?

Odvratan lik u svakom smislu. Kapiram odvajanje lika i dela, ali ovaj baš testira tu hipotezu.

Posted
6 hours ago, oʞɾoƃ said:

To si zaključio po tome što je napravio bend sa Mantasom?

Ne, stalno postuje sta slusa, hajpovao je Miskurcing, DsO, Mglu, sve lepe stvari sto slusamo.

6 hours ago, oʞɾoƃ said:

Kapiram odvajanje lika i dela, ali ovaj baš testira tu hipotezu.

Gutao si Shining svojevremeno s najgorim likom ikad (posle Radomira)

• Upvote 1
Posted

Kralj, će se gleda, oduvek su mr zanimali detalji njegove veze sa okultnim pesnikom Kristofom Azarevićem i kako je od mediokritetnog pagan blekera pulena od slepca Darkena došao do dominatora koji je svirao napucani pocrnjeni ded metal i jebo Dodu Elektrodu dok od hroničnog umora nije dobio leukemiju.

Posle toga znamo, malo iskulirao, video da smo ipak svi smrtni i nije rešenje ona njegova stara "resting is not for conquerors", napravio frizuricu, počeo jesti malo i zdravo, prestao da diže teže od 5kg, uložio u biznis, u PR, čak se toliko opustio da je dozvolio basisti da svira na albumu nešto drugo sem deonica ritam gitare.

Živa legenda, seethe-ujte smrtnici!

Posted

288416_1200_1200px_w.jpg

Ovo imate u Vulkanu i izašlo je pre 5 godina, nego jbg, nema danas više ko u knjižaru da uđe, da se pročita nešto, nego se čeka 5 god da izađe na yt da bi se čudili !!

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Kakva slučajnost, slušao ga baš pre nekoliko dana da se podsetim pošto mi je bio super pre 11-12 god, osrednji pocrnjeni Immolation ripoff, a baš sam se bio zagrejao.

Bolji su mi od njega Satanica, Thelema, ZKC i Demigod sa svim svojim manama. A vrv i Pandemonic Incantation, Apostasy i Satanist.

Jedino što se slažem je da je sve od Behemoth više cheesy al' ironično možda i zato brdo pesama ima više karaktera od bilo koje od ovih. 

Slušao sam baš i Diapsiquir - Virus STN i ANTI (Anti mi bolji a po formuli bi trebalo Virus da mi bude bolji nego lošije pesme), velika šteta za brata Toxic Harmsta (ako neko nije u toku, svirao i u gorepomenutom Arkhon Infaustus) što je nedovršen avant-disso gitarista, vrv sjebo potencijal gudrom.

• Like 1
Posted

jesi ga slušao na kasnijim Kickback albumima?

tu baš kanališe taj gadni, nadrkani, mizantropski metallic hardcore iz kanalizacije Pariza

• Upvote 1
Posted

Slušao sam ovaj Arkhon Infaustus na BA pre neku godinu, mogu da budu ponosni što ih je neki lik na nekom forumu stavio u istu rečenicu sa Behemoth. Na stranu attention whore koji se odaziva na Nergal, nije ni meni simpatičan al možda bih i ja bio takav da sam napravio The Satanist. Verovatno ne bih. 

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)
On 6/13/2020 at 6:39 PM, Talvi said:

jesi ga slušao na kasnijim Kickback albumima?

tu baš kanališe taj gadni, nadrkani, mizantropski metallic hardcore iz kanalizacije Pariza

E, nisam, videh da je svirao kod njih u kasnijoj fazi, probaću, hvala

Moguće da sam nepravedno pomislio da je tezgario samo 😄

Edited by Demon Seed
Posted
On 6/13/2020 at 11:36 PM, Haos sam ja said:

Slušao sam ovaj Arkhon Infaustus na BA pre neku godinu, mogu da budu ponosni što ih je neki lik na nekom forumu stavio u istu rečenicu sa Behemoth. Na stranu attention whore koji se odaziva na Nergal, nije ni meni simpatičan al možda bih i ja bio takav da sam napravio The Satanist. Verovatno ne bih. 

Šta jedan Satanjist uradi čoveku. A bio je tako fin i skroman momčić..

• 5 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...