kuruz Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Fenseraj Jedan od razloga zashto necu da idem na RHCP, gotivim bend i rado ih slusham, ali da se guram sa 100 000 ljudi i da gledam bend iz 50i nekog reda i da ih gledam na video bim..to za mene nije koncert. To mogu i kuci da radim, da ih gledam na monitor i da mi prichaju "You are great! We love you!" A ovako ti je Nergal na 1m-10m od tebe i nema! Kraj k'o u bioskop! Pure evil and hate! a ljudi beshe..200-300 ne vishe..sigurno ne manje.. Fensi sam ja! Ne znam, meni lepshe mnogo. Sale su male, zagushljive, a i ne mogu da polivam masu pivom/vodom shto uvek radim kad sam u velikoj guzhvi, poslednjih dana gimnazije su me svi moguci psovali zbog vrtenja flasha oko glave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Pa drugo je dvorishte gimnazije zadnjeg dana..kod nas je svako svakog polio..to su ti bile kombinacije sa ponavljanjem, ak poznavas gradivo A na svirkama me nervira iskreno kad neko poliva tako...nije ti neki fazon kolega : ) Dovoljno meni sto se oznojim dosta..jedino to, a nije uvek zagushljivo, zavisi i od guzve i gde se nalazis itd...to je metal svirka, a ne pozoriste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 I mene nervira to polivanje. Sta ima neko da me poliva koje pizde materine? Dosao sam da gledam, a ne da se neko izivljava nada mnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgole Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Polivanje je strava. Osveženje. Na nekim festivalima se non-stop sipa iz creva na masu. Well, koliko bi ljudi na Behemothu?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stansfield Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ma da, stadioni su treš. Bilo je više od 200, a devojka s kojom sam ulazio je kupila trista i nešto, mislim broj karte, tako da ne znam....... nema to veze,oni prodaju sta im prvo padne pod ruku,ja sam na dan koncerta eodusa kupio kart br17,pa ti vidi... inace,svirka je bila odlicna,jedna od boljih na kojima sam bio,nergal je car... inace,svirka je bila odlicna,jedna od boljih na kojima sam bio,nergal je car... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 I mene nervira to polivanje. Sta ima neko da me poliva koje pizde materine? Dosao sam da gledam, a ne da se neko izivljava nada mnom. Shta me briga. Meni strava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemOnizeR Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Gruvali su baš kako im priliči i svaka im čast a ko god misli suprotno nek' se jebe...il' nek' bude jeben... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Polivanje je strava. Osveženje. Na nekim festivalima se non-stop sipa iz creva na masu. Ја бих им јебао матер за то! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Splashers to the lions!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Jel ima ko tekstove za The Apostasy? Ne mogu da nadjem na netu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrym Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 mislim da album jos zvanicno nije izasao pa ih zato nema ali nisam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Nema textova jos, album izlazi 2.jula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Skoro svaka pesma svojim završetkom stvara sliku ruševina zemljotresom tek razorenog grada nad kojim se šire oblaci dima i prašine, odnosno izaziva osećat da se nešto zastrašujuće upravo završilo na isto tako furiozan način kojim je i počelo. Ala sam ga smislio. Inače, pretpostavljam da je naziv prve pesme, Rome 64 c.e. Nergal dao po prvom velikom pokolju hrišćana u istoriji, pošto je te godine Neron za požar u Rimu okrivio upravo njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 e fala na infou, mene bas zanimalo sta je to samo nastavi sa cepanjem istorije hm..a to za rushenje zgrada..tako je odavno neko na dark angel temi opisao pesmu "Cauterization" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Lov na veštice u Poljskoj? Poljska organizacija za borbu protiv sekti All-Polish Committee for Defence against Sects, sastavila je listu umetnika koji “promovišu satanizam” kroz svoju muziku. Lista će u julu biti predata različitim poljskim zvaničnicima sa ciljem da se obeleženim umetnicima zabrani da nastupaju u Poljskoj. “Do sada nije bilo jasno koji bendovi afirmišu te vrednosti, i zbog toga su vlasti, neupućene dovoljno, dozvoljavale da takvi koncerti budu organizovani, omogućavajući na taj način podijum sa kog su oni mogli da šire svoje opasne poruke. Zato smo odlučili da im pomognemo” prokomentarisao je Ryszard Nowak, direktor All-Polish Committee for Defence against Sects. Članovi ove organizacije nisu za sada hteli da kažu kojim će bendovima biti zabranjeno da nastupaju, ali je gotovo izvesno da će se na spisku pojaviti poljski bendovi Behemoth i KAT, kao i američki šok-roker Marilyn Manson. POPBOKS koji primitivizam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Nema veze, evo mi cemo ih usvojiti Bez zezanja... Strasno. Mada bi kod nas bilo jos i gore da popovi znaju Engleski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Da vam kazem jednu stvar, malo su i oni preterali sa svim tim antihriscanstvom. Mene zanima muzika, a ne njihova proseravanja. Ili sviraj ili seri, a nemoj srati i svirati. Nikad mi nije bilo jasno zasto su satanisti samo protiv hriscana? Sto lepo nisu i protiv muslimana, budista, jevreja i drugih? Edited June 18, 2007 by Grof Drobikus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Islam je mnogo ekstremniji od hrishcanstva, ali zato i nema zajebancije s time. Napravite vi pesmu protiv muslimana, pa cesh da vidish kako ce te u roku od tri dana lokalni pekar ili poslastichar ganjati po sokacima. Edited June 18, 2007 by Radoomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Just because I'm paranoid, it doesn't mean people aren't out to get me. ^Translation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Islam je mnogo ekstremniji od hrishcanstva, ali zato i nema zajebancije s time. Napravite vi pesmu protiv muslimana, pa cesh da vidish kako ce te u roku od tri dana lokalni pekar ili poslastichar ganjati po sokacima. O tome ti upravo i govorim. Strašni su kad seru po nekome ko nije toliko radikalan, a nemaju muda da seru po svima. Da ih vidim da seru po muslimanima. Ako si satanista, onda ti smetaju sve ostale religije, a ne samo jedna. Edited June 18, 2007 by Grof Drobikus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ako si satanista, onda ti smetaju sve ostale religije, a ne samo jedna. Veću glupost izreći nisi mogao. XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ljudi, koliko ja vidim, njih Hriscani hoce da banuju (jebem ti uticaj foruma), a ne Hare Krisna, Crna ruza, Dalaj Lama, Jogi letaci ili statijaznam ko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Veću glupost izreći nisi mogao. XD Zasto mislis da je to glupost? Lako je biti frajer kad diras nekoga ko ti nista nece. Budi frajer pa diraj onog ko hoce da vrati. To mi je uvek smetalo kod nabedjenih satanista. Sto se mene tice, serem se na sve religije, ukljucujuci i satanizam. Ljudi, koliko ja vidim, njih Hriscani hoce da banuju (jebem ti uticaj foruma), a ne Hare Krisna, Crna ruza, Dalaj Lama, Jogi letaci ili statijaznam ko. A zasto? Ne diraj mecku sa prstem u oko. Edited June 18, 2007 by Grof Drobikus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 a gde je tu umetnicka sloboda, majku mu jebem, ovo 21. vek. nek se nose u kurac sa invizicijom. to sa islamom lupetas samo tako, taj njihov satanizam je neka vrsta revolta protiv vecinskog opredeljenje, mesanja crkve u sve svere drustva, bla, bla, mada pola njih to rade iz kurca i zajebancije... rok en rol, jeba ga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Vidim da će i ova tema pod ključ uskoro da se očisti od spam-a. XD @Grof Pa sam si rekao. Satanizam je isto neka forma religije. Koji idiot moraš biti da bi bio protiv sebe? XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts