Jump to content

Recommended Posts

Posted

WOW slika je genijalna. Ah Nergal pile moje, nikada me nece razocarati. Inache za tu svirku sam i ja nachuo neshto. Ma za to bi prodao i roditelje i sestru samo da ih vidim.

Posted (edited)

Inache ima i DVD koji je izasao pre dva dana, Crush.Fukk.Create-Requiem For Generation Armagedon.

E da, i Karl Sandersa-Nile gostuje na Demigodu.

Edited by Denethor
Posted

imam par stvari sa ovog zadnjeg.ritam JEBE MAJKU!vrat me jos uvijek rastura.vrhunac energije.obozavam i black i death period.mada mi je GROM omiljeni...

a za ribu sa prve stranice:spot DECADE JEBE MAJKU!jedan od najboljih spotova u sto sam ja gledao.

• 2 weeks later...
Posted

Ovaj Demigod je RAZBIJANJE!!! Ima slicnosti po malo i sa Nile-om a i sa Morbidarijom. Onako, neki crossover izmedju ova dva, kud ces bolje. Za mene najbolji DM album ove godine. Toliko, savrsenstvo.

• 3 weeks later...
Guest 10 dinara
Posted

To mi je jedan od omiljenih bandova mada mi se black albumi bas i ne svidjaju.

Najjaci albumi si Thelema i Satanica

Guest 10 dinara
Posted

Jedan lik koga svi verovatno znate(Steva) mi je rekao da dovodi Behemoth i Avenger uskoro kod nas (e sad da li mu treba verovati)

Posted

koji je moj ovim death metalcima u drugoj polovini godine icon_confused.gificon_smile.gif

demigod razvaljuje, cak i vise od zosa... sad da li je ili ne dm album godine moracu da sacekam jos par meseci, ko zna sta se jos pojavi icon_wink.gif mada, necrophagist...

odo` da slusam karl sandersov projekat icon_rockdevil.gif