dark_lilith Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 postoje pricice da behemoth dolazi kod nas tipa da ce svirka biti negde u novembru, sto bi bilo fantasticno ali to nista nije sigurno medjutim postoji sansa Quote
Grobodan Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 O tome se prica vec godinu i po,valjda na kraju nesto i bude. Evo jedne mnogo dobre slike se omota novog albuma: Quote
ZWER Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Pricalo se o turneji Behemoth i Hypnos, ali posto Hypnos jos nije izbacio novi album (treba uskoro), sve je moguce.... Quote
Denethor Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 WOW slika je genijalna. Ah Nergal pile moje, nikada me nece razocarati. Inache za tu svirku sam i ja nachuo neshto. Ma za to bi prodao i roditelje i sestru samo da ih vidim. Quote
Denethor Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 (edited) Inache ima i DVD koji je izasao pre dva dana, Crush.Fukk.Create-Requiem For Generation Armagedon. E da, i Karl Sandersa-Nile gostuje na Demigodu. Edited September 8, 2004 by Denethor Quote
Goxy Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 ja ne volim ni stari niti novi behemoth kada sam prvi put slusao zos kia cultus,jedva sam docekao kraj albuma,teska smaracina kao i predhodni albumi Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Ima turneja : Behemoth + Krisiun + JEBENI INCANTATION + Ragnarok u novembru da li ce svratiti i do nas pitanje je sad ? Quote
Vintersorg Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Ima turneja : Behemoth + Krisiun + JEBENI INCANTATION + Ragnarok u novembru da li ce svratiti i do nas pitanje je sad ? ccc Quote
ZWER Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Ima turneja : Behemoth + Krisiun + JEBENI INCANTATION + Ragnarok E to se zove turneja Quote
Azog-Gauroth Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 imam par stvari sa ovog zadnjeg.ritam JEBE MAJKU!vrat me jos uvijek rastura.vrhunac energije.obozavam i black i death period.mada mi je GROM omiljeni... a za ribu sa prve stranice:spot DECADE JEBE MAJKU!jedan od najboljih spotova u sto sam ja gledao. Quote
Vintersorg Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 e, demigod se pojavio na netu... skidam ga Quote
Frankenchrist Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ja sam sad procitao na netu da mnogo kopiraju Nile ovim albumom. Aj brzo ljudi koji su culi album, izvestavajte nas! Quote
Grobodan Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Lice meni oni na Nile i na Zos Kia. Quote
Frankenchrist Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 A bogami i omot za Demigod je poprilicno u Nile fazonu hehehe.... Quote
Grobodan Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Pa i Zos Kia omot A i Sanders gostuje na Demigod. Quote
Frankenchrist Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 E jebiga! Pa dobro, koga mrzi da ceka novi Nile, nek zabode Behemoth, cini mi se da nece biti puno razlike. Quote
Grobodan Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ja jedva cekam oba albuma. Lepo meni akako god okrenes. Quote
Vintersorg Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 (edited) mene ovo podseca na heretic samo brzi i agresivnije Edited September 24, 2004 by Vintersorg Quote
Predator Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Ovaj Demigod je RAZBIJANJE!!! Ima slicnosti po malo i sa Nile-om a i sa Morbidarijom. Onako, neki crossover izmedju ova dva, kud ces bolje. Za mene najbolji DM album ove godine. Toliko, savrsenstvo. Quote
Denethor Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Jao jao jao jao jao jao, kad ce da bude u prodaji. Ocu, ocu , ocu. Quote
Guest 10 dinara Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 To mi je jedan od omiljenih bandova mada mi se black albumi bas i ne svidjaju. Najjaci albumi si Thelema i Satanica Quote
Guest 10 dinara Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Jedan lik koga svi verovatno znate(Steva) mi je rekao da dovodi Behemoth i Avenger uskoro kod nas (e sad da li mu treba verovati) Quote
Kent Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 koji je moj ovim death metalcima u drugoj polovini godine demigod razvaljuje, cak i vise od zosa... sad da li je ili ne dm album godine moracu da sacekam jos par meseci, ko zna sta se jos pojavi mada, necrophagist... odo` da slusam karl sandersov projekat Quote
Recommended Posts