kuruz Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Ова расправа не води нигде.. Мене лично заболе чиме се Нергал бави, док буде правио добру музику слушаћу га и то је то. 90% бендова има малоумну идеологију, па их опет слушам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Ова расправа не води нигде.. Мене лично заболе чиме се Нергал бави, док буде правио добру музику слушаћу га и то је то. 90% бендова има малоумну идеологију, па их опет слушам. Lepo si to srocio....Kratko a jasno!!!!! :bigblue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Хфала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 90% бендова има малоумну идеологију, па их опет слушам. Tacno tako. Sve sto sam rekao bilo je upuceno ljudima koji slepo slusaju te maloumnosti i prihvataju ih bez razmisljanja. Na to upravo hocu da ukazem. Mislite svojom glavom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Naravno da nije bitno, ali ga ljudi idealizuju i misle da je i on dobar covek, ako mu je dobra muzika, a to jednostavno nije tacno (i ne samo njega, nego i druge muzicare ciju muziku gotive). Niko od nas ovde ne zna kakav je, zato sto ga ne poznaje. Muzika mu je do jaja pa je i on do jaja. WRONG. Pogresno je kada neko slepo prihvata ono sto mu neko drugi govori, a da sam nije ni malo razmislio o tome. Otvorite oci i razmisljajte svojim glavama. Ti mene nisi shvatio.... Otkud ja znam kakav je Nergal covek kada ga ne poznajem? Niti me zanima-meni se svidja njegova muzika,a i vokal i to ono sto je po meni ovde bitno Seti se Varga i sta sam rekao o njemu-ko normalan moze uopste da idealizuje takvog coveka,koji slozicete se,nije ni najmanja cvecka Pominjes Nergala i satanizam,kao i to da je licemer-onda treba da znas da je Dante u svojoj "Bozanstvenoj komediji" stavio licemere odmah na trece mesto pri Luciferovom tronu-posle bratoubica i izdajnika svojih dobrotvora Ова расправа не води нигде.. Мене лично заболе чиме се Нергал бави, док буде правио добру музику слушаћу га и то је то. 90% бендова има малоумну идеологију, па их опет слушам. Agreed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Cekaj cekaj....ako neko voli neki bend ne mora da znaci da ga slepo slusa???? Isto i kad volis neku osobu,ti joj se neces pokoravati,i ziveti pod senkom...Vec ces razmisljati svojom glavom,ciniti i raditi sto ti je volja!I koliko sam primetila niko od ljudi ovde njih ne slusa slepo,vec samo izvlace zakljucke......Kakvi su nekad bili,koliko su se promenili i sl...Ali ih idalje gotive i slusaju!!! :da: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Ti mene nisi shvatio.... Otkud ja znam kakav je Nergal covek kada ga ne poznajem? Niti me zanima-meni se svidja njegova muzika,a i vokal i to ono sto je po meni ovde bitno Seti se Varga i sta sam rekao o njemu-ko normalan moze uopste da idealizuje takvog coveka,koji slozicete se,nije ni najmanja cvecka Pominjes Nergala i satanizam,kao i to da je licemer-onda treba da znas da je Dante u svojoj "Bozanstvenoj komediji" stavio licemere odmah na trece mesto pri Luciferovom tronu-posle Pa ja sam i rekao da niko ovde ne zna kakav je on zato sto ga ne poznaje, ali ga ljudi brane kad kazem da nije dosledan sebi kao da ga poznaju. Ja sam rekao da je licemer AKO propagira satanizam, a nije satanista. A ako je satanista, nek bude licemer sto se mene tice (mada je po meni licemerje najgora covekova osobina), ali onda je nedosledan samom sebi jer je ranije propagirao paganizam. Cekaj cekaj....ako neko voli neki bend ne mora da znaci da ga slepo slusa???? Isto i kad volis neku osobu,ti joj se neces pokoravati,i ziveti pod senkom...Vec ces razmisljati svojom glavom,ciniti i raditi sto ti je volja!I koliko sam primetila niko od ljudi ovde njih ne slusa slepo,vec samo izvlace zakljucke......Kakvi su nekad bili,koliko su se promenili i sl...Ali ih idalje gotive i slusaju!!! :da: Veruj mi, ima ljudi koji kad vole neku osobu pokoravaju se, zive pod njenom senkom i puze u blatu, kao i sto ima ljudi koji slepo slusaju sta im njihovi idoli porucuju. To sto sam rekao nije bilo striktno vezano za Behemoth. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Btw.Nergal je ok osoba..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Jel ti to mene vuces za jezik? Sad jos samo fali Frubi sa sa svojim Suffo je bolji od Behemotha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Pa dobro i oni iz Suff-oa su ok..... :) Ali nisu bolji od Behemotha.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Samo da podsetim sve kako je ovaj bend do jaja i kako je way over bolji od Suffo-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Истина! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 I ja se slazem....... :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Ej, idem po Frubija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Neeeee :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Posteno bio bolji... u shminci do duse . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Скинух retail, звучи доста боље. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) Nikako da skinem Apostasy,ali hocu uskoro,nadam se Valja li to cemu,e? Edited August 26, 2007 by Full_Metal_Yakuza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 'nako... Mozhe da prodje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Nikako da skinem Apostasy,ali hocu uskoro,nadam se Valja li to cemu,e? Naravno da valja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Nikako da skinem Apostasy,ali hocu uskoro,nadam se Valja li to cemu,e? А стоји ти слика са њихових омота у аватару... СКИДАЈ, БРЕ! Edited August 27, 2007 by Doommaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Evo intervjua, za sve koji kapiraju sta je Apostacy http://www.imhotep.fi/en/index.php?option=...135&lang=en http://www.imhotep.fi/en/index.php?option=...135&lang=en Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Mајку му, албум се зове The Apostasy!!! Edited August 27, 2007 by Doommaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 hahahha, torrent koji sam skinuo (retail) isto je nazvan Apostacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts