Jump to content

Recommended Posts

Posted
moglo je malcice bar da bude kasnije... ovako je razlika izmedju SUFFOa i Behemotha 2 nedelje. ja bi rado isla na oba, ali finansijski necu moci da ispratim sve, kao i mnogi verujem, tako da ce ljudi biti primorani da biraju... i plasim se da ce rezultat biti nedovoljna posecenost na oba...

Pa ti nemoj da birash nego dodji na Behemoth! :D

I ja jedva chekam! :) Bice mrtvi'

kad vec biram onda je SUFFO 50000 mesta iznad Behemotha! jebo Behemoth, kad dolazi Suffocation :rockdevil:

Ovako je sve počelo :D

Posted

Cheka se nokaut.

Anyway, ovaj "Live Apostasy" je najbolji live snimak Behemotha yet :da: Metal mashinerija radi sve bolje i bolje.

...ali "Christians To The Lions" je tako nenormalno odradjen da ne mogu mirno da ga sedim i da slusham ovu verziju. AAA. Vrh albuma.

Posted
Cheka se nokaut.

Anyway, ovaj "Live Apostasy" je najbolji live snimak Behemotha yet :da: Metal mashinerija radi sve bolje i bolje.

...ali "Christians To The Lions" je tako nenormalno odradjen da ne mogu mirno da ga sedim i da slusham ovu verziju. AAA. Vrh albuma.

E stvarno, i ja sam pao na dupe!

Posted

Nepotrebno je pricati o live kvalitetima Behemotha, jedan od najjacih bendova koje sam video nazivo...uz Suffocation :P

Aj sad bez zezanja, kad izadju 2 bonus odma da se baca ovde!

Posted

Chant re-record - jes vise heavy i cistija produkcija, ali ostaje mi bolji prvi...sta znam, nijanse, mozda zato sto sam prvu cuo.

Nova pesma - Nista narocito, kao da su sklepali stvar od delova pesama sa zadnjeg, pocetak npr isti Pazuzu

Jama pekel - vrh epa! kult pesma + Big Boss + Behmoth razbijanje - strava!

Ramones cover - gotivan.

3 live - razbijanje, samo mi krivo sto nisu nesto raritetnije stavili, ipak su ove pesme i na novom lajvu.

Sve u svemu - OK ali nista epohalno. Jebiga, ep je to...

Posted
Chant re-record - jes vise heavy i cistija produkcija, ali ostaje mi bolji prvi...sta znam, nijanse, mozda zato sto sam prvu cuo.

Nova pesma - Nista narocito, kao da su sklepali stvar od delova pesama sa zadnjeg, pocetak npr isti Pazuzu

Jama pekel - vrh epa! kult pesma + Big Boss + Behmoth razbijanje - strava!

Ramones cover - gotivan.

3 live - razbijanje, samo mi krivo sto nisu nesto raritetnije stavili, ipak su ove pesme i na novom lajvu.

Sve u svemu - OK ali nista epohalno. Jebiga, ep je to...

slazhem se potpuno.samo neznam shto su chant ponovo snimali pesma je savrshena onako i po meni mnogo bolja al' dobro to su sve ukusi :D

Posted

Ja ne znam cemu ovo izdanje. U stvari znam, al ajde.

Novi Chant, bez gruva totalno, toliko sterilno da nemam reci. Ovaj bend, sto god vise para ima, umesto da produkcija bude sve bolja i bolja, ona je sve gora i gora. Vise mi se i ne slusaju.

Posted

U svakom slučaju, naručivanje preko interneta je propast, samo zbog shippinga. Hteo sam da naručim preko nekog finskog sajta neke LP-jeve, gde je komad oko 18e, sa sve shippingom iznosi oko 40. :mrtav: