Sandman Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Preslušao album. Ono,nije loš album definitivno,ali nije ni pomak,dakle prosečan Behemoth album koji može da se sluša bez problema. Voleo bih ipak neke nove elemente na sledećem albumu(da se vrate na black primese ). Quote
Angelystor Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Ja bas imam klackavicav utisak o ovom albumu. Izjutra ga prvi put slusam, zvuci dobro, ali mi je zamoran. Slusam ga posle po gradu, bas mi se svidja, slusam ga po treic put popodne, jedva nekako izdrzao do kraja, sada ga pustio opet, izuvanje! Taslachina Behemoth Kaiii!!!!! Nebitno... Kako god, morace ovo jos da se vari do konacnog dojma, ali sto rece Talvi pre ovog spama, fale pamtljive deonice bas... Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 ja sam krenuo sa njima,stao 2-3 sata kod najboljeg benda ikad Immolationa,i sad varim Disgorge klasike tipa she lay gutted kvlt. Quote
kuruz Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 @ Иги Јеб'о те Каи То за памтљиве деонице је и мени пало на памет. Нема нечега што чекаш да чујеш кад пустиш песму поново, само вожња без престанка. Quote
Angelystor Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Ima pesama koje mi zvuce bolje tokom slusanja, pre svega "The Seed Ov I" (jedina da mi se dojmila na prvo), "Shemhamforash" i "Transmigrating...", ali evo, zavrsio album, po 4. put, jedva cega mogu da se setim Quote
Josif Visarionovič Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 To se i meni desilo,a preslusao sam album 3 puta.Uopste ne mogu da ga upamtim,reci cu isto sto i za kanibale,svirka za 10 ali idejno nista evolucionarno. Quote
Grobodan Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Pa kad bi pamtljivost bila kriterijum za procenu kvaliteta albuma, onda bi se i npr Focus mogao otpisati kao sranje Mislim da je Nergal namerno išao na manje catchy album, najveći problem je ovde isto što i kod Scar Symmetry - za sad sve funkcioniše OK, ali ako izbace još jedan ovakav postaće dosadni. Quote
Angelystor Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Focus? o_0 Los primer if you ask me, to si zamerio je l' ne ides na 'cert? :] Mislim da on nije isao na to da album bude "manje catchy", cenim da je samo hteo more epic i sporiji album, u chemu je i uspeo, a i tako bolje, ovako se ne moze reci da se ponavljaju, sto je uspeh, ne mogu reci za dva Behemoth albuma da mi zvuce isto a imaju ih vec dovoljno, i sto je bitno dovoljno odlicnih/vratoparajucih, tako da i jedan slabiji/manje catchy/whatever ih sigurno nece spustiti kod mene na listi najboljih bendova :] Quote
Grobodan Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Pa lično mi je Focus ušao u uho negde oko 15. puta možda i dođem, na baxuziraj mi Quote
Angelystor Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Meni je ki 'manjem' vec posle prvog slusanja bilo - wow, robot No, 'ajde to su bila neka rana proucavanja, da mogu da kazem da mi se stvarno svideo i zarazio me, tek kasnije... Zamislim da ides na Exit, a ne na Cynic :] Quote
dimmu1 Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) preslusao sam sada ceo album i kao i apoctasy na prvo slusanje mi nikako nije naseo.opet ima samo jedna pesma koja mi se svidela,a na ovom albumu to je ov fire and void. preslusavacu jos par puta pa mi se mozda i svidi..ko zna.. Edited July 5, 2009 by dimmu1 Quote
Sisus Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Ja sam ga juce preslusao jednom, na jedno uvo uslo, na drugo izaslo. Mada, juce nije bio mo dan, poslusacu jos koji put. Quote
Guest HEFEST Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Behemoth su odlicni u Heroes of might and magic 3!!! Quote
Nemethor Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Dobar album, tipican noviji Behemoth, na srecu nema sindroma novog 1349 Quote
Dead Man Walking Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Prepotentno....vidim ja biće tu svega samo će opet dobrih rifova da manjka. Bravo ja. Od Demigoda dakle kreće sve gore i gore... Ubija me u pojam što se ovaj krelac non stop dere, i to nabudženo. Zvukovi! Gomila zvukova! Na sve strane! Jedino bubnjevi ubijaju... Ostalo mi se ne sviđa ništa. Quote
BLAGOJE Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 brale ako oces rifove Immolation uzmi u ruke,ovo je cista atmosfera.mada meni je album lijepo legao,samo nije to album za svaki dan. Quote
F4R15 Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Album je standardno jebanje, mada je totalno neprepoznatljiv, jedino sam zapamtio početak pjesme što su je bili okačili na majspejsu, čak joj ni ime ne znam Quote
Dead Man Walking Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Ne znam, ja sam mislio da je gitara primarni instrument u metalu... Zato ga i slušam Bezveze mi je, realno. Nijedan rif nisam upamtio al sam zato ogluveo za 5% na oba uveta. Atmosfera je kao da ti pored jednog uveta neko puca mitraljezom pola sata a na drugo se neki magarac konstantno dere. napomena: Ja volim Behemoth Quote
BLAGOJE Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 pa i sam si vidio onda da jos od kvltusa da sve ide u pompu,tako da ovo nije toliko neocekivano.meni je album sjajan sa objektivne strane,znaci produkcija,cover,reklama itd,sve je na jako zavidnom nivou. Quote
Dead Man Walking Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Nije da nije očekivano ali što je previše previše je. Idu sad skroz u jednu krajnost... Ov Fire And The Void jedinu izdvajam kao bolju... Ima neki koncept, u ostalima ga nisam zapazio. Quote
Erektus Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 behemoth kao da je pronasao svoj zvuk i sad se koncentrise samo na to, nema eksperimentisanja uopste, postaje prazno. ok album ali me nije oduvao kao apostasy recimo. Quote
Sandman Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Meni ni Apostasy nije oduvao,mada mi je ok. Ov Fire And The Void jedinu izdvajam kao bolju... Isto+Lucifer. Ostalo mi sve zvuči ko isti kurac. Quote
F4R15 Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Blast all around...al može se slušati i ostalo, ako ništa ometati komšije Quote
kuruz Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Novi Behemoth = poslednja dva albuma Hate - a minus zanimljivi delovi. Ocena 3- Quote
Recommended Posts