oʞɾoƃ Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Ni u jednoj, ali ovde se ne raspravlja o tome da li je Poljska normalna zemlja, već da li će lik da robija ili ne. Baš da vidim kako će se izvući. Quote
Brynhildr Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Pa i u Norveškoj postoji zakon protiv bogohuljenja, ali je poslednji put primenjen 30-ih godina (a i tada je optuženi oslobođen krivice). Nek se tamo seli. Elem, stvarno ne bi valjalo da ode u zatvor. :/ Mislim, jeste pozeraj, al' opet nije to ne znam kakav zločin ('ajd' da je 6 meseci, ali 2 godine Nekako mi deluje preterano) Quote
Маузер Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Neka ode, napucace se i istetovirati svastiku na celu. Quote
Маузер Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 kaka crna rakija preko nedelje. Idem u subotu u obliznje selo, bice veselo. Quote
Sisus Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 naravno da je pozeraj, sto dodatno potvrdjuje da je glupost da se zbog tako neceg ide u prdekanu. Jbg, nije život banja. Ni u jednoj, ali ovde se ne raspravlja o tome da li je Poljska normalna zemlja, već da li će lik da robija ili ne. Baš da vidim kako će se izvući. Nije u pitanju ni robija, već njegovi stavovi, kojima nije dosledan. Ako već dižeš revoluciju, istraj do kraja, kakav god da je taj kraj. Ako nemaš muda da istraješ do kraja, pokrij se ušima i ne započinji ništa. Quote
Џрк Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Vise su muda imali oni "anarhisti" sto su bacili koktele na grcku ambasadu Mislim, i smesno je. Covek bi hteo da samo zanje ono sto mu odgovara (popularnost, kesh, itd.), a cim ga klepe po usima poziva se na "umetnicki dojam" Quote
23/16 Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Jbg, nije život banja. Nije u pitanju ni robija, već njegovi stavovi, kojima nije dosledan. Ako već dižeš revoluciju, istraj do kraja, kakav god da je taj kraj. Ako nemaš muda da istraješ do kraja, pokrij se ušima i ne započinji ništa. Rumska ekipa i dalje baca hejt . Quote
kuruz Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Papak cvili kad je video da je gusto. Toliko o iskrenosti i borbi protiv vere. Quote
Sisus Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Rumska ekipa i dalje baca hejt . Ma ne bacam hejt, samo ne volim kad neko sere na sav glas, pa kad treba da se dobije po ušima, uvuče rogove. Quote
Dead Man Walking Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Jebote ovo stvarno potvrđeno, ja mislio da se vi zaebavate. Al' ne vidim za Decapitated ništa. Ako stvano bude isti dan možda i nakupim pare nekako. Quote
BLAGOJE Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 ...However, an expert on religioushistory and studies from Jagellonian University in Krakow stated thatevery copy of a bible could be considered a religious icon. opusteno u poljsku dodjem ja i proglasim da mi je tožu religijska ikona,jo,a. Quote
Talvi Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Al' ne vidim za Decapitated ništa. Stoji i za njih, na onom nabudzenom plakatu za Exit, ali im je ime napisano onim najsitnijim slovima, medju domacim bendovima i tako tom boranijom. Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Evo posle duzeg vremena opet obrnuh Evangelion i utisak je nepromenjen. Znaci, jebacina po sred picke. Ogluveo sam jebem ti. Top album 2009. pored Asphyxa sto se tice dma. Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Dobar je to album ali meni ne lezi taj dm. Ni novi Vomitory nije za baciti. Quote
Talvi Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=E92zCs4sWto Hail Santa. Quote
morbid god Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Nije u pitanju ni robija, već njegovi stavovi, kojima nije dosledan. Ako već dižeš revoluciju, istraj do kraja, kakav god da je taj kraj. Ako nemaš muda da istraješ do kraja, pokrij se ušima i ne započinji ništa. Izvini, koja revolucija? Quote
Svart Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bWPNokJEKkM Quote
Sisus Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0 Mislim da je bilo sasvim jasno šta sam hteo da kažem. Quote
Prokopije Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 super bend,iako su iz poljske vise mi se svidjaju noviji albumi. 2 Quote
Talvi Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 http://www.secularnewsdaily.com/2010/05/08/polish-pop-star-faces-two-years-prison-for-blasphemy/#idc-cover Btw, ako nekog zanima, Behemoth sviraju i u Osijeku dan posle nastupa na Exitu, dakle 10. jula. Quote
Recommended Posts