Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

BEHEMOTH's guitarist/vocalist Adam "Nergal" Darski dumped his fiancée Doda over the phone last Sunday. Apparently Nergal, who has just scored a victory over leukemia, didn't like some of Doda's friends, including one muscled fitness instructor from Berlin.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=155419&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blabbermouth+%28Blabbermouth.net%27s+Daily+Headlines%29

:haha:

Posted (edited)

talvi rece da imaju ekskluzivnu pricu tako da cemo morati da cekamo sledeci br nokturna da saznamo.jbt sledeci broj ce bas cool da bude,bice i prica zasto je cetka napustio/bio izbacen iz consa,nove jovanove fotke,grobove ispovjesti iz doba parkova po vrnjackoj banji i tako...

edit:i da,jbt kako zaboravih,izvestaj o pobedi naseg the southern society-ja na battle of the bands u budimpesti.

Edited by BLAGOJE
  • Upvote 1
Posted

Valjda je Banja Koviljaca u pitanju, to je daleko kultnije.

Jako je lepo znati da ce novi broj Nocturne-a da sadrzi kako price iz celog metal sveta, tako i najvrelije teme sa domace scene.

Naslovna strana - "ШТА НАМ СПРЕМА ИГУМАН???"

Sto se Behemotha tice, zivo me interesuje hoce li nesto normalno da urade u skorije vreme, pocelo je da me nervira kako forsiraju "novo ovo, novo ono" sto moze da se naruci preko oficijalnog mercha, a posebno me nervira sto su poceli da prepakuju stara izdanja i da ih reizdaju, ajd ove demoe kojih vise nema u prodaji, ali ovo ABYSSUS ABYSSUM INVOCAT, Conjuration i Slaves Shall Serve EPjevi zajedno.

Skupljao sam njihova izdanja, a osecao bih se malo kretenski da kupujem nesto sto vec imam pojedinacno, i to Conjuration koji imam u dve verzije. Razlika je u 16 stranica ultrahiperturbo bukleta sa ne znam ni ja kojom toplom vodom novom unutra. Tekstovi za tih par pesama koji nisu objavljeni, velika stvar.

• 2 weeks later...