Night Prowler Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 http://depositfiles.com/files/tnmzspzot Vinyl rip pa nije neki zvuk jbg. Quote
Demon Seed Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Samo ga na vinilu i ima kolko ja znam. Hvala! Quote
Lou Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Koliko god je on pozerčina oduvek bio, uspeva da priča o satanizmu u medijima i da ljudi to čitaju i gledaju što je trn u oku "iskrenim metalcima". Odavno je on otišao u show business, koja crna muzika. Quote
Berliner Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 daleko od toga da je behemoth propao muzicki Quote
Џрк Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 zaboravio je maltezera da uzme u narucje 1 Quote
VuČk0 Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Jbg kad je Nergal bećar zato mu se i bend zove Bećarmoth 1 1 Quote
Lou Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 daleko od toga da je behemoth propao muzicki Daleko, može se reći, ali je jasno šta mu je sada prioritet. Quote
Џрк Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 kako mozes da propadnes, ako si vec dole? oni mogu samo da idu na gore 1 Quote
Sinkler Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Ako se nekome ne svidja ono sto radi Nergal ili muzika koju pravi sa Behemothom,jednostavno moze da skrene pogled ili prestane da slusa.Dzaba sva rasprava,Nergal je lik i po a sa bendom przi kao lud i nesumnjivo je to nesto najbolje sto je Evropa(bar ova istocna)mogla dati.U muzickom smislu. Napravite samo komparaciju sa bendovima slicnog zanra.Zvuce i izgledaju kao obdaniste u odnosu na Behemoth. 1 Quote
Јарослав Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Бендови сличног жанра? Ајде да узмемо, на пример, Белфегор и Инфернал Вор. Можда они мало више вуку ка блеку од Бехемота, али једу Бехемот за доручак. Quote
Talvi Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Majko moja, šta neću pročitati ovde Quote
Grobodan Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Behemoth >>>>>>>>>>>>>> Belphegor + IWar Quote
Sinkler Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 ...i isto tako snimaju visokobudzetne spotove,sire svoj mercendajz,prodaju diskove i koncerte u nameri da zarade sto je vise moguce kako bi ziveli od onoga sto vole da rade. Quote
Јарослав Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 (edited) @Талви, Гроб: Пф, какви анонимуси. Edited October 14, 2012 by Јарослав Quote
Sinkler Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Pa,jebi ga i ja bih pozirao u bundi da mi neko da koju iljadarku.I haltere bih stavio gratis. Quote
Demon Seed Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Jare oduvek imao osecaj za kvalitet 1 Quote
truliandedzombileš! Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Nergal je lik i po a sa bendom przi kao lud i nesumnjivo je to nesto najbolje sto je Evropa(bar ova istocna)mogla dati.U muzickom smislu. Napravite samo komparaciju sa bendovima slicnog zanra.Zvuce i izgledaju kao obdaniste u odnosu na Behemoth. Samo dok se porede sa bendovima istog muzičkog usmrenja mogu biti najbolje što evropa ima da ponudi... Mislim, svaka njima čast, muzika i dalje nije loša, a pošto me ni domaće tv stanice, žuta štampa i ostala sranja ne dotiču odavno, svakako me nije briga ni za poljske verzije. Neka se na to lože deca koja ulaze u metal ili neka hejtuju maaaalo starija deca kojima to više nije dovoljno iskreno i metal. 1 1 Quote
Sinkler Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Samo dok se porede sa bendovima istog muzičkog usmrenja mogu biti najbolje što evropa ima da ponudi... Mislim, svaka njima čast, muzika i dalje nije loša, a pošto me ni domaće tv stanice, žuta štampa i ostala sranja ne dotiču odavno, svakako me nije briga ni za poljske verzije. Neka se na to lože deca koja ulaze u metal ili neka hejtuju maaaalo starija deca kojima to više nije dovoljno iskreno i metal. Da. Quote
kuruz Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 какав курчеви Белфегор побогу :haha: Quote
Sinkler Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Ono,kao...bendovi treba da prave samo "prvi" album.Stara prica se uvek ponavlja. Quote
Demon Seed Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 A Behemoth-ov prvi album je sranje, to znaci da njih slusaju samo patzeri koji vole druge albume bendova osim prvog... Quote
Talvi Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Sad sam shvatio da je prošlo više od 3 godine od "Evangelion"-a, brate mili. Quote
Recommended Posts