Aurora Calerva Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ne mogu da ti pomognem ,nisam celav... Nema veze, imam ja materijal za proucavanje... Quote
Aurora Calerva Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Koji materijal? E sad.... Mada mislim da nije pitanje sta, vec ko... Quote
Aurora Calerva Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ko... E, to je moja mala tajna... Quote
Perfector Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ne spamuj bre... Ajd' odo ja da slusam BEHEMOTH... Quote
The Watchtower Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ne spamujem! Shta cesh da slushash? (koju pesmu) Quote
Aurora Calerva Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Pa reci! Kamo moje srece da je Nergal, ali izgleda da cu morati da se posluzim nekom kopijom Quote
Kent Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 ova tema je redefinisila znacenje reci debilno. get a fucking room Quote
Aurora Calerva Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 get a fucking room Zasto da budemo tako staromodni? Eksponiranje je u trendu... Quote
Perfector Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ne spamujem! Shta cesh da slushash? (koju pesmu) Antichristian Phenomenon A sad sam pustio Heru Ra Ha Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Antichristian Phenomenon A sad sam pustio Heru Ra Ha Meni se svidja kako AP zvuci uzivo - bolja energija nego na snimku. Ali, moje omiljene su Chant for Eschaton i The Dark Forest (Cast me Thy Spell)... Nazalost, cula sam samo Chant live Quote
The Watchtower Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Antichristian Phenomenon A sad sam pustio Heru Ra Ha Uuu strava! Ja obozvam Heru Ra Ha - Let There Be Might. ... ja preslushavam Demi God!!! Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 @Evil Spirit MNOOOOOOOGOOOOOOOOOOO mi se svidja tvoj novi potpis... Mmmm, Tristania... Zamisli Nergalov growl u pesmama Tristanie... Perfection!!! Quote
The Watchtower Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ja sam se odushevio novom Tristaniom pa sam morao da stavim kako potpis! Shta bi dao da chujem da Nergal zapeva u nekoj pesmi Tristanie!!! Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Nergal, po meni, ima najbolji i najmisticniji growl. Zamisli to u kombinaciji sa predivnim Vibeke-inim glasom... Mmmmmmmm Quote
The Watchtower Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Jel se to odnosilo na prvu ili drugu sliku? Quote
Recommended Posts