Talvi Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 ja kapiram pozerisanje kao nešto što radiš da bi se svideo ljudima iako nisi skroz iskren u tome, a ne bih baš rekao da se on ovako oblači da se svidi inače vrlo tolerantnim metalcima širokih pogleda na svet Quote
Lou Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 (edited) шминкање и наопаке крстаче су позерисање увек сам ценио кежаулце међу екстремним металцима Ne bih rekao da je Nergal ovde casual, ako si na to mislio. EDIT: "kežaulac" Edited February 6, 2013 by Lou Quote
Berliner Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Slazem se sa ovim sto je rekao korisnik Demon Seed. nego na temu kvaliteta albuma, behemoth je ujednaceniji bend od vadera, ali vader kad raspali tu trava ne raste i najbolji vader ce uvek biti bolji od najboljeg behemoth-a 1 1 Quote
kuruz Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Ne bih rekao da je Nergal ovde casual, ako si na to mislio. EDIT: "kežaulac" Не, мислио сам уопштено, написао сам горе шта мислим о овој Нергаловој комбинацији. Лапсус калами. Quote
PajatheTrut Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Slazem se sa ovim sto je rekao korisnik Demon Seed. Ти се слажеш са свиме што је рекао корисник Димон Сид шминкање и наопаке крстаче су позерисање увек сам ценио кежаулце међу екстремним металцима Слажем се са тобом 100% ! 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Drva se slazu ljudi su saglasni 4 1 Quote
Berliner Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 ako se pravilno kaze saglasiti se ili biti saglasan a ne sloziti se, kako onda glasi nesvrseni vid? dakle umesto ja se slazem (u odnosu na ja sam se slozio) pravilno bi bilo ja se usaglasavam (u odnosu na ja sam saglasan)? ili mozda saglasavam (ako taj glagol uopste postoji, mislim da ne)? vidis kako je to rogobatno... to slazem vs saglasavam je poznata jezicka (ili jezikoslovna) zabluda. jednostavno cista izmisljotina; i mene su ucili u skoli da se ljudi saglasavaju a drva slazu, ali za to nema nikakve potvrde u literaturi i reci da se slazes s nekim je savrseno pravilno i nedvosmisleno 1 Quote
Lou Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Drva se slazu ljudi su saglasni Možeš da se složiš/slažeš sa curom. Quote
Demon Seed Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 I onda ako se i slazes i slazes sa devojkom, zenidba! 2 Quote
Berliner Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 no jednom kad se ozenis slaganje sa boljom polovinom tipicno postane usaglasavanje, slozicete se Quote
kuruz Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 ili mozda saglasavam (ako taj glagol uopste postoji, mislim da ne)? Постоји, само што се ретко употребљавама. Quote
Sinkler Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 kako onda glasi nesvrseni vid? Nesvrsen vid glasi "impotencija". Quote
PajatheTrut Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Drva se slazu ljudi su saglasni Бојим се да се не могу сложити са тобом... 1 Quote
Demon Seed Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Naravno, zna covek sta je najbolja DsO pesma 1 1 Quote
kuruz Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 (edited) Уфффф како је убо Final Warning, алал вера. И мени је та омиљена. Edited February 23, 2013 by Underkuruz Quote
ombre Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Neko se zajebavao i ispisao neke nazive pesama a vi se odma nalozili da je to pisao nergal.Pa sve i da jeste koga zabole za to sta pozercic slusa. 1 4 Quote
Talvi Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 to je Terrorizer-ova rubrika gde muzičari sastavljaju tejpove, ali evo ako ti kažeš tako, onda ok. Quote
Demon Seed Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Da li si ti pripadnik birackog tela Dveri? 3 1 Quote
Demon Seed Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Behemoth tema - tema sa najvise strana na podforumu, napred Adame, volimo te! 1 1 Quote
Recommended Posts