PajatheTrut Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Назив је толико идиоЦки и небулозан, не верујем да нису могли ништа оригиналније да смисле. Мора да направе јебено ремек дело од албума да би оправдали назив. Quote
Demon Seed Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Ne no ce "The Christian" da stave. "It took us over two decades to come up with a title that… says it all," comments BEHEMOTH guitarist/vocalist Adam "Nergal" Darski. Quote
PajatheTrut Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Без обзира, јако је глуп назив албума. Надам се да ће албум музички бити добар. Quote
Demon Seed Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Naziv albuma kratko i jasno, meni je interesantno Bolje nego neke dugacke i zajebane (magicne) reci 1 1 Quote
Talvi Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 meni se sviđa naslov, samo direktno i u glavu Quote
I'm Calmer Than You Are Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Do jaja je naslov, nemate pojma. Quote
Lou Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 Ko je, bre, skoro (možda prošle godine) dao identičan naslov albumu? Tačno znam da sam i tada pomislio koliko je imbecilno. Quote
Demon Seed Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 Ovako nesto? Satanist? Satanist! I bas je kul ime Quote
kuruz Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Одличан наслов. То је један од највећих, ако не и највећи источноевропски бенд, траје преко 20 година, главни човек је победио тешку болест, али је и после свега остао сигуран у оно што заступа. Овим насловом, све се то заокружује. Што се мене тиче, у рангу је са The Adversary. Када би неки млади бенд који се још није доказао, а камоли устоличио на трону дет метала, свој албум овако насловио, то би имало потпуно другачију тежину и било би неприкладно, да не употребим неки јачи термин. Само велики могу себи да приуште апсолутну једноставност. 2 Quote
Talvi Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 a i nije da su im prošli naslovi bili nešto komplikovani i dugački, uvek oni imaju taj "deklarativni" element kad biraju naziv albuma, ovo je to isto samo svedeno na golu suštinu. mo'š misliti, "Satanica" je kult a "The Satanist" je kao glup. Quote
Buddha Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 arcturusov la masquerade infernale se zvao the satanist u pocetku. just sayin' 1 1 Quote
Talvi Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 bravo, a ja još kapiram poznat mi naslov iz neke priče, ali ne mogu da se setim otkud Quote
Demon Seed Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 (edited) arcturusov la masquerade infernale se zvao the satanist u pocetku. just sayin' I bolje da mu je ostalo takvo ime nego la masquerade Na istom su nivou, zapravo. Zapravo je Satanica gluplji naziv, ali je album toliko dobar da mi do sad nije palo na pamet da razmisljam o tome Edited June 3, 2013 by Demon Seed Quote
Lou Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 arcturusov la masquerade infernale se zvao the satanist u pocetku. just sayin' Na to sam mislio, jebote, kako li sam pobrkao da je skorije izdanje. Reče Garm da mu je "The Satanist" zvučalo neozbiljno i da je hteo da se osigura da ne upadnu u koš sa palikućama, ako se dobro sećam. Quote
Jones Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Kad samo vec kod Behemoth-a zna li ko dal je izasla il ce izlaziti Spowiedź Heretyka na engleskom il mozda cak i na srpskom ? Quote
Talvi Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 I'm listening to the new mix of the album...and it's SPECTACULAR. if you can imagine something that beats the shit out of Evangelion, this is it! We shall take another 6 months before we put it out...sorry, but that's what it needs. Be patient. this album will shake the Mount Sinai! Quote
Xibir Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Nova pesma od Behemoth se zove "Blow your trumpet Gabriel". Quote
Demon Seed Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Nisu li mu zahrdjali ovi Evangelion zmičiki Quote
HeLLsarma Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Cuh je uzivo u subotu,vrlo sporo,mracno,Nergal je uz ovo ostavio srce,covek se drao iz dna duse. Definitivno ce biti jos atmosfericniji album. 1 2 Quote
Xibir Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Колико може да се чује на овом снимку, песма делује врх. Quote
Recommended Posts