PajatheTrut Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 govno ja ovde ne cujem nijedan riff 1 2 Quote
kuruz Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 phallus Dei erect from pole to pole viva blasfemia in coitus infinitus pa čekaj bre Quote
HeLLsarma Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 Pola Helmuth,pola Mortus. Znam na sta misli Kuruz : pole to pole, infans to decrepitus. Marduk-Imago Mortis. U to ime da pustimo Imago Mortis i Anus Dei. 1 1 Quote
HeLLsarma Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 Trur je razocaran jer ne cuje istocnjacke melodije koje Sanders prdi na gitari. Ti valjda znas Trute da je solo u pesmi Xul vaistinu Sandersov? Quote
bo88gdan Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 (edited) Trur je razocaran jer ne cuje istocnjacke melodije koje Sanders prdi na gitari. Ti valjda znas Trute da je solo u pesmi Xul vaistinu Sandersov? Ma sta on zna , on samo zna da se zarumeni Edited January 28, 2014 by bo88gdan 1 Quote
HeLLsarma Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 Pa jebem mu mater,bendovi se menjaju,sta sad. A but chin??? Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Pole to pole, kaki mi se od latinskog u metalu, ali jebes tekst Quote
oʞɾoƃ Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Znam na sta misli Kuruz : pole to pole, infans to decrepitus. Marduk-Imago Mortis. Takođe se na početku spota vidi isti citat iz Biblije koji Mortuus izgovara na početku Phosphorous Redeemer. Pesma generičko smeće, vokal je toliko isprocesovan da sam mogao i ja da pevam na albumu. Quote
BLAGOJE Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 latinski u metalu je jedino bethoru dobro isao Quote
Talvi Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 bio je onaj blog gde je lik što razvaljuje latinski analizirao metal tekstove i ukazivao na silne greške u gramatici valjda je samo za Swallow The Sun rekao da im je latinski bez greške, onako štreberski Quote
BLAGOJE Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 ozbiljno?nesto mi se sere od tog benda,al' cu sad obratim paznju od ovih je i dead bolje baratao bez dva razreda osnovne Quote
PajatheTrut Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Trur je razocaran jer ne cuje istocnjacke melodije koje Sanders prdi na gitari. Ti valjda znas Trute da je solo u pesmi Xul vaistinu Sandersov? Разочаран сам јер је песма тешко говно. Какве курчеве источњачке мелодије то су лаичке фантазије, проблем је што се ниједан риф не чује. Ma sta on zna , on samo zna da se zarumeni Сисај A but chin??? кару. Pesma generičko smeće Quote
HeLLsarma Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Ajde ovako ljudi,pravimo peticiju. Idemo Bogdan i ja od kuce do kuce yumetal clanova,nosimo bakine kolace i rakiju,a vi potpisujete peticiju da izbace Nergala iz Behemotha,a da prime Truta i Gojka. Trut komponuje rifove djed metalske,Gojko peva,pa da konacno izadje album kako valja. 1 Quote
PajatheTrut Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Ajde ovako ljudi,pravimo peticiju. Idemo Bogdan i ja od kuce do kuce yumetal clanova,nosimo bakine kolace i rakiju,a vi potpisujete peticiju da izbace Nergala iz Behemotha,a da prime Truta i Gojka. Trut komponuje rifove djed metalske,Gojko peva,pa da konacno izadje album kako valja. А ти да гладиш гладицу на насловној албума ? АБРЕ,РОЂОБРЕ ! 2 Quote
HeLLsarma Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Moze,da nosim fantomku,a ispod viri bradica,a album se zove : Terrorrist Satanarchrist. I bude djed metal/black n roll,sa uplivima groove fusion funk. Quote
PajatheTrut Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 А ти би да свираш блек ен ролл ? Quote
bo88gdan Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Докле више са тим булажњењем , ово је прави Бехемот Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Argumenti da je Grom najbolji nisu potrebni, dovoljno je da jako verujemo u Groma i da snazno zelimo da on bude najbolji. Quote
HeLLsarma Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Najbolji od black metal faze,od ove blackened death su mi Zos Kia i Satanica na prvom,pa Thelema na drugom,pa Demigod,onda ostalo. Quote
Recommended Posts