Pagan Saviour Posted February 13, 2003 Report Share Posted February 13, 2003 Dali je neko slusao novi album HammerFall Crimson Thunder svi ga hvale. Da li sam jedini kojem je Crimson Thunder sranje :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 13, 2003 Report Share Posted February 13, 2003 nisi jedini... ubedljivo najgori HammerFall... mada ni ostali nisu mnogo bolji... ustvari Glory jeste ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted February 13, 2003 Report Share Posted February 13, 2003 nista posebno....mogli su i bolje siguran sam u to!!!!!!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted February 13, 2003 Report Share Posted February 13, 2003 Slazem se sto se tice HAMMERFALL-a album je sranje slusao sam ga tri puta nebili nasao nesto dobro na albumu jedino sto je svetla tacka je raising force i to samo uvodni prelazi Andersona na bubmjevima dok je pevanje ocajno.Mada moram da priznam da su album pokusali da urade drugacije od predhodna tri albuma jer su poceli da se ponavljaju ali je taj pokusaj takodze ocajan, album je jedino za okorele hammerfall fanove. :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughterer Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 sta vam je to hemerfol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeeGerman Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 Boze, samo pljuvanj i pljuvanje i pljuvanje, bez i jednog konkretnog obrazlozenja. "To je sranje, jer se meni ne svidja"!?!? pfuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve-harris Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 Nije nesto posebno album ali mi se svida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 Slazem se sto se tice HAMMERFALL-a album je sranje slusao sam ga tri puta nebili nasao nesto dobro na albumu jedino sto je svetla tacka je raising force i to samo uvodni prelazi Andersona na bubmjevima dok je pevanje ocajno. da... i na trenutak mi se dopala i ona Angel Of Mercy, da bi ubrzo saznao da ja i to obrada ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 15, 2003 Report Share Posted February 15, 2003 Aha, i to obrada od Chastain-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted February 15, 2003 Report Share Posted February 15, 2003 Imam osecaj da ce ovaj bend poceti polako da se raspada uzmi pare i bezi u prevodu toliko su izreklamirani i naduvani sa muzikom koja se ponavlja od albuma do albuma. Mada sa metalom se nikada nezna mozda naprave neku novu inovaciju u bendu (promene vokal koji me nervira). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted February 15, 2003 Report Share Posted February 15, 2003 ja se iskreno nadam da nece to uraditi!!!!!bila bi mozda i steta! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted February 15, 2003 Author Report Share Posted February 15, 2003 Ma postali su cista komercijala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 Greota je što su bili poptupno iskreni us vojoj ljubavi prema metalu, bar na prvom albumu. Znam da tada nisu imali nikakvih finansija, a sada žive od muzike. To je san svakog muzičara i super je što to mogu, ali po koju cenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 Nisam ni slusao i nema mi nameru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 Greota je što su bili poptupno iskreni us vojoj ljubavi prema metalu, bar na prvom albumu. Znam da tada nisu imali nikakvih finansija, a sada žive od muzike. To je san svakog muzičara i super je što to mogu, ali po koju cenu? Pa cenu vidis kad neko dode da izbacuje albume od koga je svaki gori od predhodnog a nuclear blast ga toliko reklamira nudeci od igle do aviona raznih hammerfall rekvizita pa se onda ljudi popale na takve budalastine a za muziku je najmanje vazno prva dva albuma nisu losa treba ih na osnovu toga maksimalno eksplatisati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 Nisam ni slusao i nema mi nameru... mislim da dosta propushtash ja hammerfall volim kao bend, i mislim da dosta dobro sviraju, ali jeste im poslednji album loshiji ali nije mi "sranje" jebiga kako ste ga okarakterisali.... vokal im je fenomenalan, da vidim da neko od vas otpeva onako neshto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 Sve imam utisak da ono sto rade sada rade preko kurca. Cak i na spotu Hearts of Fire mi deluju sem Oscara i Joacima svi ostali nekako smoreni ko azdaje . A i Juadse su obradili totalno preko kurca , poslusajte Tribute To Priest. :ne: :ne: :ne: Nema sta upali su u masinu i prsli su totalno. Ako se ne odluce da promene nesto bolje da ne snimaju vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruceD Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 "]nisi jedini... ubedljivo najgori HammerFall... mada ni ostali nisu mnogo bolji... ustvari Glory jeste ... E Zece kada ti odvalis glupost onda je to vrhunac. Jeste Crimson Thunder los ali nikako nije najgori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 vokal im je fenomenalan, da vidim da neko od vas otpeva onako neshto pazi nesto... epic style... Eric Adams... covek koji ima takvu dikciju da zvuci kao glumac... covek sa takvim glasom koji rusi planine... ...i mali faggot Joackim... covek sa bzv glasom koji ne bi mogao da peva nicije pesme sem onih pisanih za njega (pa poslusaj samo Rising Force)... sto se mog pevanja tice, kad mi se formira glas... pevacu i bolje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 "]nisi jedini... ubedljivo najgori HammerFall... mada ni ostali nisu mnogo bolji... ustvari Glory jeste ... E Zece kada ti odvalis glupost onda je to vrhunac. Jeste Crimson Thunder los ali nikako nije najgori. a koji je gori od njega???? prvi - najbolji drugi - losiji treci - uzas cetvrti - katastrofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 16, 2003 Report Share Posted February 16, 2003 vokal im je fenomenalan, da vidim da neko od vas otpeva onako neshto Evo ja ću da ti otpevam bilo koju od njihovih pesama bolje od Kansa u po dana ili noći! Cenim ih jer su imali dobre pesme, a da je pevač ekstra kvalitet - nije! Može to i bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruceD Posted February 17, 2003 Report Share Posted February 17, 2003 "] "]nisi jedini... ubedljivo najgori HammerFall... mada ni ostali nisu mnogo bolji... ustvari Glory jeste ... E Zece kada ti odvalis glupost onda je to vrhunac. Jeste Crimson Thunder los ali nikako nije najgori. a koji je gori od njega???? prvi - najbolji drugi - losiji treci - uzas cetvrti - katastrofa Ti si potpuno lud ako ti je Renegade gori i od Glory i od Legacy po meni je najgori Glory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 17, 2003 Report Share Posted February 17, 2003 "] "]nisi jedini... ubedljivo najgori HammerFall... mada ni ostali nisu mnogo bolji... ustvari Glory jeste ... E Zece kada ti odvalis glupost onda je to vrhunac. Jeste Crimson Thunder los ali nikako nije najgori. a koji je gori od njega???? prvi - najbolji drugi - losiji treci - uzas cetvrti - katastrofa Ti si potpuno lud ako ti je Renegade gori i od Glory i od Legacy po meni je najgori Glory. OK Stole, ja ne volim da se ponavljam, ovu sliku sam vec negde postavio... ti si ipak sprecijalan slucaj ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ Posted February 17, 2003 Report Share Posted February 17, 2003 vokal im je fenomenalan, da vidim da neko od vas otpeva onako neshto Evo ja ću da ti otpevam bilo koju od njihovih pesama bolje od Kansa u po dana ili noći! Cenim ih jer su imali dobre pesme, a da je pevač ekstra kvalitet - nije! Može to i bolje. to bih zheleo da chujem (ozbljno) btw. treba da chujete mene kako pevam (stole reci im) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted February 17, 2003 Report Share Posted February 17, 2003 a znaci to ti krestis po naselju,jebote,strasno,ja reko nekog muce,ko zna sta mu rade kada ono ti to pevas,c c c ( ozbiljno ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts