Najtmerinjo Najgori Posted August 13 Report Share Posted August 13 Visoka ocena u recenziji,od mene za album 6/10. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 23 Report Share Posted August 23 I to mu je mnogo. Ja se i dalje beznadežno nadam njihovom povratku ali po ko zna koji put kara banana. Nek sviraju nostalgija turneje, ovo im stvarno više ne ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted August 24 Report Share Posted August 24 Vec su dali svoj maximum,ovo je vise "ler" na temeljima stare slave i odrzavanje imena benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 24 Report Share Posted August 24 Teško da ima tu ikakvog povratka, jer nema Hammerfall čemu da se vrati. I kad su bili dobri, nisu bili MNOGO bolji od ovoga. Jedino se priča izlizala i nije nam više zanimljivo. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 24 Report Share Posted August 24 Ma nisu kurac, sinoć sam slušao Legacy of kings, svaka pesma hit. Dobra pesma je priča koja se nikad ne izliže. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted August 24 Report Share Posted August 24 Legacy of Kings nikad vise nece da ponove,album nema losu pesmu. S druge strane isti stil godinama,bez nekog veceg pokusaja da se nesto oplemeni dovodi do ovoga...da su albumi prosek ili ispod proseka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 26 Report Share Posted August 26 https://www.youtube.com/watch?v=Y0Q45G-pStQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanley Posted August 27 Report Share Posted August 27 Delimično se slažem sa prethodno iznetim. Međutim, mislim da je naša svest već predodređena na nešto što očekujemo. Tako, gledajući neki zanimljiv film, slušajući dobru muziku ili čitajući interesantnu knjigu, stvaramo neki model ili šablon koji i nadalje očekujemo. Slažem se da je Legacy of Kings (i ne samo on) neverovatno dobar album, ali ne mogu da se složim da su Hammerfall loši muzičari i da prave slabe albume. Ako o nekom propadanju i "prodaji" možemo pričati, ne moramo dalje ići od tzv. Metallice, koja danas izgleda i zvuči razočaravajuće u odnosu na osamdesete i prvu polovinu devedesetih. Elem, Hammerfall sam pratio od samog početka, i iskreno, do 2016. (Built to Last), još je nekako i išlo. Album Dominion je bio za mene, jednostavno, neprihvatljiv, ali opet ne znači da i tu nije bilo nekih dobrih momenata. Sledeći album Hammer of Dawn, malo bolji, ali opet "ravna linija", sa ipak nekoliko dobrih pesama, ali tek toliko. Ovaj album mi se, na prvi pogled/slušanje dopao, trebalo mi je pet, šest slušanja da ga ukapiram, i smatram ga veoma dobrim izdanjem. Da, nije kao pre 20-tak godina, ali nismo ni više. Poslšajte malo novija izdanja ostalih bendova. Judas Priest je uspeo da napravi dobra dva albuma (poslednja dva), samo čini mi se da su oni redak izuzetak. I na kraju - opet će Hammerfall napuniti bilo koju lokaciju kada sledeći put dođe. Ko se seća Fabrike 2018., zna o čemu pričam... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts