Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzele je vokal Maesstra i u studio su ga uzasno snimili

Ali uzivo decko mi je pevao kao od shale Halfordove , Kiskeove , Bruceove , Khanove stvari da ne poverujesh kakav glas

Posted
Dzele je vokal Maesstra i u studio su ga uzasno snimili

Ali uzivo decko mi je pevao kao od shale Halfordove , Kiskeove , Bruceove , Khanove stvari da ne poverujesh kakav glas

Odakle ti znas za maesstro ? I koga znash uopste ???

Ja znam samo jednog gitaristu, sa tolkien foruma....

Posted
ja volim da ih slusam..Super muzika ali pevac mi "ide na kurac" peva ko dete od 6 godina...kad bi imali neki hrapav vokal bili bi xtra mocjni icon_cool.gif

meni je bash gotiiva vokal icon_twisted.gificon_twisted.gif

Posted (edited)

Nikad nisam bila njihov fan.I mene uzasno nervira glas pevaca,a ni muzika mi nije impozantna...

That is only my opinion...

Edited by AmyLee
Posted

Sta fali nazivima... meni se i svidjaju... bolje da se loze na vitezove, makar ce da nauce nesto dobro klince, nego da se tripuju kako su zli, opaki, kako njih ceo svet mrzi, a oni su neshvaceni, jer jedu boju, pa onda kenjau po zidu..... icon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Bez uvrede,ali mnogo serete.Kakve veze Black Metal ima sa HammerFall-om?Znam da mnogo ljudi ovde ne gotivi BM i da jedva ceka da ga napljuje,ali stvarno malo preterujete,pogotovo Telconar.

Posted

Ma nemam ja nista protiv blacka kao muzike, nego su mi smesni npr. mayhem kad krenu taj fazon " Mi smo zli, plasite nas se, ustali smo iz grobova, sluzimo sotonu" [ neko rece stone to flesh? ] i tako to...

Black ko black je ok icon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Ma ne samo sto su im smesni tekstovi nego sto i smesno izgledaju...pogotovo kada prospu 10 litara kecapa po licu, kao fora krv i pevuse svoje "opasne" tekstove... najveca tuga je sto ne mogu ni da uplase neko tesko retardirano dete... icon_mrgreen.gif