Froiibaad Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Eh kad jem moj ortak odvalio za Crimson thunder majicu da su motivi na njoj cer i tekerish Quote
*nitro* Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 ja volim da ih slusam..Super muzika ali pevac mi "ide na kurac" peva ko dete od 6 godina...kad bi imali neki hrapav vokal bili bi xtra mocjni Quote
Froiibaad Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Ma kakav hrapav vokal Dzela da uzmu de bi im kraj bio Quote
LT Colonel Kilgore Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Volim da slusam HAMMERFALL. Legacy Of Kings je mnooogo dobar album. Svidja mi se takodje i Crimson Thunder. Quote
Old School Metal Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 Hammerfall niti zvuce kao Helloween a kamoli Manowar.Po meni oni su mesavina iz 80tih WARLORD-RIOT-STORMWITCH-DEMON, Vocali su kakvi treba da budu ako sviras ovakav pravac i kopiras gore pomenute grupe. U svakom slucaju,dobar bend!! Quote
Fantomni Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 Ne bih se bash slozhio sa tobom da su mjeshavina gore pomenutog... Quote
*nitro* Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 Ma kakav hrapav vokal Dzela da uzmu de bi im kraj bio koga bre da uzmu!? hu da fak iz Dzela Quote
Froiibaad Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 Dzele je vokal Maesstra i u studio su ga uzasno snimili Ali uzivo decko mi je pevao kao od shale Halfordove , Kiskeove , Bruceove , Khanove stvari da ne poverujesh kakav glas Quote
rustik Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 (edited) Vokal mi ne smeta ali kad pocne na svedskom da trabunja iznerviram se Edited November 15, 2004 by rustik Quote
Telcontar Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Dzele je vokal Maesstra i u studio su ga uzasno snimili Ali uzivo decko mi je pevao kao od shale Halfordove , Kiskeove , Bruceove , Khanove stvari da ne poverujesh kakav glas Odakle ti znas za maesstro ? I koga znash uopste ??? Ja znam samo jednog gitaristu, sa tolkien foruma.... Quote
shock! Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 ja volim da ih slusam..Super muzika ali pevac mi "ide na kurac" peva ko dete od 6 godina...kad bi imali neki hrapav vokal bili bi xtra mocjni meni je bash gotiiva vokal Quote
Froiibaad Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 sockey ti me obradujesh svaki put pa zar ne para ti ushi kad pokushava da izvuce kiskeove deonice a to nema shanse ni da je u punoj formi Quote
AmyLee Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 (edited) Nikad nisam bila njihov fan.I mene uzasno nervira glas pevaca,a ni muzika mi nije impozantna... That is only my opinion... Edited November 16, 2004 by AmyLee Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 ZAnima me kakav ce biti novi album..imena pesama su..smeshna:) Quote
шмизла Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 aj navedi neka mrzi me da kopam po netu Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Born to Rule, The Templar Flame, Take the Black, Fury of the Wild, Secrets, Never, Ever, Imperial, Knights of the 21st Century Rodjen da vlada...plamen templara...bes divljih?! ..i najjache...VITEZOVI DVAESPRVOG VEKA Quote
шмизла Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 hihihiii ovi vitezovi su stvarno LOL LOL LOL LOL al nemam prava nista da pricam kolko do pre pola godine sam htela da budem VITEZ ma sta ucini power metal od deteta Quote
Telcontar Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Sta fali nazivima... meni se i svidjaju... bolje da se loze na vitezove, makar ce da nauce nesto dobro klince, nego da se tripuju kako su zli, opaki, kako njih ceo svet mrzi, a oni su neshvaceni, jer jedu boju, pa onda kenjau po zidu..... Quote
Invictus Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Slazem se. Bolje da su veseli raspjevani vitezovi, nego grim/trve/raw/pagan/nekro/kvlt.... Quote
Grobodan Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Bez uvrede,ali mnogo serete.Kakve veze Black Metal ima sa HammerFall-om?Znam da mnogo ljudi ovde ne gotivi BM i da jedva ceka da ga napljuje,ali stvarno malo preterujete,pogotovo Telconar. Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 /me ode malo da pusti satanistichkog blacka np: Cannibal Corpse-Skull Full Of Maggots Quote
Grobodan Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Kanibali?To su oni blekeri?Jesi cuo za one sotonjare Anal Cunt? Quote
шмизла Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 @Telcontar i Invictus-Sto jes' jes'.... Quote
Telcontar Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Ma nemam ja nista protiv blacka kao muzike, nego su mi smesni npr. mayhem kad krenu taj fazon " Mi smo zli, plasite nas se, ustali smo iz grobova, sluzimo sotonu" [ neko rece stone to flesh? ] i tako to... Black ko black je ok Quote
Grave Digger Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Ma ne samo sto su im smesni tekstovi nego sto i smesno izgledaju...pogotovo kada prospu 10 litara kecapa po licu, kao fora krv i pevuse svoje "opasne" tekstove... najveca tuga je sto ne mogu ni da uplase neko tesko retardirano dete... Quote
Recommended Posts