Anarki StarScream Posted January 12, 2004 Report Share Posted January 12, 2004 hahahahahaha steta sto ne mogu da citiram taj tvoj post decko stvarno si smesan ja sam slusao ove idiote, iron maiden, helloween, cradle fo filth, emperorr, guns'n'roses, megadeth, Gamma ray, Bon Jovi sve ove redom pa i taj tvoj usrani Maiden i imam samo jedno da ti kazem GOVNO sve je to sranje u odnosu na Judas Priest ja sam poceo bas tim redom koji pise sem sto Bon Jovi treba da bude na pocetku ali dobro nije vazno i na kraju dosao do kraljeva kraljeva ej, Maiden su samo bedna kopija Priesta. JUDAS PRIEST LIVES ONCE AGAIN !!!!!!!!!!!!!! a: a: a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 13, 2004 Report Share Posted January 13, 2004 E bre anarki stvarno me dovodis u nezgodnu situaciju :roll: ... 1.Maiden-i imaju skoro troduplo vise prodatih albuma od Priest-a a: 2.Maiden-i nemaju albume kao sto su Jugulator i Demolition :roll: 3.Maiden-i imaju mnogo boljeg bastistu i bubnjara od Priest-a 4.Bruce nije gay 5.Bruce vozi avione 6.Maiden-i su maltene i dan danas popularni kao i pre 20 godina (USA se ne racuna...oni su otisli u kurac sto se tice muzike ) 7. 3 gitare su bolje nego 2 a: 8.Priest-i nemaju pesme kalibra Hallowed Be Thy Name,Rime of The Ancient Mariner,Alexander The Great,7th Son of A Seventh Son,Fear of The Dark,Paschendale itd... 9.Maiden-i nemaju album kalibra Rocka Rolla...hvala svemocnom bogu za to 10.Maiden-i imaju mnogo bolji live nastup od Priest-a Pre nego sto pocne prepucavanje zeleo bih samo da kazem da mi je Judas Priest drugi omiljeni bend i da isto kao i u slucaju sa Maiden-ima volim skoro sve njihove pesme...cak gotivim Jugulator i Demolition...i to dosta a: ...jedino prezirem album Rocka Rolla koji cak ni ne priznajem kao njihov album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grave Digger Posted January 13, 2004 Report Share Posted January 13, 2004 Lepo si mu rekao..... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 15, 2004 Report Share Posted January 15, 2004 E bre anarki stvarno me dovodis u nezgodnu situaciju :roll: ... 1.Maiden-i imaju skoro troduplo vise prodatih albuma od Priest-a a: 2.Maiden-i nemaju albume kao sto su Jugulator i Demolition :roll: 3.Maiden-i imaju mnogo boljeg bastistu i bubnjara od Priest-a 4.Bruce nije gay 5.Bruce vozi avione 6.Maiden-i su maltene i dan danas popularni kao i pre 20 godina (USA se ne racuna...oni su otisli u kurac sto se tice muzike ) 7. 3 gitare su bolje nego 2 a: 8.Priest-i nemaju pesme kalibra Hallowed Be Thy Name,Rime of The Ancient Mariner,Alexander The Great,7th Son of A Seventh Son,Fear of The Dark,Paschendale itd... 9.Maiden-i nemaju album kalibra Rocka Rolla...hvala svemocnom bogu za to 10.Maiden-i imaju mnogo bolji live nastup od Priest-a Pre nego sto pocne prepucavanje zeleo bih samo da kazem da mi je Judas Priest drugi omiljeni bend i da isto kao i u slucaju sa Maiden-ima volim skoro sve njihove pesme...cak gotivim Jugulator i Demolition...i to dosta a: ...jedino prezirem album Rocka Rolla koji cak ni ne priznajem kao njihov album i ti mene dovodis u nezgodnu situaciju s obzirom da si stariji i da te postujem kao takvog ali sta ces ja sam djubre evo ovako 1.mozda ali JUDAS PRIEST su bogovi 2.mozda ali imaju brave new world 3.bassistu da bubanj ne 4.nije vazno sto nije gay ne zna da peva 5.pa i Halford vozi Auto 6.pa bas se i ne slazemo ali neka ti bude 7.mozda ali 3 gitare od kojih je jedna savrstenstvo i 2 govno su losije od 2 koje su savrsenstvo . 8.ali imaju Breaking the law, You've Got Another Thing Comin, Turbo Lover, Hell Patrol, Leather Rebel i sada ce u svoj spisak pesama uvrstiti i Resurrection a: i to znaci GODS are back! a: a: 9.kao sto rekoh imaju brave new world, ali da zanemarimo ovaj bedni primerak metala, svi njihovi albumi su go kurac sem par pesama na njima naravno. 10.ne mogu reci nikada nisam gledao koncert Iron Maiden, priesta sam gledao 3 koncerta preko dvix i dvd i svi su Majka. da sumiramo JUDAS PRIEST RULEZ!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 15, 2004 Report Share Posted January 15, 2004 Nediraj mi BNW...to je odlican album i svi fanovi ga vole...ako vec hoces da ih diras onda pljuj po X Factor-u Sto se tice live nastupa ne sekiraj se...kada jednom budes dosao kod mene videces sve sto su izdali 3.Dobro to za bubnjara je dosta diskutabilno...ali opet Nicko je Nicko a: 8.I to sto si napisao su fenomenalne pesme ali jednostavno nemaju takvu "tezinu" kao ove koje sam ja naveo A sa ovim zadnjim se slazem JUDAS PRIEST RULEZ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 E bre anarki stvarno me dovodis u nezgodnu situaciju :roll: ... 1.Maiden-i imaju skoro troduplo vise prodatih albuma od Priest-a a: 2.Maiden-i nemaju albume kao sto su Jugulator i Demolition :roll: 3.Maiden-i imaju mnogo boljeg bastistu i bubnjara od Priest-a 4.Bruce nije gay 5.Bruce vozi avione 6.Maiden-i su maltene i dan danas popularni kao i pre 20 godina (USA se ne racuna...oni su otisli u kurac sto se tice muzike ) 7. 3 gitare su bolje nego 2 a: 8.Priest-i nemaju pesme kalibra Hallowed Be Thy Name,Rime of The Ancient Mariner,Alexander The Great,7th Son of A Seventh Son,Fear of The Dark,Paschendale itd... 9.Maiden-i nemaju album kalibra Rocka Rolla...hvala svemocnom bogu za to 10.Maiden-i imaju mnogo bolji live nastup od Priest-a Pre nego sto pocne prepucavanje zeleo bih samo da kazem da mi je Judas Priest drugi omiljeni bend i da isto kao i u slucaju sa Maiden-ima volim skoro sve njihove pesme...cak gotivim Jugulator i Demolition...i to dosta a: ...jedino prezirem album Rocka Rolla koji cak ni ne priznajem kao njihov album i ti mene dovodis u nezgodnu situaciju s obzirom da si stariji i da te postujem kao takvog ali sta ces ja sam djubre evo ovako 1.mozda ali JUDAS PRIEST su bogovi 2.mozda ali imaju brave new world 3.bassistu da bubanj ne 4.nije vazno sto nije gay ne zna da peva 5.pa i Halford vozi Auto 6.pa bas se i ne slazemo ali neka ti bude 7.mozda ali 3 gitare od kojih je jedna savrstenstvo i 2 govno su losije od 2 koje su savrsenstvo . 8.ali imaju Breaking the law, You've Got Another Thing Comin, Turbo Lover, Hell Patrol, Leather Rebel i sada ce u svoj spisak pesama uvrstiti i Resurrection a: i to znaci GODS are back! a: a: 9.kao sto rekoh imaju brave new world, ali da zanemarimo ovaj bedni primerak metala, svi njihovi albumi su go kurac sem par pesama na njima naravno. 10.ne mogu reci nikada nisam gledao koncert Iron Maiden, priesta sam gledao 3 koncerta preko dvix i dvd i svi su Majka. da sumiramo JUDAS PRIEST RULEZ!!!!!!!!!!!! On mene dobijas jedan gromovski aplauz a: 8...dodao bih Painkiller : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 :roll: :roll: :roll: ...eeeeeeee deca :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimmu Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 Hammer Fall je Power Metal! a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 To sam ja odavno rekao a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 Nediraj mi BNW...to je odlican album i svi fanovi ga vole...ako vec hoces da ih diras onda pljuj po X Factor-u Sto se tice live nastupa ne sekiraj se...kada jednom budes dosao kod mene videces sve sto su izdali 3.Dobro to za bubnjara je dosta diskutabilno...ali opet Nicko je Nicko a: 8.I to sto si napisao su fenomenalne pesme ali jednostavno nemaju takvu "tezinu" kao ove koje sam ja naveo A sa ovim zadnjim se slazem JUDAS PRIEST RULEZ!!! Stvarno vise je dosadno da se ja i ti prepiremo oko ovakvih gluposti Obojica znamo da su judas priest bolji i to je tacka ali bez painkiller jer to je izivljavanje na gitari ako stvarno hoces dobre pesme od judas poslusaj Defenders of the faith to je naj album ( za Kai Hansena ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoDamn Insane Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Nemoj da serete bas je do jaja Crimson Thunder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Sto koji kurac poredite sve te bendove?!?!? Manowar, Judas Priest, Maiden, Hammerfall... sva tri benda su velika (tri su legendarna a jedan mozda to postane)... Sva tri benda imaju strasan sirovi talenat za pisanje pesama... Niko od ovih ljudi nije Petrucci ili Loureiro ali prave dobre, pamtljive pesme koje su osvojile milione... Tesko je porediti takve velicine... tesko, glupo i nepotrebno... sve je stvar licnog ukusa (sem kod Hammerfalla koji je sranje - dobro pomalo je sranje ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Ma Mare to se samo ja i Anarki zajebavamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark earendil Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Nemoj da serete bas je do jaja Crimson Thunder evo sad ga slusam i odlican je ali u odnosu na prvi album je ula majke mi jer je prvi po meni njihov vrhunac mada ni legacy of.. nije losh dok renegade je khkh bljak nacisto.ukaljali su svoju cast tim albumom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninko 9 Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 Moze i bolje ali nije tako strasno:Hero's return,Trailblazers,i prve 4 su zaista u renomeu HammerFall-a. Jeste Glory najbolji ali iovaj je vredan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark earendil Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Najbolji albumi su Glory To The Brave i Legacy of Kings... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grave Digger Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Ma u sustini su im svi albumi isti...Nema tu velike razlike! a: Ali mogu da se slusaju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exciter Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soundwave Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Moze i bolje ali nije tako strasno:Hero's return,Trailblazers,i prve 4 su zaista u renomeu HammerFall-a.Jeste Glory najbolji ali iovaj je vredan... Kume ziv si! :roll: Ne, ne, ne Glory je tezak zakon, ali Legacy je dinamichniji i (po meni) mnooogooo booolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PURGATORY††† Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 a: a: a: a: a: a: Album Je Onako . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gothic-Rockerka Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 sta vam je to hemerfol? Oh please don't tempt me to fucken' smile ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark earendil Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad III Drakula - Tepes Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 aLBUM JE ODLICAN I BEND!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Crimson je po meni ok mada stojim da je Legacy ubedljivo njihovo najvetje remek delo.Lore of the arcane mi deluje kao vishak na celom albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts