~MaX~ Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Renegade je prvi album HF-a koji sam ja chuo pa ga nisam vadio iz discman-a.Ali opet Legacy mi je energichniji. Quote
Mr_Deadic Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Ljudi, ne znam da li se to samo meni cini, ali meni je Renegade komercijala. Jes da ima nekoliko dobrih pjesama, ali sama pjesma renegade mi je kao st. anger. Inace najbolji su im albumi glory i legacy. Quote
fap_mashina Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Ne verujem da je komercijala.A ovo poredjenje nikako nisi smeo da napravis..Mis'im, st.Anger je dno dna... Quote
~MaX~ Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 (edited) St. Anger i Renegade ne mogu ni u jednoj dimenziji da liche ili podsetjaju jedan na drugog.Renegade uopshte nije komercijala(bar po mom mishljenju) nego ljudi imaju takav utisak poshto je to album koji je relativno slabiji od svog prethodnika(opet po mom mishljenju).St. Anger je prosto napravljen da navuche klinchariju koja je josh nova u svetu metala.Ma st. anger je prosto Edited April 24, 2004 by Maximus Quote
fap_mashina Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Slazem se u svemu osim u ovom,slabiji od svog prethodnika. Quote
Mr_Deadic Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Nisam ni mislio da ga uporedim sa st. angerom, niti sam htio da uvrijedim nekoga. Renegade nije los, ali sam ja rekao za pjesmu renegade. Quote
Mr_Deadic Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Dovodis li to u pitanje moje znanje Quote
Miss_Infernal Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Narode ja se stvarno izvinjavam jer nisam u mogucnosti da vam pricam o metalu jer se sigurno bolje razumijete.....al sta ce HammerFall na heavy metal?zar oni nisu power? Quote
fap_mashina Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 E,pazi,ja ih i odavno slusam i sve to,al' cudno je da jos niko nije uspeo da mi odgovori na to.Oni su kobajagi POWER metal i sta ce stvarno na HM forumu? To mu dodje nesto slicno kao ono kad je neka budaletina u REXu pisala metal pravce i lupi da je Pantera POWER metal...Sta li sve ne skuplja onaj Rogosic... Quote
Miss_Infernal Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 pantera mu power???????? ha definitivno mogu da raspravljam o metalu.ipak ja dosta znam!!!!hehe! nego znaci HM su power i bila sam u pravu,pa sto ih ne prebcite na forum de im je mesto? Quote
Mr_Deadic Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 (edited) I ja mislim da su power. Ko jos pjeva o zmajevima u poweru. Takodje neko pametan je svrstao cob u power metal. Edited April 29, 2004 by Mr_Deadic Quote
fap_mashina Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Pa dobro,HF mozda ima neke slicnosti sa HMom,nisu oni bas cist power.Vise mu dodju ipak u Heavy fazonu i vid'o sam da je negde i Dronjak( ) to rekao. Mislim da oni jedino pokusavaju(su pokusavali do CT) da odrze (vec odavno) ugaseni HM pravac.Mozda i gresim,ali po meni oni su najdostojniji da budu naslednici velikih,pravih,metal grupa.Da povrate ugled metalu... A i ne pevaju o zmajevima... Quote
fap_mashina Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Jao,ko ce da kaze?Halfordov sledbenik! Quote
MURDER Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Stvarno nisam neki veliki poznavaoc "SCRAM METALA".ali HF poznajem dovoljno i mislim da je njima mesto na POWER forumu.A to sto si ih stavili na ovaj forum je verovatno zbog ogromne slicnosti sa JUDAS PRIEST,nista vise. Quote
fap_mashina Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Prvo objasni ovaj SCRAM METAL,ooooooo,powerashu stari i prepredeni! A da su slicni sa bas Judas,to ne bih mogao reci.U stvari mozda i imaju.Uglavnom oni heavy u sebi imaju do Renegade.A od Renegade to je nesto sasvim drugo,to je valjda taj power. E,Zuco,a pazi ovog paklenIka! Neka legenda dece mi! Quote
Fantomni Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Stvarno nisam neki veliki poznavaoc "SCRAM METALA".ali HF poznajem dovoljno i mislim da je njima mesto na POWER forumu.A to sto si ih stavili na ovaj forum je verovatno zbog ogromne slicnosti sa JUDAS PRIEST,nista vise. Kakva bre slichnost sa Judas P. Na chemu si ?? Quote
Mr_Deadic Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Shvatio sam nesto. Hammefall-ovi tekstovi nisu mocni. Zato su na heavy. Za razliku od CoB-a, ciji su textovi mocni. Zato su oni na power forumu Quote
Anarki StarScream Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Nisam ni mislio da ga uporedim sa st. angerom, niti sam htio da uvrijedim nekoga. Renegade nije los, ali sam ja rekao za pjesmu renegade. Nemoj ti da mi diras st anger, slusaj bre ti , ti neznalice pa st anger znas li ti sta je to pa to je jadno govno, znas li bre ti nesreco da ta dva albuma nesmeju da se pominju na ovom delu foruma, pa to je skrnavljenje metala, pa vi stavljate ta dva albuma na deo foruma na kome se nalazi "Institucija metala" IRON MAIDEN. Ko sledeci postavi ova dva govneta na forum sa "Esencijom" metala ima da mu posaljem Ghoul-a na kucnu adresu pa ce te da vidite sta ce da bude sa vama. Quote
Recommended Posts