justhell Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Pa neshto ih ne volim preterano ali imaju lepih pesmica.Mislim da je Renegade najbolji album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 A jos vole da igraju fudbal! Jel znate da je Oskar Dronjak pre nekoliko godina sjeb'o ruku na fudbalu? Sjebao je ruku na ragbiju iliti Americhkom fudbalu.Ruka mu valjda nikada nije lepo zarasla pa se odrazilo na njegovu texniq sviranja.To sam prochitao u onom filmitju "the first crusade".Ima josh hrpa zanimljivosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Pa neshto ih ne volim preterano ali imaju lepih pesmica.Mislim da je Renegade najbolji album Prvo preslusaj sve njihove albume, pa onda pricaj koji ti se najvise svidja. Btw. kupio sam renegade shape cd kad sam bio u bg. Stvarno fino izgleda. Plus nisam imao taj cd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Ne mogu da izdvojim album..Svi su ok...Cak ne mogu da izdvojim losu pesmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 ja mogu da izdvojim los album.."Renegade" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 A ovaj zadnji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Meni je zadnji super, i donekle u ravni sa LOK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 meni je zadnji malo slabiji od ostalih,ali je u dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angrist Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Sasvim je O.K. Slazem se da je u rangu sa LOK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolf Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Zadnji album je bas strava. Ne znam sto se toliko ljudi bunilo oko njega. Melodije su ok, reci su popustile ali i dalje su strava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Mičite ovo na power Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Mičite ovo na power Sto jes jes! Nego jel gledao neko ono kad sviraju Breaking The Law od Judas-a? Kakvi likovi! Dronjak peva, Kans i Rosen sviraju gitare, Elmgren cepa bubnjeve a onaj bivsi bubnjar (ne znam kako se zove) svira bas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Ne, ozbiljno, jel primetio jos neko taj fenomen? Na Hammerfall se uglavnom loze dosta cudna, neugledna deca, koju njihovi drugovi nazivaju pogrdnim imenima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Mičite ovo na power To je bio moj prvi post na ovoj temi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Mičite ovo na power Micite bre ovo na shit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Micite bre ovo na shit Kako si zao covjece...Cak imas i mnogo zao avatar...Stvarno si zao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Meni je zadnji super, i donekle u ravni sa LOK. Ne grijesi dusu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fap_mashina Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Jos se ovde raspravlja o zadnjem albumu?!? Ma vi ste bre kraljevi ! Dajte bre neku zanimljivost,ovamo se ubiste od postovanja nekih silnih intervjua Varga Vickernesa(kako li vec),na svakoj temi bar po jedno 5-6 intervjua,biografija,novosti,a odje jos ide Crimson Thunder! Mis'im.....Stvarno! A ti Froiibaade,moz da mi pomaknes(ili poMICES) Qrcinu sebi u bulju i da gubis se bre sa ovog foruma! Idi bre slusaj NightWish! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Jos se ovde raspravlja o zadnjem albumu?!? Ma vi ste bre kraljevi ! Dajte bre neku zanimljivost,ovamo se ubiste od postovanja nekih silnih intervjua Varga Vickernesa(kako li vec),na svakoj temi bar po jedno 5-6 intervjua,biografija,novosti,a odje jos ide Crimson Thunder! Mis'im.....Stvarno! A ti Froiibaade,moz da mi pomaknes(ili poMICES) Qrcinu sebi u bulju i da gubis se bre sa ovog foruma! Idi bre slusaj NightWish! Kad bih imao sta da povucem!? Nightwish mi je najomrazeniji bend posle HammerFall-a i CoB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Znas, da sam na tvome mestu, ja se time ne bih hvalio... Neke stvari o sebi je bolje drzati u tajnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fap_mashina Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Lepo ti kaze covek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 Znas, da sam na tvome mestu, ja se time ne bih hvalio... Neke stvari o sebi je bolje drzati u tajnosti... Tacno tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 Znas, da sam na tvome mestu, ja se time ne bih hvalio... Neke stvari o sebi je bolje drzati u tajnosti... Podrzavam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Izadje li nesto posle Crimson Thunder-a ili ja bas nisam u toku......? :reklapaostalaziva: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 ja mogu da izdvojim los album.."Renegade" i pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts