Vladan Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Mogao sam pretpostaviti da ce odraditi savrsen omot!!! To je to shvatanje, ma koliko album bude los, oni koji ih ne poznaju uzece CD prvo zbog omota....pa...ma to ti je marketing i sva ostala sranja...o kojima ja ucim!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Standardno dobar omot!! Valjda ce biti bolji od Crimson-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Da i meni se svidja omot.. jos i da album bude tako dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 (edited) e bash jedva cekam ovaj nov album , dobar je omot Edited January 15, 2005 by shock! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Chuo sam novu pesmu "blood Bound" Smor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest amroth Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 saludos desde chile ,hello from chile ,,, con todo el metal de las tieeras del sur . hello from chile all the metal of north the planet (europe). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Poštovanje!! Dobio sam promo disk juče i da napišem par stvari! Naime pratim bend od samog početka glory i legacy su za mene najbolji heavy albumei poslednjih godina, mada posle renegade i crimson-a počeo sam da ih otpisujem sa liste sa mišljenjem da su ponudili ono što su imali. Naravno pogrešio sam i veoma mi je drago. Chapter V je odličan album i vraća bend u dane prva dva albuma, pošto je zvuk najbliži tom periodu. Ono što me je zadivilo jeste da su uspeli da izbegnu ponavljanje a da ipak urade neki comeback korenima Glory,Legacy! Preporučujem!! Sve Najbolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 (edited) Meni se HF ne svidja mnogo i previse su mi retro, ali igrom slucajam malo sam ih i slusao pa otprilike znam kako su kad zvucali. Slozicu se da je novi album nesto zreliji od prethodnog, pesme su malo kompleksnije, sa vise sadrzaja. Ne baziraju se toliko na dechijim melodijama tipa Hearts On Fire i sl., ali pronadje se ponesto i od tga U svakom slucaju stilski je ostao isti kao i prethodnici. Izgleda da je album solidan sa mog stanovista ali tesko ja procenjujem ovako nesto posto ne mogu mnogo da slusam. Recimo da bih ga radije pustio nego Crimson Thunder. Za sada posedujem prokleti promo sa ubacivanjem spikera na ponekim pesmama ... ali bolje nego promo LAbyrintha de nekim pesmama fali po par sekundi na kraju Edited January 26, 2005 by solicitor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 e bash jedva cekam ovaj nov album , dobar je omot NIje dobar.Svetlece sise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Meni se HF ne svidja mnogo i previse su mi retro, ali igrom slucajam malo sam ih i slusao pa otprilike znam kako su kad zvucali. Slozicu se da je novi album nesto zreliji od prethodnog, pesme su malo kompleksnije, sa vise sadrzaja. Ne baziraju se toliko na dechijim melodijama tipa Hearts On Fire i sl., ali pronadje se ponesto i od tga U svakom slucaju stilski je ostao isti kao i prethodnici. Izgleda da je album solidan sa mog stanovista ali tesko ja procenjujem ovako nesto posto ne mogu mnogo da slusam. Recimo da bih ga radije pustio nego Crimson Thunder. Za sada posedujem prokleti promo sa ubacivanjem spikera na ponekim pesmama ... ali bolje nego promo LAbyrintha de nekim pesmama fali po par sekundi na kraju Pa znaš kako iz ugla Crimson Thunder, ovaj novi je stvarno mnogo bolji. Meni se sviđa jer me je predhodni razočarao (a imam duks CT ). Sve u svemu ko je voleo prva 2 ovaj će možda voleti još više! Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fap_mashina Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Eternal Flame,tebi kao veoma iskusnom metalcu prefinjenog ukusa,verujem na rec. Da je neko drugi napisao,najverovatnije ne bi verovao. Ali kad ti kazes da je dobar onda je stvarno dobar. I TO JE ZA MENE PRAZNIK!!! YUUUUUUUUPIIIIII!!! A TAMAN SAM POMISLIO DA HF IDE STAZOM MNOGIH BENDOVA ALI PO SKRACENOM POSTUPKU(OBICNO BENDOVI IZDAJU MAX. 6 DOBRIH ALBUMA A ONDA ODU U PENIS,DOK JE HF IZDAO 3 DOBRA). E,to je retkost u danasnje vreme i uopste. FANTOMNI,POZURI!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Fantomni zuri i jedva ceka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Eternal Flame,tebi kao veoma iskusnom metalcu prefinjenog ukusa,verujem na rec. Da je neko drugi napisao,najverovatnije ne bi verovao. Ali kad ti kazes da je dobar onda je stvarno dobar. I TO JE ZA MENE PRAZNIK!!! YUUUUUUUUPIIIIII!!! A TAMAN SAM POMISLIO DA HF IDE STAZOM MNOGIH BENDOVA ALI PO SKRACENOM POSTUPKU(OBICNO BENDOVI IZDAJU MAX. 6 DOBRIH ALBUMA A ONDA ODU U PENIS,DOK JE HF IZDAO 3 DOBRA). E,to je retkost u danasnje vreme i uopste. FANTOMNI,POZURI!!!!! Hvala Čovek, cenim. pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 E,lepo.Drago mi je sto su HammerFall izdali dobar album,a vas dvojica,kad nabavite normalnu verziju javljajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Jos nisu izdali...izlazi u martu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Hm, jel se to ovde priča o nečemu dobrom? Vala sad i ja jedva čekam da čujem to čudo od novog albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Sad ga slusam i stvarno je dobar... videcemo za par dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Album je fantastichan! Nisam ochekivao ce ovako da se promene nakon Krimzona. Ovo im je najbolji album josh od prvenca!!! Ovo je chist power, ima mozda 2-3 pesme koje malo vuku na heavy. Svi su me odushevili..od bubnjara kji je pokidao,...Joacima koji je otpevao nikad bolje! bolje nego na solo albumu, a Oscar ajde shto ima dorbe riffove..ali solaze su do jaja mocne! Najbolje pesme: Secrets, Fury Of The Wild, Hammer Of Justice, Blood Bound, Never Ever, The Templar Flame Jedina losha pesma je zadnja "Knights"..prava propast B-o-l-e-s-t-n-i ste ako vam se ovo ne svidja! Potencijalno najbolji power metal album ove godine! THERE IS SOMETHING IN OUR HNEARTS WORTH FIGHTING FOR SOME SECRETS BETTER LEFT UNTOLD! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Pa ono, tebi je novi digger ocajan, a ako ti je ovaj super, mogu samo da zamislim kakav je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Novi Grave Digger je ochajan kad se uporedi sa ostalim albumima Grave Diggera. Ne slazesh li se? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Meni je album dosta dobar, no necemo da spamujemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Joacima koji je otpevao nikad bolje! bolje nego na solo albumu, a Oscar ajde shto ima dorbe riffove..ali solaze su do jaja mocne! B-o-l-e-s-t-n-i ste ako vam se ovo ne svidja! Potencijalno najbolji power metal album ove godine! THERE IS SOMETHING IN OUR HNEARTS WORTH FIGHTING FOR SOME SECRETS BETTER LEFT UNTOLD! uf sad moram da ga cujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Zaista dobar album mada mi se nije nesto preterano svideo na prvo slusanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ora Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Je'l bi mogao neko, recimo, da mi prosledi doticne albume? (mislim HF i GD, mogu i singlovi ako imate) Ja imam samo spotove sa njih, ali imam kojecega sto bi moglo za razmenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Evo posle par dana slusanja da se i ja oglasim... Album je stvarno mocan! Mnogo mi se vishe svidja od CT-a i Renegade-a... Zaista ima mocnih riffova i sto neko rece gore negdje kao naslednik prva 2 albuma je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts