**** Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Da nastavim u duhu tema,a to je da Hammerfall ima još jedan, po meni extra, instrumental, a to je Imperial. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Cekaj jbt, jel ovo tema o onom power bendu ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Не, ово је тема о оном хеви метал бенду, који неки, ко зна због чега, трпају у пауер метал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
**** Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 E sad mi nije jasno kako HAMMERFALL nije Power Metal. Imaju pevača sa visokim glasovnim tonovima, pevaju uglavnom o nekim epskim stvarima, melodični su i imaju brz ritam.Po meni je dovoljno da ga svrstam u Power, ili možda nije tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Расправа о томе се води већ годинама овде. Ако ти се не свиђа ова класификација, имаш тему на пауер металу, па слободно пиши тамо. Немој нас замарат непотребним стварима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 E sad mi nije jasno kako HAMMERFALL nije Power Metal. Imaju pevača sa visokim glasovnim tonovima, pevaju uglavnom o nekim epskim stvarima, melodični su i imaju brz ritam.Po meni je dovoljno da ga svrstam u Power, ili možda nije tako. Najlakse je reci da su heavy/power, sto i jesu. Power tema je, cini mi se, aktivnija, a ti ako vise smatras da su power, idi tamo i postuj. Meni je svejedno, volim ih, zvao ih neko heavy ili power, i postovacu na obe teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
**** Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 To volim da čujem. Bitno je da imaju fanove među nama. Nego, evo baš sad preslušavam njihov novi album No Sacrifice, No Victory [2009] i mogu vam reći da je ok, čak i obrada pesme My Sharona . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Meni se posle drugog preslusavanja vise svidja. Ako tako nastavi, do kraja ce biti mozda i u rangu sa 'Threshold'-om, koji mi je bas dobar album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Volim ih slusati ponekad,opustaju skroz...Dobar bend definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Palo mi na pamet da vidim sta se sad desava sa onim Magnus Rosenom, uvijek mi je djelovao kao pozitivan lik, pa malo pretrazim po Netu, odem na njegov MySpace i vidim da je, izmedju ostalog, oformio i novi bend. Zovu se Full Force i kako kazu svirace melodicni metal. Zanimljivo mi i to da su u bendu i Elmgren i Anders Johansson. http://www.myspace.com/fullforcesweden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 ovo nije lose samo moglo je mnogo bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Palo mi na pamet da vidim sta se sad desava sa onim Magnus Rosenom, uvijek mi je djelovao kao pozitivan lik, pa malo pretrazim po Netu, odem na njegov MySpace i vidim da je, izmedju ostalog, oformio i novi bend. Zovu se Full Force i kako kazu svirace melodicni metal. Zanimljivo mi i to da su u bendu i Elmgren i Anders Johansson. http://www.myspace.com/fullforcesweden A pa da, znam za to vec neko vreme. Svidja mi se sto se Magnus aktivirao na taj nacin sto je oformio bend. Mis'im, super je bilo i dok je svirao samo sa orkestrom, ovo-ono, al' ovako je jos bolje. Palo mi na pamet da vidim sta se sad desava sa onim Magnus Rosenom, uvijek mi je djelovao kao pozitivan lik, pa malo pretrazim po Netu, odem na njegov MySpace i vidim da je, izmedju ostalog, oformio i novi bend. Zovu se Full Force i kako kazu svirace melodicni metal. Zanimljivo mi i to da su u bendu i Elmgren i Anders Johansson. http://www.myspace.com/fullforcesweden A pa da, znam za to vec neko vreme. Svidja mi se sto se Magnus aktivirao na taj nacin sto je oformio bend. Mis'im, super je bilo i dok je svirao samo sa orkestrom, ovo-ono, al' ovako je jos bolje, pogotovo sto su u bendu i Anders i Stefan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Vi ovde i posle godinu i po dana raspravljate koji su zanr...jebote!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) Da malo oživimo temu http://www.youtube.com/watch?v=Z9S90xjD2mg http://www.youtube.com/watch?v=KMtWLTFJi84&feature=related Edited June 23, 2011 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 NJihova tema je prilicno ziva, ali na power/progresiv podforumu, mada trenutno vise ovde pripadaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Je li neko video ovo: http://www.youtube.com/watch?v=MrnQI9zDtP8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Još pre par dana, ima nekoliko klipova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Pa što nisi okačio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Mrzelo me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefas Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/263190/Hammerfall-ponovo-u-Beogradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Koji fazon sa dve teme? Ima i jedna na power/prog. Edited June 30, 2011 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Valjda ljudi ne mogu da se odluče da li su power ili heavy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 To je još veći problem kod nekih drugih bendova, pa nemaju dve teme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 na prodaju originalni poster Crimson Thunder (motiv je preuzet sa omota albuma, velicina je A2), kontakt na pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts