Jump to content

Recommended Posts

Posted

HammerFall su najtipičniji primer čistog heavy metal 80-ih. I nemojte tu mnogo da mi filozofirate! :x

Posted

Maidenu mogu ladno da t smore ako ih slusas samo 2 dana zaredom.Metallicu i Hammerfall,a i jos neke bendove, mogu da slusam i po nedelju dana a da me ne smore!

Posted

Blago tebi. Ja nikada ne slušam jedan bend uzastopce dva dana zaredom. Ma koliko interesantan bio, smoriće me.

• 2 weeks later...
Posted

Slazem se da je power , ne 100% al jeste power. Medjutim posto tema vec jako dugo stoji ovde dogovorili smo se da ostane na Heavy forumu. Ako ti toliko smeta onda se zali God-ovima biggrin.gif

Posted

Grupa je brutalna, ja ih stavljam odmah iza Metallice i Maidena. Narocito je mocna pesma Heeding the Call koja ume do jaja da raspali patriotska osecanja bez obzira na naciju. Sa takvim pesmama se krece u boj! 8)

Vidim da se poslednji album mnogo mazao govnima na prvim stranama, ali meni je solidan. Ne mozete reci: "Pederi se prodali!" zato sto vam se ne svidja album (ovo ne vazi samo za HammerFall). To je smesno. :mrgreen:

• 5 weeks later...
Posted

Divim vam se kad mozete da izjavite da su maideni sranje..

Metalica nije sranje ako ne racunamo St.Anger, ostalo je super smile.gif

A HAMMERFALL Rulez!

Oni su takva lozana da su najjaci (uz manwar oni su najveca lozana)

I dobar je i zanji album, samo su malo smeksali ali i dalje su dobri

Posted

Divim vam se kad mozete da izjavite da su maideni sranje..

Metalica nije sranje ako ne racunamo St.Anger, ostalo je super smile.gif

A HAMMERFALL Rulez!

Oni su takva lozana da su najjaci (uz manwar oni su najveca lozana)

I dobar je i zanji album, samo su malo smeksali ali i dalje su dobri

fala kurcu da neko realno sagleda celu stvar :sigh:

• 4 weeks later...
Posted

evo je set lista za hammerfall-ov live cd:

Lore Of The Arcane’,‘Riders Of The Storm’, ‘Heeding The Call’,‘Stone Cold’, ‘Hero’s Return’, ‘Legacy Of Kings’, Bass Solo: Magnus Rosén, ‘At The End Of The Rainbow’, ‘The Way Of The Warrior’, ‘The Unforgiving Blade’, ‘Glory To The Brave’, Guitar Solo: Stefan Elmgren, ‘Let The Hammer Fall’, ‘Renegade’, ‘Steel Meets Steel’, ‘Crimson Thunder’, ‘Templars Of Steel’, ‘Hearts On Fire’ and ‘HammerFall’.

Odlican izbor biggrin.gifa: