Black Knight Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Better i couldn't expect Better you don't deserve a: Da u pravu si :roll: Quote
Black Knight Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 A sa tim sranjima \"svi su sem nas pozeri\" su smesni. Gde to pise ??? :? :? :? Ne pise nigde, ali se njihove izjave tipa "ubiti pozere" u sustini svode na to. Nisam hteo da serem po njima, vec sam hteo da kazem da se jedan prosecan bend kao oni dize u nebesa, a neke kvalitetnije grupe kao sto su npr. Grave Digger, Kreator ili Anthrax, pa cak i Judasi stavljaju u drugi plan u odnosu na njih. Uostalom, da se manemo manowara, ovo je tema o hammerfallu. Greska u razumevanju. Nema nigde ubiti pozere i svi sem nas su pozeri , pozeri se smatraju samo non metal ppl but band's like GD , Kreator and rest are their brothers. Quote
Soundwave Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Kad je HammerFall obradio pesmu \"We're Not Gonna Take It\" od Twisted Sister-a? 8O 8O Nije "We're Not Gonna Take It" vec "We're Gonna Make It" i cudna mi cuda nalazi se na famoznom singlu "Hearts On Fire"... a: ovaj... lapsus :oops: :oops: Obe pesme su fantastichne Dakle ko ima singl Hearts On Fire? Ja ga imam pa tako i znam.Mogu da ti ga narezem imaju 3 pesme (Hearts on Fire,We're Gonna Make It i Heeding The Call (Live sa Wacken-a) kao i snimak sa tog nastupa.Ako si za mogu da ti narezem... (ostatak u pp-u, ok?) Quote
blind_eye Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 pa znas sta,..... da nju zanima pesma i uopste hammerfall, vec bi dosad imala We're Gonna Make It......al svejedno. ne mogu da verujem kakvi se pozeri skupljaju ovde... Quote
Soundwave Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 pa znas sta,..... da nju zanima pesma i uopste hammerfall, vec bi dosad imala We're Gonna Make It......al svejedno. ne mogu da verujem kakvi se pozeri skupljaju ovde... ovo sto je bold slovima mi je malo nejasno. Singl je veoma tesko naci (ovde bar jeste tako, jer celo leto sam ga trazio po BG-u i NS-u i nisam ga nasao) i u Paraliji sam ga jedva pronasao (konkretno u nekom budzaku od prodavnice). Ovo pozeri je upuceno Mariji, je l'? Pa ona bas i nije pozer jer sa njom sam zesce chatovao i devojka je (kao i vecina drugih devojaka na YUMETAL.net -u ) ok, pa obrazlozi sto si ovo rekao. pozdrav za blind _eye od Soundwave-a. Quote
Soundwave Posted November 13, 2003 Report Posted November 13, 2003 zar je hammerfall heavy? A u koji pravac bi ga ti svrstao??? :? :? :? :| :| :| Quote
Mr. Smarty Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 Pa power mozda?...sta znam oni su tu negde na granici Quote
Max Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 zar je hammerfall heavy? A u koji pravac bi ga ti svrstao??? :? :? :? :| :| :| pa svrstao bi ih u power Quote
*nitro* Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 ma oni su izmedju hevy-a i power-a pa ih neko svrstava u jedno neko u drugo, za mene su oni power a: Quote
Soundwave Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 zar je hammerfall heavy? A u koji pravac bi ga ti svrstao??? :? :? :? :| :| :| pa svrstao bi ih u power Tu smo se nasli. a: a: a: 8) Quote
ursus arctos Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 izraz gay se vise ne koristi tako cesto u svom pravom znacenju... dakle, salu na stranu... ... zasto smo uopste i spominjali manowar na ovoj temi.... ... zato sto npr. moze da se poredi sa hammerfall-om, a u nekim aspektima je cak i bolji kao npr. tekstovi.... mozete reci bilo sta o tekstovima manowara, o tome koliko su oni smesni, detinjasti.... ALI, ti tekstovi se do jaja rimuju, lako su "pevljivi" i odlicno se uklapaju u taj warrior fazon power metala ( a i hf je power ) ... sad, sigurno je da muzika, produkcija i vokal hf-a jebu keve, ali su im tekstovi ( ne svi, ali veeeelika vecina ) uzasno losi.... i to je mana... inace su ok.... ... ali su se bas sjebali na crimson thunder-u sa textovima... ( poslusajte samo onu baladu "dreams come true"... ) Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 ja mislim da su muzika, produkcija i HF-a loshi... u stvari za produkciju nisam siguran Quote
Rastko Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 A sa tim sranjima \"svi su sem nas pozeri\" su smesni. Gde to pise ??? :? :? :? Ne pise nigde, ali se njihove izjave tipa "ubiti pozere" u sustini svode na to. Nisam hteo da serem po njima, vec sam hteo da kazem da se jedan prosecan bend kao oni dize u nebesa, a neke kvalitetnije grupe kao sto su npr. Grave Digger, Kreator ili Anthrax, pa cak i Judasi stavljaju u drugi plan u odnosu na njih. Uostalom, da se manemo manowara, ovo je tema o hammerfallu. Greska u razumevanju. Nema nigde ubiti pozere i svi sem nas su pozeri , pozeri se smatraju samo non metal ppl but band's like GD , Kreator and rest are their brothers. Nisam hteo da kazem da manowarci kazu za ove da su pozeri, ali ovo postaje smorno. Pobedio si! Quote
Rastko Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 ma oni su izmedju hevy-a i power-a pa ih neko svrstava u jedno neko u drugo, za mene su oni power a: Malo su jaci od standardnog heavy-a, ali nemaju toliko prebudzenu muziku da bi bili power. Quote
vudun Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 Ali zato TestAmenT moze da brise patos i sa Hammerfall-om i Manowar-om a: a: a: Quote
ursus arctos Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 ja mislim da su muzika, produkcija i HF-a loshi... u stvari za produkciju nisam siguran pa, produkcija je dobra, a sto se tice muzike, mislio sam na to da su... standard... nista posebno, neverovatno dobro i kreativno... ... odnosno, tehnicki su obezbedjeni... jos samo da su im tekstovi iole dobri i da se ne drze stalno tog jednog fazona ( koji npr. manowar-u stoji ) bili bi ok... ... ustvari, bili su ok do renegade-a... a onda su napravili jos jedan album i totalno smorili Quote
*nitro* Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 ma da, Renegade ih je malo spustio na zemlju, a ni CT nije nesto poseban ali je o5 ok, videcemo na sta ce liciti sledeci album Quote
Max Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 Ali zato TestAmenT moze da brise patos i sa Hammerfall-om i Manowar-om naravno..... Quote
Soundwave Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Ali zato TestAmenT moze da brise patos i sa Hammerfall-om i Manowar-om Sinko da nisi malo omasio temu (sto nikako ne osporava tvoju izjavu a: ) Quote
Fantomni Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Ali zato TestAmenT moze da brise patos i sa Hammerfall-om i Manowar-om a: a: a: Ne pricaj budalstine... :x Quote
DOMINION Posted November 20, 2003 Report Posted November 20, 2003 ti volish samo renegade zar ne???????? Quote
Fantomni Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Izasao je LIVE CD od hammerfalla. Zove se One Crimson Night. Odslusajte ga, odlican je ! Pjesme su sledece: 1. Lore of the Arcane 2. Riders of the Storm 3. Heeding the Call 4. Stone Cold 5. Hero's Return 6. Legacy of Kings 7. Bass Solo: Magnus Rosén 8. At the End of the Rainbow 9. The Way of the Warrior 10. The Unforgiving Blade 11. Glory to the Brave 12. Guitar Solo: Stefan Elmgren 13. Let the Hammer Fall 14. Renegade 15. Steel Meets Steel 16. Crimson Thunder 17. Templars of Steel 18. Hearts On Fire 19. HammerFall I bonus: 20. The Dragon Lies Bleeding 21. Stronger Than All 22. A Legend Reborn Quote
Recommended Posts