MissionVao Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 upravo slusam Nexus Polaris, imam i In Times Before the Light, mnogo podsecaju na Dimmu Borgir (uljucujuci i sam vokal). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Hiroshima Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 Mala ispravka,cini mi se da mislis na bend the Kovenant.Odlicna mesavina black-a,industrial-a i electro-a.Uzgred,od 3 albuma,koliko imaju za sada,najvise mi se svidja Animatronics,pogotovo pesma Jihad .Btw,bend i cine clanovi Dimmu Borgira,i to njih trojica,plus jos dvojica ljudi.A Covenant je album Morbid Angela iz 93. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted February 14, 2003 Author Report Share Posted February 14, 2003 upravo gledam naslovnu stranu In Times before the Light i lepo pise COVENANT :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 Promenili su ime u The Kovenant zbog autroskih prava jer pre njih je postojao i dan danas postoji electro bend Covenant pa zbog toga... isto se cita samo se drugacije pise Inace ok su... Nexus Polaris mi se najvise svijda... Animatronic je takodje dobar samo sto mi zvuci onako do jaja komercijalno ali dobro ne mogu reci da je lose... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted February 14, 2003 Author Report Share Posted February 14, 2003 Promenili su ime u The Kovenant zbog autroskih prava jer pre njih je postojao i dan danas postoji electro bend Covenant pa zbog toga... isto se cita samo se drugacije pise Inace ok su... Nexus Polaris mi se najvise svijda... Animatronic je takodje dobar samo sto mi zvuci onako do jaja komercijalno ali dobro ne mogu reci da je lose... na kom albumu su promenili ime? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 Ja mislim od Animatronica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 Yup,od Animatronic-a su The Kovenant.Album nije los,mada su prva 2 dosta bolji,a s ovim novim definitivno odlaze u neke druge vode,neka putovanja na Mars,neke munje-fore,vise elektronike,videcemo na sta lici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Hiroshima Posted February 15, 2003 Report Share Posted February 15, 2003 Odlican je bend,samo smatram da vokal treba da ima bude malo zliji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted February 15, 2003 Report Share Posted February 15, 2003 E, ovako.Prvi album In times before the light je super, jedina mana mu je losa produkcija.Tada su u bendu bili Nagash (svirao bas na prva 3 albuma Dimmu Borgir) i Blackheart.Pre pocetka snimanja drugog albuma Covenant postaje all-star band, jer u bend dolaze imena poput Hellhammer (iz Mayhem, verovatno najbolji BM bubnjar ikad), Sverd (iz Arcturus, virtuozni klavijaturista), Astennu (ex Dimmu Borgir),Sarah Jezabel Deva (COF, Therion, Mortis..., back vokali).Taj album , Nexus Polaris, mi na licnoj top listi svih vremena zauzima ni manje ni vise nego prvo mesto.Znam da se tu mnogi nece sloziti samnom , zato sto to nije old-school black, ali zabole me.Pisao bih sad jos o tom albumu...grammy...tiraz...turneja....ali me mrzi da kucam.Posle su postali industrial i pukli...jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted February 15, 2003 Report Share Posted February 15, 2003 covenant = 9+ the kovenant = 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 15, 2003 Report Share Posted February 15, 2003 covenant = 9+the kovenant = 7 Meni - upravo obrnuto ANIMATRONIC razbi !!!! Sviracemo "The Human Abstract", kad tad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercury Posted February 15, 2003 Report Share Posted February 15, 2003 Jako dobar bend, prvi album bi bio genijalan da nije usrane produkcije, Nexus Polaris to uvelike nadoknaduje, a ostale nisam slusao! 3 najbolje stvari: The bringer of the 6th sun, Dragonstorms i Bizzare cosmic industries. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 15, 2003 Report Share Posted February 15, 2003 Meni je Nexus Polaris najbolji album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted February 17, 2003 Report Share Posted February 17, 2003 covenant = 9+the kovenant = 7 Meni - upravo obrnuto ANIMATRONIC razbi !!!! Sviracemo "The Human Abstract", kad tad Nego sta nego razbi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 covenant = 9+the kovenant = 7 in times before the light- 9 nexus polaris- 10+ (10 i po ) animatronic- ne volim industrial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 ma ko bi rekao da ti je Nexus najbolji a Animatoric... nije loš album, ima dobrih pjesama i tripova... ali šminkaju se ko marylin manson, upali su u njegov fazon :x i defitivno su gori nego što su bili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Ja sam chuo samo Nexus Polaris i razdushevljen sam Stvaraju odlichnu atmosferu i inache iz te ekipe najvishe gotivim klavijaturistu Sverd-a odlichno svira! Trenutno se trudim da nabavim Animatronic, pa da se uverim koliko je "sranje" :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOLOX Enthroned Posted February 19, 2003 Report Share Posted February 19, 2003 Slusao sam Nexus i Animatronica. Nista posebno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted February 19, 2003 Report Share Posted February 19, 2003 covenant = 9+the kovenant = 7 Meni - upravo obrnuto ANIMATRONIC razbi !!!! Sviracemo "The Human Abstract", kad tad Aj svirajte kod nas u Kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted February 19, 2003 Author Report Share Posted February 19, 2003 Nisam slusala (i necu) Animatronic, videla sam CD tako da mogu samo o novom imidzu da sudim i uopste mi se ne svidja- izmedju Korn-a i Marilyn-a Manson-a :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted February 19, 2003 Report Share Posted February 19, 2003 Slusao sam Nexus i Animatronica. Nista posebno... Nexus ni meni na prvo slusanje nije bio nista posebno, ali ako ga budes dovoljno slusao shvatices zasto je to antologijski album.Nije to dzabe prvi BM album (mozda i jedini) koji je dobio Grammy, i nije dzabe zajebao po prodaji Dimmu-ov Enthrone.Naravno, sad ce mnogi reci kako je upravo to dokaz da je album komercijalno sranje, na sta cu se ja samo nasmejati. Btw. Tormentor, zanima me tvoje misljenje o Nexus-u...znam da vise volis old school nego melodic, ali nadam se da neces pljunuti Nexus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 20, 2003 Report Share Posted February 20, 2003 nije los bend, ali nekako, sto se takvog bleka tice, vise volim dimmu-a i cof. to je za prva dva albuma, a sto se tice animatronics-a, hm, bas se pitam, zasto li ljudi jako cesto misle da su to stvarno dva razlicita bemda, pri cemu sledi da je drugi (iliti the k.) sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 20, 2003 Report Share Posted February 20, 2003 Animitronic je odlican album. open your minds. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted February 20, 2003 Report Share Posted February 20, 2003 NE znam sta ste svi napali na prvi album, i na loshu produkciju?? Ona produkcija je bolja nego na 3/4 BM albuma... I prvi album im je veoma jak. ] A sam Animatronic je za svoj zanr odlican album, samo sto se fenovima "cistog" BM zvuka razumljivo ne dopada. DObro je sto su promenili ime, bar izgleda kao da je drugi bend.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted February 20, 2003 Report Share Posted February 20, 2003 Btw. Tormentor, zanima me tvoje misljenje o Nexus-u...znam da vise volis old school nego melodic, ali nadam se da neces pljunuti Nexus... Nexus mi se uopste ne dopada i recimo da je In Times puno bolji album dok Animatoric i ne zasluzuje da se o njemu diskutuje. Jos da kazem da nije tacno da nevolim melodicni Black. Volim bendove koji imaju klavijature da bi sa njima pravili muziku a ne da su tu samo zbog toga sto to postaje trend u danasnjem BM-u. Recimo da je najbolji primer odlicnog melodicnog albuma Dimu-ov Enthrone Darkness Triupmhant plus da spomenem Limbonic Art koji je ponajvise zahvaljujuci klavijaturama napravio umjetnost od muzike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts