Chicken Little 420 Posted October 1 Report Posted October 1 (edited) https://www.facebook.com/events/691507323197263/?ref=newsfeed Edited October 1 by Chicken Little 420 Quote
Angelystor Posted Monday at 10:02 AM Report Posted Monday at 10:02 AM Kol'ko je predobar zvuk u subotu bio na ovome, nisam verovao. Daleko sam od nekog fana, ali ovo je bio prezabavan nastup za ispratiti. U ovom Septicfleshgod svetu jako je lepo videti live i klavijature i backing vokal, nešto malo jeste išlo i sa matrice, ali glavno je bilo sve uživo. Voleo bih da neke druge melodičnije bm svirke mogu sa ovom jasnoćom zvuka nekad da vidim, khmEmperorkhm. I lepo od Nagasha što se odenuo sa Impaled Nazarene majicom u znak podrške. Jedino što Hellhammer malo zaspao na jednoj pesmi negde na sredini, na pola minuta kao dve pesme da su svirali istovremeno, ali oke, prvi nastup, plus lik uleteo na ovo usred Mayhem turneje. 1 Quote
dimmu1 Posted Monday at 10:34 PM Report Posted Monday at 10:34 PM Neko je okacio i ceo set. Zvuce dobro iako ni ja nisam neki fan tog benda. Jedino sto kao da su godine uzele maha i Astennu koji je uvek bio najaktivniji na bini je kao ukopani stub. Znam da nije tako jer su bas hajpovali sa objavama povratak i koliko je njima samima drago sto se vracaju nazad ali ako se pogleda sam nastup kao neka tezga izgleda. Da se uzme lova, pa ajmo na sledeci festival na tezgarenje. Quote
Phallusifer Posted Tuesday at 11:28 PM Report Posted Tuesday at 11:28 PM Makar Knut deluje da mu je zabavno. Nadam se da ce bend delovati malo zivlje na nekoj sledecoj svirci Quote
Angelystor Posted Wednesday at 08:08 AM Report Posted Wednesday at 08:08 AM Uzeo da nađem sad baš neki prošli snimak da vidim koliko su bili živi pre Nema šta, sve skaču po sceni Nagash napredovao tho, ne čita više sa papira nego sa tableta Quote
Phallusifer Posted Wednesday at 09:43 AM Report Posted Wednesday at 09:43 AM I onda si uzeo snimak na kojem sviraju prvi album, koji je spor i sa mracnom atmosferom 'Zivlje' ne mora da podrazumeva samo skakanje po bini, nego mogu da budu i dobro raspolozeni umesto smoreni Quote
azal Posted Wednesday at 09:49 AM Report Posted Wednesday at 09:49 AM hoces da uzmes pare od reuniona ali ne mozes da ulozis dovoljno truda da naucis tekstove. sve najgore im zelim. Quote
dimmu1 Posted Wednesday at 01:37 PM Report Posted Wednesday at 01:37 PM 5 hours ago, Angelystor said: Uzeo da nađem sad baš neki prošli snimak da vidim koliko su bili živi pre Nema šta, sve skaču po sceni Ovde je ako se dobro secam sem Nagash-a i Hellhammer-a skroz druga ekipa. Imas snimke iz Nexus Polaris ere gde Astennu mlati glavom kao da se sa Korpsgrajnderom takmici, a sad je kao stub ukopan. Ne ocekujem da ce skakati po bini ali ono od ekipe potkovanih muzicara ocekujem da su barem malo opusteniji na bini. Verujem da je deo problema to sto su tek u Avgustu krenuli sa prvim probama, a realno tu sem Hellhammer-a niko nije bas aktivan muzicar da od toga zivi 365 dana u godini i ima pregrst turneja pa da se tako lako usvira sa drugima i da se to uklopi na keca. Quote
Talvi Posted Wednesday at 01:50 PM Report Posted Wednesday at 01:50 PM možda čoveka jebe kičma, koga ne bole leđa neka prvi baci kamen (jer mi ne možemo) 1 Quote
Angelystor Posted Wednesday at 02:44 PM Report Posted Wednesday at 02:44 PM Mene jebu kolena, svaki festival iste priče, leđa se drže za sad #oldMansTales 1 hour ago, dimmu1 said: Ovde je ako se dobro secam sem Nagash-a i Hellhammer-a skroz druga ekipa. Imas snimke iz Nexus Polaris ere gde Astennu mlati glavom kao da se sa Korpsgrajnderom takmici, a sad je kao stub ukopan. Ne ocekujem da ce skakati po bini ali ono od ekipe potkovanih muzicara ocekujem da su barem malo opusteniji na bini. Verujem da je deo problema to sto su tek u Avgustu krenuli sa prvim probama, a realno tu sem Hellhammer-a niko nije bas aktivan muzicar da od toga zivi 365 dana u godini i ima pregrst turneja pa da se tako lako usvira sa drugima i da se to uklopi na keca. Sverd i Knut iz Arcturusa su deo postave, nisu aktivni kao Hellhammer možda, ali mislim da nisu baš dormant muzičari. S tim što i taj Arcturus npr. nije kao da je neki headbanger fest uživo, ali mi to nikad nije smetalo, isto kao i ovde sa CKovenantom. Quote
Grobodan Posted Wednesday at 05:43 PM Report Posted Wednesday at 05:43 PM 4 hours ago, dimmu1 said: Ovde je ako se dobro secam sem Nagash-a i Hellhammer-a skroz druga ekipa. Imas snimke iz Nexus Polaris ere gde Astennu mlati glavom kao da se sa Korpsgrajnderom takmici, a sad je kao stub ukopan. Ne ocekujem da ce skakati po bini ali ono od ekipe potkovanih muzicara ocekujem da su barem malo opusteniji na bini. Verujem da je deo problema to sto su tek u Avgustu krenuli sa prvim probama, a realno tu sem Hellhammer-a niko nije bas aktivan muzicar da od toga zivi 365 dana u godini i ima pregrst turneja pa da se tako lako usvira sa drugima i da se to uklopi na keca. Da, baš je peder što se ne ponaša isto kao pre 26 godina. 3 Quote
dimmu1 Posted Wednesday at 08:18 PM Report Posted Wednesday at 08:18 PM Opet kazem niko ne ocekuje od njega da skace po bini kao Athenar iz Midnight-a i jasno mi je da nije vise mladic ali komplet bend samo malo da zivne ne bi bilo lose. Ovo je na nivou klinaca u srednjoj skoli koji su se skupili posle 3-4 meseca sviranja pa gledaju u gitare dok sviraju Breaking the Law da slucajno ne omase jedan od tih par rifova u celoj pesmi. Ruku na srce nisu im ni pesme nesto tehnicki zahtevne za instrumente da moras tako da se ukopas kao stub i drljas svoj instrument ali ajde neka bude izgovor za to da ce mozda da se vise opuste u buducnosti. Quote
Recommended Posts