L'Étranger Posted February 20, 2003 Report Share Posted February 20, 2003 Chini mi se da ti je ipak pljunuo Nexus... Meni je Nexus mnogo dobar album, In Times Before The Light cu vec nabaviti... I, da, chudi me da kazete da na prvo slushanje nije nijeshto, kad sam se ja odmah zalepio za Cheriots ov Tanda i Salfar Fist... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted February 20, 2003 Report Share Posted February 20, 2003 Chini mi se da ti je ipak pljunuo Nexus... Meni je Nexus mnogo dobar album, In Times Before The Light cu vec nabaviti... I, da, chudi me da kazete da na prvo slushanje nije nijeshto, kad sam se ja odmah zalepio za Cheriots ov Tanda i Salfar Fist... Uvek smo raspolozeni za forice. Odlichan album btw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted February 20, 2003 Report Share Posted February 20, 2003 Chini mi se da ti je ipak pljunuo Nexus... Da sam ga popljuvao to bi izgledalo malo drugacije,ovako sam samo rekao sta mislim o tom albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Étranger Posted February 23, 2003 Report Share Posted February 23, 2003 Chini mi se da ti je ipak pljunuo Nexus... Da sam ga popljuvao to bi izgledalo malo drugacije,ovako sam samo rekao sta mislim o tom albumu. Znam, zato sam i rekao samo pljunuo... Inache, i komentar koji ne opisuje album kao vrhunac muzike mislim da mu (last of dragons ) ne bi bio zadovoljavajuci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted February 23, 2003 Report Share Posted February 23, 2003 Chini mi se da ti je ipak pljunuo Nexus... Da sam ga popljuvao to bi izgledalo malo drugacije,ovako sam samo rekao sta mislim o tom albumu. Znam, zato sam i rekao samo pljunuo... Inache, i komentar koji ne opisuje album kao vrhunac muzike mislim da mu (last of dragons ) ne bi bio zadovoljavajuci... E mislim nije da te quotujem ali ipak forica je o5 tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted February 23, 2003 Report Share Posted February 23, 2003 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted February 25, 2003 Report Share Posted February 25, 2003 Inache, i komentar koji ne opisuje album kao vrhunac muzike mislim da mu (last of dragons ) ne bi bio zadovoljavajuci... he he, sto jes jes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 2, 2003 Report Share Posted March 2, 2003 Novi ce da bude jos ludji od Animatronica... Slazem se da je Nexus najbolji,ali posle njega je ubedljivo najbolji In times... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskitz Posted March 7, 2003 Report Share Posted March 7, 2003 Od Covenanta sam slusao samo Nexus, i on je tako do jajaaaa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 7, 2003 Report Share Posted March 7, 2003 Hellhammer(tj-Von Blomberg) je napustio bend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted March 7, 2003 Report Share Posted March 7, 2003 Nisam siguran,ali mislim da ih je sad samo dvojica u bendu,tako da je moguce da ce biti ritam masina.Ali,kao sto rekoh,nisam siguran.Bice mnooooooogo elektronike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted March 8, 2003 Report Share Posted March 8, 2003 Nisam siguran,ali mislim da ih je sad samo dvojica u bendu,tako da je moguce da ce biti ritam masina.Ali,kao sto rekoh,nisam siguran.Bice mnooooooogo elektronike. Ritam mashina... :ne: :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted March 8, 2003 Report Share Posted March 8, 2003 otišao jedini normalan čovijek iz benda :roll: naćiće oni njemu zamjenu, ali nikad neće napraviti još jedan "Nexus Polaris"... otišli su previše u neke industrial tripove - to im nikako nije trebalo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted March 8, 2003 Report Share Posted March 8, 2003 otišao jedini normalan čovijek iz benda :roll: naćiće oni njemu zamjenu, ali nikad neće napraviti još jedan "Nexus Polaris"... otišli su previše u neke industrial tripove - to im nikako nije trebalo! Nazalost to je tacno, od Covenanta se ne moze nista vise dobro ocekivati.I sam Nagash (Lex) je najavio da ce novi album biti sa jos vise elektronike nego Animatronic.A sto se tice "normalnosti", i Nagash je legenda, podseticu te da je prakticno sam napisao/iskomponovao In Times i Nexus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted March 8, 2003 Report Share Posted March 8, 2003 Covenant? To beshe onaj bend koji kao svira black i koji ima album koji se zove "Nexus Pofalus" ili "Nexus Pofafus", kako vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted March 27, 2003 Report Share Posted March 27, 2003 Ja sam chuo samo Nexus Polaris i razdushevljen sam Stvaraju odlichnu atmosferu i inache iz te ekipe najvishe gotivim klavijaturistu Sverd-a odlichno svira! Trenutno se trudim da nabavim Animatronic, pa da se uverim koliko je "sranje" :roll: I ja sam ti maznuo Nexus Polaris Evo sada ga slusham i mislim da je stvarno fenomenalan....svidja mi se shto vokal nije mnogo napadan...muzika dolazi do izrazaja... BUBNJAR 8O 8O San snova a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 27, 2003 Report Share Posted March 27, 2003 Ma album je do dzadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 27, 2003 Report Share Posted March 27, 2003 BUBNJAR 8O 8O Samo je jedan Hellhammer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted March 27, 2003 Report Share Posted March 27, 2003 BUBNJAR 8O 8O Samo je jedan Hellhammer "To majka vise ne poradja, to se vise ne dogadja" 8O Hail Hellhammer 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan-grozni Posted March 28, 2003 Report Share Posted March 28, 2003 Ne svidjaju mi se.Nexus nije los,ali,fali tu mnogo sta.Zanimljivi su barem,za razliku od vecine bendova u poslednje vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted March 28, 2003 Report Share Posted March 28, 2003 Ne svidjaju mi se.Nexus nije los,ali,fali tu mnogo sta. Kao na primer? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted March 29, 2003 Report Share Posted March 29, 2003 BUBNJAR 8O 8O Samo je jedan Hellhammer jedan jedini a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 29, 2003 Report Share Posted March 29, 2003 BUBNJAR 8O 8O Samo je jedan Hellhammer jedan jedini a: Napustio je Kovenant... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted March 29, 2003 Report Share Posted March 29, 2003 Nasli su novog bubnjara. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preacher Posted May 21, 2003 Report Share Posted May 21, 2003 covenant = 9+the kovenant = 7 Meni - upravo obrnuto ANIMATRONIC razbi !!!! Sviracemo "The Human Abstract", kad tad JIHAD RULES!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts