Sinstrel Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 He he Tvangeste... do jaja. Lozio sam se na njih jedno dva meseca a onda potpuno zaboravio na njih sve do sad. Vracam se bre black metalu... tada sam bio zao. Quote
Bride Of Darkness Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Podsjecaju na C.O.F., ali tematika im je kvalitetnija, i simfonija je vise izrazena. Quote
SangreaL Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 mene apsolutno ne podsecaju na cof. nije svaki simpho black kopija cof-a. istina je da izuzetno podsecaju na graveworm, samo sto su po meni mnogo bolji od njih. inace, izdaju li oni sta novo? imam ova dva prva, i hocu jos!!! Quote
The Watchtower Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 After a really long silence we are glad to inform you that new Tvangeste's album is taking its shape! It is confirmed that this summer-autumn Tvangeste will enter one of the European studios to record the third album. Working title of the album is "SATORI". Quote
SacrilegiouS Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Uf. Tvangeste i CoF? Mislim da nemaju veze sa vezom. . . Tvangeste ima potpuno drugaciji zvuk, tematiku i nikako ne kopiraju ili lice na Cof Quote
Josif Visarionovič Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Tvangeste i Cof bre nemaju blage veze,osim sto moze da se kaze da oba benda sviraju black,ako je cof black i dalje Mene na Cof vise podseca Illnath Quote
SacrilegiouS Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Da, da black metal Ne znam za vas ali meni je muzika cof-a u poslednje vreme kao neki malo nabudzeni heavy metal. Quote
Josif Visarionovič Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Ima tu jos ponegde elemenata black/a ali nije to to.Doduse ovo je tema Tvangeste.Inace ovaj bend mi se jako svidja,ima skroz ok ideje,vokal je dobar.Sta reci vise Quote
mara! Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Malo poCecaju na c.o.f. zbog pevaca, samo sto su bolji. Jako volim tvangeste! Mislim da su sjajni, i obozavam Under the black ravens wings, pogotovo zvuk gavrana sa pocetka... aaaah... Quote
SacrilegiouS Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Dobro, i ja volim to, ali ne svrsavam. Barem nisam probao do sada. (otkrivanje moje primitivne strane) Quote
Narsil Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 a ja sam kupio original firestorm , mozda cu da ti dam da ga drzis u rukama peko hahahahaha pa onda svrsavaj xaxaxax Quote
SacrilegiouS Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Znas kako. Samo ga ti drzi u rukama (cd) a ovo moje gde odleti odletelo je. . . Quote
Милица Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Imam samo FireStorm i spot za From Nameless Oracle, i bas mi se svidjaju. Meni uopste ne lice na CoF! Malo mi je pevac smesan na spotu, ne znam, kao da se malo gubi. Ali svidja mi se jako onaj performans sa likovima koji se macuju, itd... Quote
Josif Visarionovič Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 ja i dalje ne vidim nikakvu slicnost ovog benda sa cradle of filth Quote
ΧΑΟΣ Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Ne znam chemu povezivanje njih sa CoF mozhda vokal ponekad bude slichan Deniju ali ne zhelim da ih vezuem jer ne volim CoF dok Tvangeste obozhavam... Znachi rusi... mnogo su dobri, dosta puta preslushan FireStorm, malo manje Damnation of Regiomontum, koji je isto izuzetan album... Jedan od boljih bendova definitivno... Zhelim da ih chuem uzhivo mada da li oni sviraju uzhivo uopshte O.o ne vidim tour nigde na sajtu mada sam ga sada pogledao na 10 sec ali nema veze... raven medju omiljenim pesmama i tako dalje Tvangeste besne... Quote
mara! Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 ja ne vidim slicnost sa gravewormom... Quote
Милица Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Hajde da se dogovorimo - Tvangeste su svoji, posebni, ne lice ni na koga, i TACKA. Moze? Cak i ako imaju slicne momente sa nekim bendom, njihova atmosfera ne lici ni na jedan drugi bend (makar ja to tako vidim). Quote
SacrilegiouS Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 " ovo je isti CoF" ---> znaci popizdeo sam. A zasto? " pa isto sapuce kao gdin iz filth-a" ??? Quote
Josif Visarionovič Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 ma smesna su ta uporedjivanja.ja jos nisam cuo bend kome su oni muzicki slicni. Quote
Blathaddar Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 kako je samo firestorm keva od albuma!!! Quote
Josif Visarionovič Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 istina.prvi put kad sam cuo odlepio sam i stalno mi se on vrteo na kompu Quote
freya Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Odlican je bend!Odusevljena sam Firestorm-om! I ne lice ni na Cradle ni na bilo koji bend.Bas su posebni. Quote
RNA Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Кад помену ту сличност, мене јесу мало подсећали раније, али не претерано. Quote
Talvi Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Electronic Arts (Need for Speed, Medal of Honor, Battlefield, Command & Conquer etc.) has revealed soundtrack for their upcoming release - brand new computer game for true metalheads called "Brutal Legend". Tvangeste's song "Birth of the Hero" was licensed and is officially announced as a part of the game's soundtrack. Official release date: October 13, 2009 E, svasta. Nadam se da ce ovo biti mali podstrek starom kultu da se vrati u akciju, jedan od naj ruskih bendova. Quote
Demon Seed Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 to da probaju da se izvade sto su uvek bili najgej izdavaci igara Quote
Recommended Posts