Lou Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Ja više volim period Bjork kada je tek počela da se igra elektronikom, tamo na prekretnici milenijuma. Kasnije stvari, kao prošlogodišnji album, imaju previše besmislenog eksperimentisanja. Quote
soul wandering Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Bjork samo u izvedbi najboljeg frajera ikad http://www.youtube.com/watch?v=YVRpPFQs_Uc 1 Quote
Јарослав Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 U poređenju sa Quintessence, Empiricism i ostalim lepotama, prošli je bio više nego razočaravajuć Посебно са Quintessence. 2 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 PA kad slushate riffove i nista vishe..... Quote
Grobodan Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Nova traka: http://www.metal-hammer.de/video-audio/premieren/article133604/borknagar-roots-als-exklusiver-ausblick-auf-das-album-urd.html Quote
Vassiet Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 fina traka nema sta... svakim slusanjem svidja mi se sve vise... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KAKOOOOOOOOO JE SAMO DOBROOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Quote
Talvi Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Fala kurcu da se jednom svi slože oko Borknagara. Quote
Grobodan Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Čekaj album, ovo ništa ne znači. Quote
Berliner Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Epohalna stvar. Ako bude jos ovakvih hitova na bumu, valjda ce konacno dobiti priznanje koje zasluzuju. Quote
Grobodan Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Epohalna stvar. Ako bude jos ovakvih hitova na bumu, valjda ce konacno dobiti priznanje koje zasluzuju. E jbg ti kao da se radi o nekom sedmorazrednom bendu a ne Borknagaru. Quote
Black desire Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Super je pesma dok je Vortex ne usere. 2 2 Quote
Lou Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Dobra pesma. Vortex nije otpevao ništa zanimljivo poslednjih pet godina minimum. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 To jedino ako si gluv ili bash ne znas nista o pevanju Quote
Lou Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Solo album mu je govno i na In Sorte Diaboli je imao deonice koje su samo magijom izvučene da liče na nešto. Nešto, ali ništa zanimljivo. To obuhvata poslednjih pet godina njegovog pevanja. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Njegov solo album ima toliko genijalne vocalne kontrapunktove izmedju akorda klavijatura i gitare a josh ritmicki isprekidane ,a na in sorte diaboli je tolko sranje da je dimmu morao ceo hor da unajmi da bi odpevao njegove deonice,ljudima se generalno ne svidja taj ciganski polutonski vibrato a ne kapiraju da zapravo on kompletira harmonic minor i to je ono sto vam iritira zato sto vas je straaaaaaaah bwhaaaaaaaaa 2 2 Quote
Berliner Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 E jbg ti kao da se radi o nekom sedmorazrednom bendu a ne Borknagaru. Sira publika i kritika ih cesto kanda ne kapira... uglavnom dobijaju mlake recenzije poslednjih par godina, a i nesto ne nalaze mesto na top listama. Cesce sam od ljudicuo (i procitao) za Borknagar da smaraju (smaracki progressive bla bla) nego za bilo koji drugi bend itd... sta kaze last.fm: Arcturus - 4,183,965 plays Enslaved - 5,536,571 plays Dimmu Borgir - 23,228,982 plays Borknagar - 3,311,616 plays Meni Bork ubedljivo dominantan bend na svim poljima bez greske u karijeri. Sad se moze reci da su "usavrsili formulu". Kapiram da ako bi album bio krcat hitovima kao sto je ova stvar, mogli bi da ostvare solidan komercijalni breakthrough i veci uspeh kod kritike nego obicno, na to sam mislio. Sto se tice Vorteksa, odlicno je izveo ovu pesmu sta god mislili o njegovim drugim radovima. Quote
Sreta Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Gle ga narko fejk , zna znanje ! Quote
truliandedzombileš! Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Sira publika i kritika ih cesto kanda ne kapira... uglavnom dobijaju mlake recenzije poslednjih par godina, a i nesto ne nalaze mesto na top listama. Cesce sam od ljudicuo (i procitao) za Borknagar da smaraju (smaracki progressive bla bla) nego za bilo koji drugi bend itd... Ta silna kritika što post-rok otkriva preko Alcesta samo može celom Borknagaru da posrče jaja. Quote
Recommended Posts