Grobodan Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Njegov solo album ima toliko genijalne vocalne kontrapunktove izmedju akorda klavijatura i gitare a josh ritmicki isprekidane ljudima se generalno ne svidja taj ciganski polutonski vibrato a ne kapiraju da zapravo on kompletira harmonic minor Znači tako se u teoriji stvara smor? Quote
Џрк Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 I sad brate, posto skapiraju da je kompletirao harmonic minor, ima instant da im se svidi Quote
Black desire Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Vortex nije otpevao ništa zanimljivo poslednjih pet godina minimum. To bi otprilike bilo to. A to sto on kompletira harmonike i skale, TO JE BAS LEPO. Quote
Talvi Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 ima nešto ša reperi ne kuže jebala vas tehnika kada nema duše Quote
Lou Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Njegov solo album ima toliko genijalne vocalne kontrapunktove izmedju akorda klavijatura i gitare a josh ritmicki isprekidane ,a na in sorte diaboli je tolko sranje da je dimmu morao ceo hor da unajmi da bi odpevao njegove deonice,ljudima se generalno ne svidja taj ciganski polutonski vibrato a ne kapiraju da zapravo on kompletira harmonic minor i to je ono sto vam iritira zato sto vas je straaaaaaaah bwhaaaaaaaaa Sve je to lepo i istinito i uvek cenim kada neko ubaci u muziciranje malo više od pukog ređanja rifova i melodija, ali to ništa ne znači ako je rezultat dosadan. Ovo za hor koji je unajmljen da ga zameni je retorika klinaca sa blabbermouth-a, čudi me kako u jednom trenutku pričaš nešto sa svim mogućim objašnjenjima, a onda odvališ nešto što nema logike ni argumenata da podrže datu tvrdnju. Quote
solicitor Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Pevajte kakav je album jebo vas otac! Na poslu sam ga skinuo, al ne mogu da slušam dok ne dodjem doma! Quote
soul wandering Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Konacno jedno pozitivno iznenadjenje , album je Quote
Black desire Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Aj da ispostujem, ne ocekujem nista. Quote
Novaliis Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Slušam novi Borknagar i ježim se. Imam osećaj kao da putujem kroz vreme, unazad nekih 5-6 godina, najmanje. Ne znam zašto. Ali osećaj je fenomenalan. 2 1 Quote
soul wandering Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Meni bas bas legao album, isto nisam ocekivala nista ali eto. Vinti pokidao. Quote
Novaliis Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 U svakom slučaju odličan album. Ja slušam ono što se slušalo pre 20 i kusur godina, pa šta? Kakve veze ima kad se šta slušalo, ako je dobro? Meni je ovo odličan Borknagar album, prepoznatljiv zvuk + Vintersorg i Vortex zajedno. Kad stignem da preslušam sve javiću utiske, za sada i ovo malo što sma čuo mi je dovoljno da kažem da mi je dobro, jer me definitivno radi, a to je najvažnije. Čemu sad sva ta negativnost? Kome se ne sviđa neka sluša nešto modernije, ako mu je to jedini važno u muzici. Quote
Berliner Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Slušam novi Borknagar i ježim se. Imam osećaj kao da putujem kroz vreme, unazad nekih 5-6 godina, najmanje. Ne znam zašto. Ali osećaj je fenomenalan. ja imam isti osecaj. totalno su vratili stari zvuk u nekim momentima. samo sam jednom stigao da obrnem i svaka pesma je odlicna i sve vokalne deonice su mi se dopale. Quote
Black desire Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Samo se nadam da nema puno Vortexa. 1 Quote
soul wandering Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Nadaj se. Pocetak In a Deeper World je Quote
Berliner Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Samo se nadam da nema puno Vortexa. i ja sam se nekako nadao da ga nece biti previse, ali nema problema stvarno, videces. mislim da mu je za razliku od onog solo albuma ovaj put glas provucen kroz neki pitch correction i vokali su lepo legli u miksu. Quote
soul wandering Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Posle prvog preslusavanja definitivno mi se izdvojila " The Earthling" . Quote
Black desire Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Malo sam sa pola mozga slusao, al ovo mi zvuci sjajno! Quote
azal Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 koliko sam video po netu, svi kazu da im je ovo najbolji od Quintessence-a. Quote
Chicken Little 420 Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 meni je bas legao album.. nisam ih dugo slusao, mozda zbog toga. Quote
Recommended Posts