Јарослав Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 kako niko da pomene Empiricism? blago od albuma mada opet, Quintessence <3 Quote
Grobodan Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Empiricism mi je isto odlican, cover mi je uvek bio drag mada je iz ove perspektive kompjuterska brljotina Ja bas malopre obrnuo debi, pagan black kidanje, nikad jaca ekipa. Quote
Talvi Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 meni najbolji onaj akustični lololo Quote
Grobodan Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Dok cekamo Winter Thrice, ja bih samo da pojedem sva govna koja sam izasrao na temi povodom albuma Universal, posle 5 godina mi je legao super. Sa nekim albumima je izgleda sudbina da se shvate kasnije. Izvini Neso, bio si u pravu. Quote
Grobodan Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 http://www.mediaboom.org/443745-borknagar-winter-thrice-2016.html IDEMO BRE 2 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Koje je ovo izivljavanje sa tri raspic pevacha ,naslovna mi definitvno najgora ,ne znam sto su nju uzeli za prvi singl,Terminus ljubav cista !!!Samo zamisljam kako bi bilo da su stari albumi ovako dobro snimljeni ! Quote
Сале Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Леп албум. Боље речено ПРЕДИВАН . Све је на свом месту. 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Terminus u top 5 pesama borknagara ikad ! Quote
Grobodan Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Lepi premotaj stranu nazad da vidis moju ispovest :* Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Lepi premotaj stranu nazad da vidis moju ispovest :* Dusha moja uvek voli stvari koje su PRAVE Quote
Grobodan Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Fala kurcu da cujem punokrvno dobar album u 2016 (znam da je tek pocela ali cuo sam vec dosta izdanja), sto sam ocekivao to sam i dobio, nastavak puta kvaliteta sa Urd, nema sta da se kaze vec samo da se uziva u ovoj albumcini. I to je taman zima za pun ugodjaj. Quote
Сале Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 А видиш мени тај Урд није био ништа спектакуларно. За разлику од њега овај ми је баш лепо лего. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Joj ljudi ne znam sto nemogu da prestanem da slusham ovo, odavno nisam ovolko obrtao neki album ! Terminus je masterpiece kako grade do refrena koji na jebenom kraju pesme mislim da svaki put svrshnem malo u gatje Quote
Сале Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Супер је албум. Вокали су за сваку похвалу, Мени је она панорама конза. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Uh tu raspicio bubanj ovaj mali iz Leprousa ! ma zakon album bre !!!!! 2 Quote
azal Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 dobar je album. himnast na onaj pravi, epski blind guardian nacin. ne na paorski rotting christ nacin. mozda mi bolja When Chaos Calls od Terminusa. Quote
Grobodan Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Kako god, bitno je da nije odvratno hipsterski na Botanist / Liturgy fazon. Moj favorit Panorama. Nego ko bre ovo peva sve, ima 4 vokala cini mi se: Vintersorg, Garm, Vortex i Lars. Quote
Berliner Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 meni ko da je izasao prosli borknagar. toliko sam ga slusao i sve vreme vrteo u glavi da je to novi album...tako ladno prosle cetiri godine. znaci ne da mi nije dosadio nego sam imao osecaj slusanja neceg novog svaki put. tako da sam u fazonu "zar vec?" sa ovim novim, ne mogu da se naviknem. uglavnom obecava. dosta drugacije raspolozenje za bend, veselije. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Pa rekoh bi da nije veselo,vec nekako himnicno sto reche neko gore,a moguce sto su se sad stvarno potrudili oko snimka pa sve zvuci cistijea cistije je veselije :)Ja ne prestajem da ga vrtim Quote
Grobodan Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Konacno mi je legao i Epic, 12 godina posle izlaska ima veze mozda sa tim sto mi trenutno Borknagar savrseno lezi. I da, Winter Thrice neprikoslov album godine za sada. 1 Quote
Angelystor Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Nisam do sada uspeo da "kontam" Borknagar, ali ovaj novi album me baš lepo skontao. Ne znam baš dal će album godine da bude, ali u (bar) top5 za sada sigurno mesto ima. Kak'a je ova Quote
obsessed by cruelty Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Mislim da je jedino tu Nedland umesao svoje prste u pisanje pesme (osim sto je peva), a i bas se oseca taj neki zadnji Solefald vajb, i meni je Panorama najbolja na albumu pored Winter Thrice. Panorama sint solo na 2:47 najjaci deo na albumu. Quote
Lou Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Stigoh do "When Chaos Calls". Mnogo, bre, dobro. Quote
Recommended Posts