Jump to content

Borknagar

Recommended Posts

Posted

Empiricism mi je isto odlican, cover mi je uvek bio drag mada je iz ove perspektive kompjuterska brljotina :haha:

Ja bas malopre obrnuo debi, pagan black kidanje, nikad jaca ekipa.

• 3 weeks later...
Posted

Dok cekamo Winter Thrice, ja bih samo da pojedem sva govna koja sam izasrao na temi povodom albuma Universal, posle 5 godina mi je legao super. Sa nekim albumima je izgleda sudbina da se shvate kasnije.

Izvini Neso, bio si u pravu.

Posted

Fala kurcu da cujem punokrvno dobar album u 2016 (znam da je tek pocela ali cuo sam vec dosta izdanja), sto sam ocekivao to sam i dobio, nastavak puta kvaliteta sa Urd, nema sta da se kaze vec samo da se uziva u ovoj albumcini. I to je taman zima za pun ugodjaj.

Posted

А видиш мени тај Урд није био ништа спектакуларно. За разлику од њега овај ми је баш лепо лего.

Posted

dobar je album. himnast na onaj pravi, epski blind guardian nacin. ne na paorski rotting christ nacin.

mozda mi bolja When Chaos Calls od Terminusa.

Posted

Kako god, bitno je da nije odvratno hipsterski na Botanist / Liturgy fazon. Moj favorit Panorama.

Nego ko bre ovo peva sve, ima 4 vokala cini mi se: Vintersorg, Garm, Vortex i Lars.

Posted

meni ko da je izasao prosli borknagar. toliko sam ga slusao i sve vreme vrteo u glavi da je to novi album...tako ladno prosle cetiri godine. znaci ne da mi nije dosadio nego sam imao osecaj slusanja neceg novog svaki put. tako da sam u fazonu "zar vec?" sa ovim novim, ne mogu da se naviknem. uglavnom obecava. dosta drugacije raspolozenje za bend, veselije.

• 1 month later...
Posted

Konacno mi je legao i Epic, 12 godina posle izlaska :haha: ima veze mozda sa tim sto mi trenutno Borknagar savrseno lezi.

I da, Winter Thrice neprikoslov album godine za sada.

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Nisam do sada uspeo da "kontam" Borknagar, ali ovaj novi album me baš lepo skontao. Ne znam baš dal će album godine da bude, ali u (bar) top5 za sada sigurno mesto ima.

Kak'a je ova

• 6 months later...