Sinstrel Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 The title of the new album is EPIC and we are aiming for an early June release, although no date has yet been set by our label.Here is the complete tracklist of EPIC: 01. Future Reminiscence (5:26) 02. Traveller (5:03) 03. Origin (4:58) 04. Sealed Chambers of Electricity (4:12) 05. The Weight of Wind (3:58) 06. Resonance (4:28) 07. Relate (Dialogue) (4:28) 08. Cyclus (5:25) 09. Circled (4:45) 10. Inner Ocean Hypothesis(5:10) 11. Quintessence (5:31) 12. The Wonder (4:16) Oooo hvala ti na ovako lepoj informaciji! Ja sad odoh da mastam o tome kako ce novi album da zvuci Quote
Denethor Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Voortex bre ima najache vokale. Za razliku od onih evnuha shto se smenjuju u borknagaru. Vortex rula. Quote
Žderač Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Ma jok. Vortex je NAJJAČI! Vidi samo onu erotsku trbendu. To je najmoćniji metaloglavi na metalastoj sceni. SLAVA Vorteksu!!!! Quote
Markiz Lantenak Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Najjači je bio sa Garmom, mada mnogo lakše slušam Quintessence verovatno jer je malo bliži smrtnicima i ima jednostavniju koncepciju od prethodnika. Najbolji je definitivno the Olden Domain. Empiricizm je loš koliko je težak (mislim koliko su teški članovi). Smrt tu Winter Zawrgh!!! imas pravo!!!!!vintersorg ih je zaebao!Simen ili ICS Vortex pjeva 10 puta bolje od njega al smrad ih je prodao zbog sugavih d.b. zna li se oce li opet pjevati na novom??????? Quote
Turin Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Ma nije, jebote. Suviše je brutalan, a to nikako nije Borknagar stil. A još na to dodati Vintersorgove vokale... Upropasti ionako loš album. Brutalan? Empiricism? Po cemu? Quote
Žderač Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Brutalan u sislu da je nekaku UltraSpeedy urađeno, produkcija je nekako USA Death Metalski odrađena... Sve u svemu, nije to Borknagar. A ovaj novi omot je GOLO GOVNO, izgleda kao kad ja serem po photoshopu, pokušavajući da napravim Miroslava. Quote
Žderač Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 prodao zbog sugavih d.b. zna li se oce li opet pjevati na novom??????? I ja bih se prodao, tamo mu je mnogo lepše, i radi mnogo lepše vokalne deonice u Dimmu Borgiru. Quote
Vintersorg Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 evo sad slusam Traveller sa novog albuma...nisam jos skinuo ceo skinuo sam dve pesme a treca se skida ...mnogooooooooooooooooo podsca na empiricism!!!! Quote
Žderač Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Значи НЕ УЗИМАТИ НОВИ АЛБУМ!! Доста је и Емпирицизам што сам нарезо, њега ни у 12кбпс не треба пржити, не заслужује толико много. Quote
genius Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 evo sad slusam Traveller sa novog albuma...nisam jos skinuo ceo skinuo sam dve pesme a treca se skida ...mnogooooooooooooooooo podsca na empiricism!!!! Ako bude kao Empiricism, bice super...meni se bas takav Borknagar svidja Quote
Žderač Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Tebi se onda ne sviđa Borknagar, Borknagar je umro ulaskom Vintersorga u bend. Quote
genius Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 E, pa meni se takav svidja...jebiga, ljubitelj sam mrtvijeh . Quote
Grobodan Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Meni ostaje omiljeni Olden Domain (Garm je ipak njihov najjaci vokal),mada mi ni Empiricism nije za potcenjivanje.Dobar bend!!!! Quote
Žderač Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Olden Domain JESTE najkvalitetniji, i dosta težak i mračan album. A Empiricizam niko ne potcenjuje, on je takav kakav je - LOŠ DO ABZOLUTA! Nema tu ja mislim, ti misliš, to je objektivno stanje stvari - suviše ih je ponela megalomanija i žeđ za tr00 p00blikom. Quote
Kai Hansen Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Novi album nije los..ali nisam ja tolki slusalac Borknagara. Though..moram da pohvalim pevaca!!! Majstorrki ga je otpevao. Quote
Baal Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Nov album je solidan(hvala Kaiju za album),jeste da liči na Empiricism,ali pošto je isti savršen nema šta da se bunimo. Quote
Mr_Deadic Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Ja sam od njih slusao samo Empiricism i svidja mi se iako ga nisam puno slusao. Dobra im je The Genuine Pulse... Quote
militant Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Ne slusham nesto mnogo Borknagar ali ona pesma Gods of my World je ZAKON!!! Isto i Eye of Oden... Ma Vintersorg je zakon! Andreas pravi odlicne pesme...sad ne znam sta je uradio na poslednjem albumu, ali ono sto sam cuo na Vintersorg-u je odlicno! Quote
Grobodan Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Nabavio sam Epic i sta da kazem...podseca na Empiricism,ali mi je ipak slabiji.Pesme mnogo lice jedna na drugu,ali,na kraju krajeva i nije tako losh album. Quote
Ivan_Creed Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Borknagar sutira dupe! Go Ivanjica killers... Quote
Stolet Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Uh,slabiji,hmmm...Voleo bih da chujem to...Pa dobro,ovo tje zvuchati klasichno,ali meni je ipak bolji Vortex Iako Gods Of My World bash roola,pa i Liberated Quote
Recommended Posts