Sleaze Glammer Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 To Sale ! Ma ne nego bolje je da preurede negi snimak iz 84. npr i izdaju ga kao dvd. Neverujem da bi se Michael Anthony ljutio.Ionako sviraju samo DLRera materijal pa neka barem izgledaju kul a ne ovako matori i rahiticni Quote
_NeSa_ Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Mislim da za svoje godine izgledaju pristojno...ja bih bas voleo da vidim neko NOVO izdanje posle dugo vremena.'84. je bila i prosla. Ima i ruznijih i matorijih koji sviraju i sta sad...treba da prekinu i da zive samo od stare slave? Quote
black_bane Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Mislim da za svoje godine izgledaju pristojno...ja bih bas voleo da vidim neko NOVO izdanje posle dugo vremena.'84. je bila i prosla. Ima i ruznijih i matorijih koji sviraju i sta sad...treba da prekinu i da zive samo od stare slave? so fukin tru...pogledaj saxon...pogledaj Bajforda... i ja bi stvarno voleo da nesto izdaju..bilo sta sto je u njihovom fazonu...ipak bend koji je toliko doneo muzici sto u gitarskom toliko i u idejnom...ta ne bi se gomila bendova ugledala bas na njih a opet svirajuci nesto svoje...pogledajte nase Bijelo Dugme i onu njihovu ''Padaju zvijede''....a i sam Alen je jednom na pinku izjavio da je to bilo vreme rocka kada su oni svirali i da su slusajuci Halena upravo stvarali njihove najvece hitove....ipak bend Van Halen sa ili bez Majk Antonija su legendarni bend..i ako ja bas ne gotivim sto je Antony izasao iz benda....ipak on je jedan od stubova nosaca u bendu... Quote
_NeSa_ Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Gledao sam to i bas je uzasno . Jbg,ima klipova na kojima se vidi da Ed hoce da ubije tonca...mislim da nikome tu nije jasno sta se desavalo sa matricom. Quote
Surovi Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 http://www.dizimaks.com/eski-albumler-y/18945-van-halen-discography-20-cd-releases-1976-2004-a.html Category: Discography Artist: Van Halen Genre: Hard rock, heavy metal Disk manufacturers: US, EU, UK, AUS Label: Warner Bros., Yessup Recording Year of production of discs: 1976-2004 Number of Tracks: 20 CD (234 tracks) Total time: 16h 45m 35c Format: mp3 Quality kbps: 320 Archive Size: 2.3 GB Quantity of: 21 Bathed on: depositfiles.com Quote
Night Prowler Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 SAMMY HAGAR Says EDDIE VAN HALEN Claims He Cured Himself Of Cancer SAMMY HAGAR Continues To Claim He Was Abducted By Aliens Ludak. Quote
mikki270 Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Voleo bih da je album ali verovatno je turneja u pitanju. Obozavam ovaj bend ali je nazalost jedan u nizu koji je kreativno blokiran vec skoro 2 decenije. 1 Quote
mikki270 Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Care, nisam to ja na avataru. To je glumac Silvester Stalone. Ako ti se toliko dopada idi njega proganjaj po netu, ne moras svaki moj post da komentarises. + tolika opsesija mejdenima je zalosna. Volis bendove koji su realno za penziju vec duze vremena dok mejdene koje ne volis, i to potpuno prihvatam, i dalje izdaju albume koji su opste prihvaceni kao odlicni. Ne moras da ih napadas na svakom topiku svakog dana pa da bi ih spustio na nivo tvojih ljubimaca. Neces uspeti. 3 1 Quote
Night Prowler Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3WfQ-hV3WtA Quote
mikki270 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 WOW!! Tek sam sada video! I novi album!! Bas mi je ulepsan dan! Pesma je super! Bas je u njihovom fazonu, nisu se promenili sto je u ovom slucaju dobro! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Sta nije uredu sa tobom:( 1 Quote
mikki270 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Mnogo stvari ali ne bih sada o tome. Mada pretpostavljam da mislis da je pesma losa i da je tvoje misljenje uzviseno. Quote
heavyervin Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Pesma jeste losa, bezivotna, posle toliko godina da izdavaju album zajedno, covek bi ocekivao malo vise od ovoga... 2 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Bolju pesmu je napravio van halen kad izlazi iz wca u two and the half men nego ovo 2 Quote
mikki270 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Bas je groovy pesma. Ima zestok bluesy riff. Klasicna je van halen pesma. Sjajan solo. Melodican refren. Ako je neko ocekivao vise od toga bas me cudi. Da su stvarno inspirisani ne bi cekali toliko dugo vec bi izdavali albume svake godine. To sto je proslo toliko vremena upravo govori o tome da je inspirativna blokada u pitanju bas kao recimo kod metalike. Ali za razliku od metalike ova pesma je odlicna, ne deluje isiljeno, ne deluje kao da imitiraju sami sebe, pesma lepo tece i podseca na slavne dane. 1 1 Quote
mikki270 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Ne znam koje vrline imas ali te je duhovitost siroko zaobisla. Kao i prepoznavanje dobre muzike. 1 Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Bolju pesmu je napravio van halen kad izlazi iz wca u two and the half men nego ovo 1 Quote
Night Prowler Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Ovo do jaja zvuci: http://www.youtube.com/watch?v=LCidbyHPvyw Quote
Chicken Little 420 Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 novi album: http://www.depositfiles.com/files/k49t1nqbm http://letitbit.net/download/95153.9be4f8f018671d666f0c86d26733/Van_Halen-ADKOT_2012-V0_mediaboom.org.rar.html Quote
..charlie.. Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Hvala na linku... Poslusace se... Quote
Recommended Posts