_powerslave_ Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 E jbg torrent sam batalio jer me strashno nervira a i emule... ako ima neki dobar snimak preko rapidsharea ili megauploada, ili necheg drugog samo da nisu torrent i emule... Quote
Sleaze Glammer Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 E brate puno trazis... Ma samo iskoristi eMule i videces kako ce sve da bude ok :-) Quote
_powerslave_ Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ma pazi nashao sam sajt sa gomilom VH bootlega koji se skidaju preko rapidsharea al ne znam kakvog su kvaliteta pa sam zato pitao za link sa dobrim bootlegom... Quote
Sleaze Glammer Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 ONi iz Rainbowa ili Gazzarija bi trebalo da budu dobri kao i sou sa US festivala iz 84. Quote
_powerslave_ Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Koji sajt? http://www.guitars101.com/forums/f91/ Quote
LazaGNR Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 (edited) Nedavno sam na radiju cuo pesmu iz David Lee Roth perioda (valjda se zove) "Shy Guy" (ne znam tacno) (mislim,pazi na radiju! ) Znaci,ne da je brza stvar i ne da se Eddie izdrkava na gitari,nego... Edited February 13, 2008 by LazaGNR Quote
_powerslave_ Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ljudi jel ima neko informaciju oce li biti te Evropske turneje? Quote
_NeSa_ Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Nedavno sam na radiju cuo pesmu iz David Lee Roth perioda (valjda se zove) "Shy Guy" (ne znam tacno) (mislim,pazi na radiju! ) Znaci,ne da je brza stvar i ne da se Eddie izdrkava na gitari,nego... Shyboy? To je DLR solo period,svira Vai... Ljudi jel ima neko informaciju oce li biti te Evropske turneje? Nista nije potvrdjeno...ali,imajuci u vidu da je trebalo da sviraju na Sweden Rock Festivalu na leto,a da su VELIKE sanse da budu na Gods of Metal festivalu u Bologni(na kom ce biti i Maiden i Priest i Malmsteen i Slayer...),mislim da ce je biti. Ja se polako psihicki spremam za Italiju. Quote
_powerslave_ Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Oho idesh u Italiju svaka chast... nego jel znash otprilike kolko ce te koshtati to planinarenje? Quote
_NeSa_ Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Mislim da je ceo festival(3 dana) oko 100 eur...nisam siguran.Necu ici ako ne bude VH.Ove druge mogu i ovde da gledam. "Acts on the bill currently include: IRON MAIDEN (headlining June 27th), SLAYER (headlining June 28th) JUDAS PRIEST (headlining June 29th), AVENGED SEVENFOLD, CARCASS, MESHUGGAH, MORBID ANGEL, AT THE GATES, YNGWIE MALMSTEEN, TESTAMENT and ENSLAVED. More bands will be announced soon. " Naravno,jos dosta bendova treba da potvrdi. Quote
_powerslave_ Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Uh ovi headlineri su zaista... a josh kad bi i Van Halen uleteo... Quote
LazaGNR Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Shyboy? To je DLR solo period,svira Vai... E da,"Shyboy" Ne znam,pesmu nisam nikad ranije cuo,a pomislio sam da je iz Van Halen perioda (sa David Lee Roth-om),a ne iz njegovog solo perioda... Quote
black_bane Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Mislim da je ceo festival(3 dana) oko 100 eur...nisam siguran.Necu ici ako ne bude VH.Ove druge mogu i ovde da gledam. "Acts on the bill currently include: IRON MAIDEN (headlining June 27th), SLAYER (headlining June 28th) JUDAS PRIEST (headlining June 29th), AVENGED SEVENFOLD, CARCASS, MESHUGGAH, MORBID ANGEL, AT THE GATES, YNGWIE MALMSTEEN, TESTAMENT and ENSLAVED. More bands will be announced soon. " Naravno,jos dosta bendova treba da potvrdi. Neso, ti nesto pricas Izzzy da je burz........ Quote
black_bane Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 AAAAAAAAAAA EVO KOCERTA IZ VALJDA USA-E http://rapidshare.com/users/MAUZDO/37 NA RAPIDU JE 7 -8 DELOVA...I JA SKIDAM... Quote
_powerslave_ Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Chekaj jel to bootleg ili profi snimak sa nekoliko kamera? Quote
black_bane Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 AAAAAAAAAAA EVO KOCERTA IZ VALJDA USA-E http://rapidshare.com/users/MAUZDO/37 NA RAPIDU JE 7 -8 DELOVA...I JA SKIDAM... nisam video...jebaga.. bootleg i nije iz use... Quote
black_bane Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 skidaj...to je nesto iz 07' ali nije usa nego neki bootleg... Quote
_powerslave_ Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 I shta bi, nishta od evropske turneje? Quote
_NeSa_ Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Ma,Ed je imao neki trip sa zdravljem,pa su odlozili turneju na neko vreme...sad sviraju sve do pocetka juna,a prica se da ce izaci DVD... Quote
Sleaze Glammer Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 a sta ce im dvd kad su svi sem volfanga stari i ruzni? money talks bullshit walks Quote
_NeSa_ Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Pa glupo je da odrade samo turneju,bilo bi dobro da se obelezi. A Wolfgang je najruzniji u bendu,bez obzira na godine...ne mislis valjda da treba da tapiraju kose u 2008.? Quote
Recommended Posts