Ravendark Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 Zna li neko gde se moze nabaviti njihov "Antichrist" album? Quote
scissors Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 ja sam slušao samo "Inscipit Satan" od njih... solidno a: Quote
MissionVao Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 probaj u Plastic Noise-u u Svetog Save. Inace, ja imam Under the Sign of Hell, Destroyer i Incipit Satan, odlicni albumi (sto se podrazumeva za Gorgoroth) Quote
Frankenchrist Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 I ja ovde mogu da nadjem samo Pentagram Under the sign of hell Destroyer Incipit Satan Nema Antichrist.Bedak. Ovo im je valjda cela diskografija zar ne? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 Ja imam album Destroyer i veoma je dobar ono sto mi se posebno svidja je ,,produkcija'' albuma koja je onako sto bi se reklo GARAZNA .Sasvim solidno gledacu da nabavim josh neke albume. Quote
Ravendark Posted February 17, 2003 Author Report Posted February 17, 2003 probaj u Plastic Noise-u u Svetog Save. Inace, ja imam Under the Sign of Hell, Destroyer i Incipit Satan, odlicni albumi (sto se podrazumeva za Gorgoroth) Probacu tamo,hvala Quote
sabre Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 Uzeo sam Incipit Satan pre oko godinu dana, i moram priznati da sam vise ocekivao...valjda su im prethodni albumi bolji...ipak izdvojio bih pesmu A World to Win...savrseno. Quote
MissionVao Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 ne mogu da se otrgnem utisku da Varg sa dugom kosom izgleda isto kao Hju Grant kad bi stavio periku Quote
Baja Car Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 Antichrist je album koji je ZAKON!!! To je meni njihov najbolji!!! Ja imam taj album orginal!!!! Ali sada mi stize Under the sign of hell original (a tu osobu koja mi donosi taj CD cu u najmanju ruku da ubijem :oops: ), koji mi je posle Antichrist najbolji njihov album!!! Takodje, na tom albumu mi se nalaze Krieg i Funeral procession koje su mi jedne od najboljih Black Metal pesama svih vremena!!! Quote
Ravendark Posted February 19, 2003 Author Report Posted February 19, 2003 ne mogu da se otrgnem utisku da Varg sa dugom kosom izgleda isto kao Hju Grant kad bi stavio periku U jebote,pazi stvarno 8O 8O 8O Quote
Demonic_Alliance Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 ne mogu da se otrgnem utisku da Varg sa dugom kosom izgleda isto kao Hju Grant kad bi stavio periku Jebes mi sve, isto to sam pomislio pre jedno nedelju dana!!!!!!! Inace, meni je omiljeni Pentagram, volim one bubnjeve koji zvuce kao busna kanta za djubre, i abnormalni vokal.... Ima neki shmek Quote
Frankenchrist Posted March 3, 2003 Report Posted March 3, 2003 Da li neko zna nesto o side projektu Gaahl-a ,zvanog GAAHLSKAGG.Tu je jos i Mutt na bubnevima,sviraju neki raw old school black metal with some industrial tendencies(sta god to znacilo)??? Quote
Frankenchrist Posted March 3, 2003 Report Posted March 3, 2003 I jos nesto.Ima li neko THE LAST EMPEROR,uzivo snimak iz Bergena iz 1996?? Quote
Frankenchrist Posted April 26, 2003 Report Posted April 26, 2003 Nov album krajem maja, Twilight Of The Idols. Quote
All_Destroyer Posted April 26, 2003 Report Posted April 26, 2003 Ma bre Incipit i Destroyer su zakon, mada ni Pentagram i Under nisu uopshte daleko iza. Ali 1. stvar na Destroyer-u - Destroyer je nikad jacha na gitarama! Inache, Milane, pretpostavljam da ti Nika donosi Under...? Quote
deadsy Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 Incipit je dobar album , al meni su od njih zakon Under the sign of hell , a posebno Pentagram. Trenutno trazim taj nahvaljeni Antichrist , jel ga ime neko? Quote
Frankenchrist Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Jel slusao neko novi album, Twihlight Of The Gods??Kakav je?? Quote
kasapin Posted June 23, 2003 Report Posted June 23, 2003 ja imam Inripit Satan i nije los, mada... moglo je i bolje... Quote
kasapin Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 The complete track list for Twillight of the Idols: 1. Procreating Satan 2. Proclaiming Mercy (Damaging Instinct of Man) 3. Exit Through Carved Stones 4. Teethgrinding 5. Forces of Satan Storms 6. Blod Og Minne 7. Of Ice and Movement 8. Domine in tua Laetavitur Rex Gaahl - vocals Infernus - guitars King ovHell - bass Kvitrafn - drums ovo bi valjalo nabaviti... Quote
Tormentor Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 To mora da se nabavi! "Destroyer" mi je njihov najbolji album, dok me "Incipit Satan" i nije odusevio osim pjesme "A World To Win". Quote
Frankenchrist Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 Kazu da su se koliko-toliko vratili korenima. Quote
Frankenchrist Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 Da, o njemu i vodimo neku mini raspravu, jos ga niko nije slusao. Quote
Nazzgul Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 Gorgoroth hm.....onako imam dosta pesama od njih, ma nishta posebno.... frankenchrist mici taj avatar!!!! Quote
Recommended Posts