Hrym Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Muzika je barem u black metalu manje bitnija od teksta i poruke koju bend pokusava da prenese.... Quote
Narsil Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ja se ne slazem sa njihovim stavovima ali su mi ipak jedan od omiljenih bendova , i shta me boli kurac za stavove , ja slusam mjuzu , a ne stavove! Quote
Angelystor Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Otprilike tako nesto. Meni je Gorgoroth jedan od omiljenih metal bendova, i to ne samo u black metalu...a bole me kurac to dal za Gaahla Satana predstavlja slobodu il sta vec. Muzicki me odushevljavaju. A vi bre prestanite sa tim idiotski spamom. Quote
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ja se ne slazem sa njihovim stavovima ali su mi ipak jedan od omiljenih bendova , i shta me boli kurac za stavove , ja slusam mjuzu , a ne stavove! da,a glazba koju slušaš sigurno ne sadrži tekst u sebi tako da stavove i ne možeš čuti zapravo Quote
Angelystor Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Mislis muzika? K'o bre moze da CHUJE Gorgorothove stavove u pesmama? :) Quote
Josif Visarionovič Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 hahaha taj fazon.jebes ti stavove,ako ti se bas svidi neka pesma ili nesto u toj pesmi primetis da je tebi posebno zanemarices text i slusati gitarski deo,naravno ako je jos i vokal do jaja da docarava celu tu atmosferu... Quote
mara! Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Zato i jeste extra sto nema textova u principu... Ne slusas ih zbog reci, nego zato sto ti se svidja zika! Quote
Narsil Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 naravno! s' tim da cje se uvek nacji neki debil da sere o izgledu i bla bla bla! Quote
Narsil Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 pored dark funerala! njima je svaka druga rech satan mozhda ih zato i volem :) ma ko je jebe bre! Quote
Azaralena Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 weird album - weird fanovi Volem i Unchain My Heart A jbt, volim ceo album I ceo Gorgoroth Quote
Angelystor Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 E tako treba. Sirite ljubav prema bendovima, a ne mrznju prema susednim nacijama "A World To Win" je meni najjaca sa tog albuma, i jedna mi od omiljenih Gorgoroth pesama! Obozavam onaj Gaahlov "vokalni solo" u sredini pesme Quote
Azaralena Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 E tako treba. Sirite ljubav prema bendovima, a ne mrznju prema susednim nacijama TO BRATE! "A World To Win" je meni najjaca sa tog albuma, i jedna mi od omiljenih Gorgoroth pesama! Obozavam onaj Gaahlov "vokalni solo" u sredini pesme Jooooj AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOAAAAAAAAAAOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OOOOUU Quote
Angelystor Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Bez tih "Black metal ist krieg!!!" tr00 fazona molim... Inache..pomenuti Incipit Satan je jedini koji imam na originalu..za sada. Quote
Azaralena Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Nemoj, molim te! Hajde malo da pricamo o Gorgoroth-u. Posalji joj na pp, please Quote
Black desire Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Stvarno je odlican novi album... Quote
Narsil Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 keva! carving a giant je odlichna....mada i exit.....ali mozhda i wound upon wound Quote
Angelystor Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Woooouuuuund...UPON WOOOUUUUND! ovde je i bog digo ruke Prava rechenica za Gorgoroth temu Quote
mara! Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Verovatno modovi ni ne svracaju ovde... Ali, kako sam se lolala, kad sam videla sliku Gorgorotha u Metal Hammeru, sa komentarom ispod: Ko peva zlo ne misli... I dalje: olololololololol.... Quote
Angelystor Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Krstarih(ki krstash) malopre netom..i vidim da je King ov Hell izgleda ponovo chlan Gorgorotha! Sto je dobro of course. Kreativan je mali Neg mi nejasno posto ni na sajtu ni nigde nema vesti kad se vrnuo..al dobro. Infernus inache pusten iz zatvora i vec pise novi materijal. to..a i red da se digne tema malo Quote
Hrym Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 ja mislim da je King ponovo clan vec jedno mesec dana, a Infernus bolje da sprema neku osvetu. Quote
Azaralena Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Jeste li sigurni da se King vratio? Koliko se ja secam, oni ga nisu ni skinuli sa spiska clanova kad je otisao Quote
Hrym Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Ma vratio se,nisu ga skidali sa spiska clanova. Quote
Recommended Posts