Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja se ne slazem sa njihovim stavovima ali su mi ipak jedan od omiljenih bendova , i shta me boli kurac za stavove , ja slusam mjuzu , a ne stavove!

Posted

Otprilike tako nesto.

Meni je Gorgoroth jedan od omiljenih metal bendova, i to ne samo u black metalu...a bole me kurac to dal za Gaahla Satana predstavlja slobodu il sta vec. Muzicki me odushevljavaju.

A vi bre prestanite sa tim idiotski spamom.

Posted

ja se ne slazem sa njihovim stavovima ali su mi ipak jedan od omiljenih bendova , i shta me boli kurac za stavove , ja slusam mjuzu , a ne stavove!

da,a glazba koju slušaš sigurno ne sadrži tekst u sebi tako da stavove i ne možeš čuti zapravo

Posted

E tako treba. Sirite ljubav prema bendovima, a ne mrznju prema susednim nacijama :)

"A World To Win" je meni najjaca sa tog albuma, i jedna mi od omiljenih Gorgoroth pesama! Obozavam onaj Gaahlov "vokalni solo" u sredini pesme :mrgreen:

Posted

E tako treba. Sirite ljubav prema bendovima, a ne mrznju prema susednim nacijama :)

TO BRATE! :pivopije::rockdevil:

"A World To Win" je meni najjaca sa tog albuma, i jedna mi od omiljenih Gorgoroth pesama! Obozavam onaj Gaahlov "vokalni solo" u sredini pesme :mrgreen:

Jooooj :wub:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOAAAAAAAAAAOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OOOOUU :rockdevil::rockdevil::rockdevil::opusteno:

Posted

Verovatno modovi ni ne svracaju ovde... :)

Ali, kako sam se lolala, kad sam videla sliku Gorgorotha u Metal Hammeru, sa komentarom ispod:

Ko peva zlo ne misli...

I dalje: olololololololol....

• 1 month later...
Posted

Krstarih(ki krstash) malopre netom..i vidim da je King ov Hell izgleda ponovo chlan Gorgorotha! Sto je dobro of course. Kreativan je mali :D Neg mi nejasno posto ni na sajtu ni nigde nema vesti kad se vrnuo..al dobro. Infernus inache pusten iz zatvora i vec pise novi materijal.

to..a i red da se digne tema malo :rockdevil: