Jump to content

Gorgoroth

Ravendark

Recommended Posts

Oo pa chekaj zar se oni nesh nisu tuzhili kurac palac i razishli,a da je infernus uzeo novu postavu? ili sam ja to pogreshno razumeo gledao sam neki intervju sa gaahlom i kingom gde gaahl kazhe da ce da zaboravi sve shta je bilo i da ce on i king nastaviti dalje u nekom svom projektu :S

Oo pa chekaj zar se oni nesh nisu tuzhili kurac palac i razishli,a da je infernus uzeo novu postavu? ili sam ja to pogreshno razumeo gledao sam neki intervju sa gaahlom i kingom gde gaahl kazhe da ce da zaboravi sve shta je bilo i da ce on i king nastaviti dalje u nekom svom projektu :S

U toku je spor oko prava na ime ali za sada Gaahl i King koriste ime Gorgoroth a Infernus ima novu postavu i snima novi album

Nikad ne reci nikad ;)

evo setlista sa ove prve Infernusless turneje:

01. Procreating Satan

02. Forces Of Satan Storms

03. The Rite Of Infernal Invocation

04. Profetens Aapenbaring

05. Carving A Giant

06. Destroyer

07. Incipit Satan

08. Sign Of An Open Eye

09. Wound Upon Wound

10. Possessed (By Satan)

11. Unchain My Heart

12. Prosperity And Beauty

13. Revelation Of Doom

Jes, nema mnogo starih, 3 komada, ali bre "Rite Of Infernaaaal Invocation" :rockdevil: Meni ovo do jaja.

Ja stvarno nisam upucen u svu tematiku oko Gorgorotha, ali, ono sto znam je da ove godine pored Iron Maiden, Avantasije, Children Of Bodom i Nightwish, Gorgoroth hedlajnuje Wacken, pa mi se cini da nece ni na Castle-u biti problem. Valjda njih dvojica imaju pravo na osnovu necega.

Pam verovatno da imaju prava na osnovu "nechega", a shta je to neshto ja nemam pojma, samo znam da je Infernus taj koji je bukvalno napravio Gorgoroth, tako da on ima sigurno vishe prava....Taj njihov spor mi lichi na politichku scenu Srbije..... :violent:

Pa čovek je osnovao bend, a onda od 2000. naovamo sedeo na dupetu dok su ova dvojica sami komponovali i radili sve za bend, kao jebeni session gitarista. Ja bih sigurno popizdeo, tako da ih razumem potpuno. Garantujem da se na idućem albumu neće ni čuti promena.

Pa čovek je osnovao bend, a onda od 2000. naovamo sedeo na dupetu dok su ova dvojica sami komponovali i radili sve za bend, kao jebeni session gitarista. Ja bih sigurno popizdeo, tako da ih razumem potpuno. Garantujem da se na idućem albumu neće ni čuti promena.

Apsolutno. Poslednja 3 albuma je King maltene sam napisao, a Infernus nije radio aman bas nista...

09.04.2008 - Gorgoth confirmed to headline Castle Fest in Serbia

Gorgorth will headline Castle Fest 4th of July at Smederevo Fortress in Serbia. Some of the other bands appearing at the festival are Judas Priest, Cradle of Filth, Amon Amarth and Carcass.

gorgoroth.org