Svart Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ice Dale Guitars ( Enslaved) Otkud on?? Zar im nije live gitarista onaj Sykelig?? Quote
Svart Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Sad sam viudeo na njihovom myspace-u prosle godine je bio taj lik a ove je Ice Dale... Postava je Quote
Hamsun Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 super najava... već vidim naslove po novinama... "satanističko okupljanje na dan katoličkog praznika posvećenog vješticama".. Quote
Angelystor Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Norwegian black metallers GORGOROTH will release a new live album, entitled "Live Grieghallen", in June via Regain Records. According to a press release, the CD was recorded live at Grieghallen in Bergen, Norway by Eirik "Pytten" Hundvin and features Infernus on bass and guitar, Gaahl on vocals, and Garghuf on drums. Da li ovo izdaje Infernusov Gorgoroth ili Kingaahl Gorgoroth? Pitanje je sad I ko im je bre ovaj Tartuf na bubnjevima? Quote
oʞɾoƃ Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Da li ovo izdaje Infernusov Gorgoroth ili Kingaahl Gorgoroth? Pitanje je sad Odgovor je vrlo jednostavan - Infernusov, iz prostog razloga što je Regain kad je bila frka stao na Infernusovu stranu, a Gaahl i King su rekli da neće zbog tako izdajničkog ponašanja više da imaju bilo šta sa Regainom. Quote
RAMBO! Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 gde mogu da nabavim tekstove od njih? malopre sam preslushao pesmu Dsertoeyr,jedva pola razumem,stvarno se nerviramm znam da su banovani,malo ima ne netu(incipit,i josh neka)ja bi sve. e da u horoskopu ghaala se vidu da mu prijatelji rade iza ledja,kao i samoubistvo bliske osobe u mladosti,a zatim i da stoji naprotiv sistema i crkvenih dogmi,i da je sklon humanim poslovima,da se chesto obraca grubo i napadno (hrapav glas).Ako hocete josh napisacu vam sve(u zamenu za tekstove) Quote
oʞɾoƃ Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 The Gaahl-fronted version of the Norwegian black metal band GORGOROTH has announced the lineup for its upcoming summer 2008 live appearances. It is as follows: Gaahl - Vocals King ov Hell - Bass Nick Barker (ex-CRADLE OF FILTH, DIMMU BORGIR) - Drums Teloch - Guitar Ice Dale - Guitar Quote
Sandman Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Chek chek,ne kapiram... Oni su se stvarno razdvojili na 2 benda koji oba rade pod imenom Gorgoroth? Quote
:matija Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Chek chek,ne kapiram... Oni su se stvarno razdvojili na 2 benda koji oba rade pod imenom Gorgoroth? da, mada king i gaahl rade turneje Quote
Sandman Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Pa malo im je glupo to,jer ako krenu oba benda da rade turneje i albume ima da nastane zbrka. Valjalo bi da jedan od njih nastavi pod drugim imenom,no kontam da su tvrdoglavi da nema shanse da ce neko popustiti u skorije vreme. Quote
oʞɾoƃ Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Pa ova zajebancija može da traje dok jedan ne objavi album, i tu je kraj. Quote
:matija Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Pa malo im je glupo to,jer ako krenu oba benda da rade turneje i albume ima da nastane zbrka. Valjalo bi da jedan od njih nastavi pod drugim imenom,no kontam da su tvrdoglavi da nema shanse da ce neko popustiti u skorije vreme. ma bre bice tu neke tuzbe sigurno, nece to tako lako proci.. Quote
Angelystor Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Chek chek,ne kapiram... Oni su se stvarno razdvojili na 2 benda koji oba rade pod imenom Gorgoroth? Pa da, s tim shto ovaj Kingaahl Gorgoroth na leto ima jednu postavu, a na zimu drugu. Kol'ko 'ocesh Gorgorotha ove godine Quote
Lord Aggronor Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Gorgoroth - True Norwegian Black Metal Live in Grieghallen (2008) Recording line-up: Infernus - Guitars, Bass Gaahl - Vocals Teloch - Session Guitars Garghuf - Session Drums The CD was recorded live at Grieghallen in Bergen, Norway by Eirik “Pytten” Hundvin and features Infernus on bass and guitar, Gaahl on vocals, and Garghuf on drums. It was mixed and mastered by Nico Elgstrand (Entombed) and features all the Gorgoroth “essential songs” from the band’s back catalog performed live. All music and lyrics by Infernus, except track 1 (lyrics by Hat), track 2 (music by Tormentor) and track 4 (music by King). Recorded live in studio in 2007/2008. Engineered by Pytten at Grieghallen Studios in Bergen and Nico Elgstrand at Threeman Recordings in Stockholm. All bass re-recorded by Infernus at Threeman Recordings. Mixed by Nico Elgstrand. Mastered at Cutting Room in Stockholm by Infernus and Mats Lindfors. Cover design by Magnus Wolfhart. Tracks: 1. Bergtrollets Hevn 03:16 2. Destroyer 02:50 3. The Rite of Infernal Invocation 03:37 4. Forces of Satan Storms 04:34 5. Possessed (by Satan) 05:07 6. Unchain My Heart!!! 04:28 7. Profetens Åpenbaring 04:21 8. Revelation of Doom 03:00 Total playing time 31:13 http://rapidshare.com/files/121666199/Gorg...llen__2008_.rar Pass: bunalti.com Quote
RAMBO! Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 gde mogu dabavim njihove tekstove?svuda su zabranjeni po netu. Quote
Talvi Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Hmmmm, pa, vidis, njihovi textovi su interesantna stvar posto je sam Gaahl rekao da on te textove napise, procita, unisti papir na kojem ih je pisao i onda u studiju improvizuje taj text, pa kaze da su zabranili textove zato sto smatraju da su oni cista improvizacija i zavise od trenutka... Quote
Angelystor Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Odakle ti to za improvizaciju? I ja sam chitao taj trip sa pisanjem, pamcenjem pa zatim unishtavanjem tekstova, tako da je on jedini maltene koji ih zna.. Ali nisam znao za to da ih improvizira? Quote
Sandman Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Ja samo znam da njihovi tekstovi nikada nigde nisu bili objavljeni i da ih samo oni samo znaju. A za to sa unishtavanjem iimprovizacijom nisam znao. Quote
Svart Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Nema tu improvizacije, samo se tekstovi nikada ne objavljuju... sto nema smisla s obzirom da oni tvrde kako im je ideologija vaznija od muzike Quote
Hamsun Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Kul je ideja, ali sa druge strane, jedan od njihovih najčešćih izraza u intervjuima je: "Spreading the message"...kako je to moguće kad ne žele da njihovi slušaoci vide o čemu zapravo ti ljudi govore? Inače, tek skoro vidjeh da se i Gaahl (kao i Varg) zove Kristian... ouch... Quote
RAMBO! Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 znachi moram da sachekam Kristiana da doce u srbiju,pa da ga pitam da mi izdiktira iz glave? Quote
Angelystor Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Gorgoroth - True Norwegian Black Metal Live in Grieghallen (2008) Recording line-up: Infernus - Guitars, Bass Gaahl - Vocals Teloch - Session Guitars Garghuf - Session Drums Haha, gledam info o ovom 'certu, i vidim Infernus uzivo svira i bas i gitaru. WTF :) Kad onda uochim: A ll bass re-recorded by Infernus at Threeman Recordings. Mixed by Nico Elgstrand. Mastered at Cutting Room in Stockholm by Infernus and Mats Lindfors. Pa nije King Ov Hell nekog ubio pa da mu presnimavash bas...i to josh nasnimava studijski bas na "live" album. U stvari ovo vishe dodje kao kompilacija. Zvuk je direktno iz miksete, publika se ich ne chuje, a i seckano je izmedju pesama.. Quote
Recommended Posts