Jump to content

Recommended Posts

Posted

:D

Inache , kolko se klinaca sada pali na rech Gaygoroth, citma komentare dole na blaberu:" I dont wont to listen to Gaygoroth its Gay". Pa? I Judas Priest je gay pa je jedan od najvecih Heavy metal gurpa? Mislim kako to ima veze kakve je pevach seksualne orijentisanosti? Iskreno zabole me dal je gay ili ne i sta radi u svojoj kuci to je njegova privatnost. I to netreba da umanji cinjenicu da su poslednja dva Gorgorotha oldichan izdanja. : )

Posted
A pa ne smeta to meni :) Nije mi ni rod ni ortak :)

Bogami si se bunio kad sam rekao da je gej. :P

Inache , kolko se klinaca sada pali na rech Gaygoroth, citma komentare dole na blaberu:" I dont wont to listen to Gaygoroth its Gay". Pa? I Judas Priest je gay pa je jedan od najvecih Heavy metal gurpa? Mislim kako to ima veze kakve je pevach seksualne orijentisanosti? Iskreno zabole me dal je gay ili ne i sta radi u svojoj kuci to je njegova privatnost. I to netreba da umanji cinjenicu da su poslednja dva Gorgorotha oldichan izdanja. : )

Smesno je to sto se ovamo pravi neka opasna faca, a voli u rčma.

Posted
Nije to rekao ;) Verovatno je on aktivan u toj vezi :)

Samo ti sanjaj.

Zamalo mjesto Gaahl napisah Gojko, ne znam zasto :)

Mozda zato sto se rimuje sa Gejko (ups, sad ce da mi jebe majku).

U zadnje vreme mi se stalno u glavi vrti ona pesma Black metal ist krieg, samo sto ide Black metal ist gej. :)

Posted

Pa? I Judas Priest je gay pa je jedan od najvecih Heavy metal gurpa?

Nije Judas Priest gay samo je Rob Halford...

A jel neko primetio i one non gay-related stvari koje je rekao tipa da ce biti novi gitaristi i da snima ambijentalni album