Josif Visarionovič Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Kao što neko reče jednom (a možda sam i ja to bio ), možete vi Gaahla da prozivate do mile volje kako je gay i šta sve ne, ali to i dalje ne menja činjenicu da bi mogao pičku da vam polomi kad biste mu to rekli uživo i od jaceg postoji jaci,mislis da bi se neki majmun ovde u srbiji obazirao na to sto je on pevac nekog tamo gorgorota? Quote
oʞɾoƃ Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Ha, ha, ha! Obožavam tvoje komentare. Quote
Mita Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Mita(Raven) says: * Cradle Of Filth, Moonspell, Gorgoroth Mita(Raven) says: uskoro kod nas Mita(Raven) says: spremi guzu za Gaahla You have just sent a nudge. Blekic says: vazelin vec kupljen Quote
Feniks . Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Imam utisak da je 95% bm scene zapravo takvo. Tesko lecenje kompleksa. Mudro razmisljas sinko...kao opasni smo, ovo ono...ma kreteni tako lece svoje komplekse, posle dva samara bi cutali kao pickice...cast izuzecima...ista stvar i sa publikom... Definitivno ih ima dosta. Ista je stvar medju fanovima, koliko tu ima spodoba koje pate od kompleksa nize vrijednosti. Onako nasminkani, vjecito namrsteni hejteri i pusti mizantropi. Sad vidim ovaj post, lepo receno...A sto se tice fanova, uverio sam se vise puta u praksi da su vecinom spodobe i pickice...opet kazem-cast izuzecima. Quote
oʞɾoƃ Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Naravno. Što više bodlji i prišivača, to veća pička. Quote
Џрк Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Ko ovde leci komplekse, ti blekici ili vi sa ovim komentima, pitanje je sad... Quote
Mita Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 axxaxaxaaxaxaxaaxaxaxaxxa xaaxaaxxaaaxaxax axaxaxaxaxaxxaxaxaxa axxaxaxaxaxaxa Quote
oʞɾoƃ Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Ko ovde leci komplekse, ti blekici ili vi sa ovim komentima, pitanje je sad... Da, jebote, u stvari smo MI ljubomorni na njih, kako su oni kul sa svom tom kožom i sranjima, a mi nismo I mi nikad nećemo zapravo skontati esenciju black metala, nego tu slušamo neke nafurane kvaziinteligentne bendove, NOEVDIA i šta ti ja znam, a zapravo je Nargaroth pravi kvalitet. Jebi ga Quote
Џрк Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 (edited) Ne, nego vidim da zapravo pricate svi ti "bodljasi" (ja nisam u tom "fazonu" da se odmah razumemo) su pickice i kompleksasi. Iz krajnosti u kranjost, a istina je negde tamo. Edited December 23, 2008 by H.J Quote
oʞɾoƃ Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 (edited) Pa pazi, bodljaši jesu sigurno iskompleksirani maksimalno, a ostali tu i tamo. Ali ubedljivo najbolji su mi grofovi i kneginje Edited December 23, 2008 by Gojko Quote
Josif Visarionovič Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Ne, nego vidim da zapravo pricate svi ti "bodljasi" (ja nisam u tom "fazonu" da se odmah razumemo) su pickice i kompleksasi. Iz krajnosti u kranjost, a istina je negde tamo. Gojko i ja smo ti cist primer pickica.Plasimo se bodlji Quote
deadsy Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Sto, hocete da kazete da JA nisam picka!?!?! Quote
Josif Visarionovič Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Bodlje na sunce pa mozemo da razgovaramo Quote
deadsy Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Bodlje na sunce pa mozemo da razgovaramo moze? Quote
Josif Visarionovič Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 gde bas to,sad ce rogozub da dodje Quote
Sisus Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Ne, nego vidim da zapravo pricate svi ti "bodljasi" (ja nisam u tom "fazonu" da se odmah razumemo) su pickice i kompleksasi. Iz krajnosti u kranjost, a istina je negde tamo. Da licno ne znam takve, ne bih to ni tvrdio. ;-) Ali kao i sto Feniks rece, cast izuzecima. Quote
oʞɾoƃ Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Da, bre, zato SISUS kad drekne, smanji se posećenost koncerta odmah za 200. Quote
Sisus Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Ma jok, uvek su sve ribe u prvom redu. Quote
Feniks . Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Ma jok, uvek su sve ribe u prvom redu. Nisu samo ribe u prvom redu i ja sam u prvom redu...dobro, ja sam zbog riba u prvom redu, da se razumemo, ne zbog bendova Quote
Recommended Posts