Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kao što neko reče jednom (a možda sam i ja to bio :)), možete vi Gaahla da prozivate do mile volje kako je gay i šta sve ne, ali to i dalje ne menja činjenicu da bi mogao pičku da vam polomi kad biste mu to rekli uživo ;)

i od jaceg postoji jaci,mislis da bi se neki majmun ovde u srbiji obazirao na to sto je on pevac nekog tamo gorgorota?

• 2 weeks later...
Posted

Mita(Raven) says:

* Cradle Of Filth, Moonspell, Gorgoroth

Mita(Raven) says:

uskoro kod nas

Mita(Raven) says:

spremi guzu za Gaahla

You have just sent a nudge.

Blekic says:

vazelin vec kupljen

Posted
Imam utisak da je 95% bm scene zapravo takvo. Tesko lecenje kompleksa.

Mudro razmisljas sinko...kao opasni smo, ovo ono...ma kreteni tako lece svoje komplekse, posle dva samara bi cutali kao pickice...cast izuzecima...ista stvar i sa publikom...

Definitivno ih ima dosta. Ista je stvar medju fanovima, koliko tu ima spodoba koje pate od kompleksa nize vrijednosti. Onako nasminkani, vjecito namrsteni hejteri i pusti mizantropi.

Sad vidim ovaj post, lepo receno...A sto se tice fanova, uverio sam se vise puta u praksi da su vecinom spodobe i pickice...opet kazem-cast izuzecima.

Posted
Ko ovde leci komplekse, ti blekici ili vi sa ovim komentima, pitanje je sad... :)

Da, jebote, u stvari smo MI ljubomorni na njih, kako su oni kul sa svom tom kožom i sranjima, a mi nismo :sad:

I mi nikad nećemo zapravo skontati esenciju black metala, nego tu slušamo neke nafurane kvaziinteligentne bendove, NOEVDIA i šta ti ja znam, a zapravo je Nargaroth pravi kvalitet. Jebi ga :(

Posted (edited)

Ne, nego vidim da zapravo pricate svi ti "bodljasi" (ja nisam u tom "fazonu" da se odmah razumemo) su pickice i kompleksasi. Iz krajnosti u kranjost, a istina je negde tamo.

Edited by H.J
Posted
Ne, nego vidim da zapravo pricate svi ti "bodljasi" (ja nisam u tom "fazonu" da se odmah razumemo) su pickice i kompleksasi. Iz krajnosti u kranjost, a istina je negde tamo.

Da licno ne znam takve, ne bih to ni tvrdio. ;-)

Ali kao i sto Feniks rece, cast izuzecima.

Posted
Ma jok, uvek su sve ribe u prvom redu. :P

Nisu samo ribe u prvom redu i ja sam u prvom redu...dobro, ja sam zbog riba u prvom redu, da se razumemo, ne zbog bendova :)