Lou Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Kako ćemo da se pročujemo na svetskoj metal sceni, joooooj. Quote
Xibir Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Ali Serbian Satanist!!!!! Puko sam od smeha! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Samo se ti smej kad te bude dohvatio terrorcult plakaces miloj majci Quote
HeLLsarma Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Radi mjuza na poslednjem The Stone-u itekako. Ostalo je manje-vise mlako... A ja mislio Okrob kaze to za Gorgoroth,Possunt mi je stvarno bio - njah... The Stone zadnji albumcina i po. Quote
Сале Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Ко је бре тај Србин што треба да дође у горгорот? Никад чуо за њега а вала ни за тај његов бенд. Дал је могуће да је дошло дотле да инфернус ангажује Србина да пева за горгорот?! Мислим,до јаја је то ал ми чудно мало јбг. Quote
HeLLsarma Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Bend je iz Kragujevca. A daj bre,sviraju od 2006,imaju album iz 2009 i EP iz prosle godine,mora da si cuo. Quote
Сале Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Никад чуо до сад,мајке ми. Ево сад улетех на енциклопедију и видех те информације. Па ваља ли му вокал? Оно као,мора да ваља чим ће пева у горгороту Quote
Talvi Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Meni je Triumfall skroz dobar bend generalno, evo uveri se i sam: Samo se ti smej kad te bude dohvatio terrorcult plakaces miloj majci [media=] [/media] obnavljam zahtev da neko okači ovaj njihov promo negde, deru ljudi. Quote
Сале Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Ау добро ово јбт. Вуче ми мало на ватаин,поготово вокал.А и продукција је добра. Де има се набави ово на диску? Јел има негде да се купи оргинал? Quote
Black desire Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Meni je sjajan bio onaj promo iz 2007. bese? Album me i nije nesto odusevio. Al opet, svaka cast za proboj srpskih muzicara na scenu. Quote
Talvi Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Ау добро ово јбт. Вуче ми мало на ватаин,поготово вокал.А и продукција је добра. Де има се набави ово на диску? Јел има негде да се купи оргинал? Ovaj promo je u tom Watain fazonu, album je više vukao na neki sympho stil. Album je i izašao za Infernusovu firmu, Forces Of Satan. http://www.youtube.com/watch?v=9Awl23qpS9U Quote
Сале Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Па зато га је и позвао инфернус. Још се ја питам одкуд Србин у горгороту хех. Свака част,ваљда ћемо чешће да их гледамо и овде. Quote
HeLLsarma Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Vrlo su dobar bend,i kad ce im vise taj novi album,izgoresmo . Quote
Сале Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Па ово мало што сам чуо може комотно да стоји раме уз раме са неким великим именима. А вала,и време је да и одавде "потекне" нешто добро и квалитетно. Quote
Demon Seed Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 A ja mislio Okrob kaze to za Gorgoroth,Possunt mi je stvarno bio - njah... The Stone zadnji albumcina i po. Verovatno i jeste, nego je mene povuklo to sto je on i ranije pricao kako mu se nista domace od black metala ne svidja, pa sam mislio da prica o tome. Quote
HeLLsarma Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Pa i imali smo mi uvek kvaliteta,samo da je bilo sponzora,marketinga,organizacije,podrske pa da potekne jos kvalitetnijih izdanja. Bice zanimljivo cuti kako ce zvucati novi Gorgoroth. Quote
HeLLsarma Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Verovatno i jeste, nego je mene povuklo to sto je on i ranije pricao kako mu se nista domace od black metala ne svidja, pa sam mislio da prica o tome. Gojku je srce otplovilo za Francusku scenu ,tamo je njegovo seme . Pricao sam sa Zombijem oko Simargala,bice valjda nesto. Dugo ih nije bilo . Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 (edited) Meni je Triumfall skroz dobar bend generalno, evo uveri se i sam: obnavljam zahtev da neko okači ovaj njihov promo negde, deru ljudi. Ako mislis na terrorhammer gotov je i album uskoro treba da stignu izdanja i u srbiju Edited August 22, 2012 by STARSHOOTER_SUPREME Quote
Џрк Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 (edited) Izaci ce i Triumfallu uskoro split sa jednim francuskim bendom Stefanov vokal ubija, licno mislim da ce biti sjajan u Gorgorotu. Kakav Gal, Pest i ostali kurci... Edited August 22, 2012 by Џрк Quote
azal Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 do jaja su i triumfall i terrorhammer Quote
HeLLsarma Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Izaci ce i Triumfallu uskoro split sa jednim francuskim bendom Stefanov vokal ubija, licno mislim da ce biti sjajan u Gorgorotu. Kakav Gal, Pest i ostali kurci... Mozda jes peder,al Gaahl ne diraj,covek je monstruozni vokal ! Quote
Demon Seed Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 (edited) Hahaha Gaahl je govno od vokala ako mene pitate Tanak, tanak, nema ga nigde Edited August 22, 2012 by Demon Seed 1 1 Quote
Recommended Posts