bo88gdan Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Ne zaboravljam, izuzetno ste otvoreni, ipak su katolici totalno druga priča Ti si decko opsednut religijom 2 Quote
[Nocturno] Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Ono kao - fak jea, konacno! GORGOROTH – New album details revealed “INSTINCTUS BESTIALIS” Norwegian black metal legend GORGOROTH, founded in 1992 by the only remaining original member Infernus after making a pact with the Devil, has signed to Soulseller Records for a worldwide deal! The band’s new and tenth studio full-length is entitled “Instinctus Bestialis” and will be released on June 8th 2015 on digipack CD (limited first pressing), limited black vinyl lp, limited picture vinyl lp and digitally. The album was recorded and mixed by drummer Thomas Asklund in Monolith Studio, produced by Infernus & Asklund and mastered at Cutting Room / Sweden by M. Lindfors, Infernus and Asklund. Guest appearances on lead guitar by Chris Cannella, Fabio Sperandio and Henrik Ekeroth. Tracklist: 1. Radix Malorum 2. Dionysian Rite 3. Ad Omnipotens Aeterne Diabolus 4. Come Night 5. Burn in His Light 6. Rage 7. Kala Brahman 8. Awakening Line Up: Atterigner – Vocals Infernus – Guitars Bøddel – Bass Asklund – Drums 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 http://www.metal-archives.com/albums/Darkend/Grand_Guignol_-_Book_I/329687 Quote
Demon Seed Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Ali to je deo slike Hijeronimusa Boška, mogu svi da kradu Quote
Towards The Inevitable Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Ovde je jedino zabrinjavajuce sto album izlazi za Soulseller. Nema dileme da su nudili materijal svima i da su svi ozbiljniji lejblovi odlucili da uzmu rain check. A mislim da bih bio u stanju da nabrojim bar 15 boljih i vecih etiketa od Soulseller. Meni se nije svideo prosli album, tako da cekam novi God Seed sa mnogo vise nestrpljenja (a cini mi se da sam negde procitao da su i oni u studiju). Quote
Kumodraski Vo Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Ali to je deo slike Hijeronimusa Boška, mogu svi da kradu Al oni su prvi ukrali! Quote
Сале Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 После оног римејка ово се чека ко печен хлебац. А и таман да видимо како се онај наш сналази са вокалима у студију. Quote
Grobodan Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Ovde je jedino zabrinjavajuce sto album izlazi za Soulseller. Nema dileme da su nudili materijal svima i da su svi ozbiljniji lejblovi odlucili da uzmu rain check. A mislim da bih bio u stanju da nabrojim bar 15 boljih i vecih etiketa od Soulseller. Pa moguće da je rešio namerno da se vrati u UG kao BAN kad su sa Candlelight otišli na Debemur Morti. Mada imajući u vidu "kvalitet" poslednjeg albuma ovo čekam rado kao gužvu na Gazeli. Quote
oʞɾoƃ Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Mada imajući u vidu "kvalitet" poslednjeg albuma ovo čekam rado kao gužvu na Gazeli. +1 Takođe mogu da garantujem da će Asklundova produkcija biti ispolirano govno bez trunke BM prljavštine. Nešto a la Reinkaos. I zašto svi moraju da koriste jebene latinske nazive ako ne znaju latinsku gramatiku Quote
oʞɾoƃ Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 A ovo Ad Omnipotens Aeterne Diabolus je verovatno kineski latinski za Ad Omnipotentem Aeternum Diabolum, tj. za svemoćnog večnog đavola. Quote
Angelystor Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 ' timestamp='1425632256' post='2810067']Guest appearances on lead guitar by Chris Cannella, Fabio Sperandio and Henrik Ekeroth. Ajde sve, ali koji su bre ovi anonimusi? Prošli je bio teška propast, tako da ovde i ako bude jedna dobra pesma....lepo Quote
Demon Seed Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Ni ja se ne nadam bog zna čemu (mada bih voleo da bude dobar album, zbog našeg čoveka na vokalima), ali šta ti smetaju anonimusi? Normalno da će da imenuje goste na albumu, ko god oni bili. Quote
Angelystor Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Pa ono, koj će k Gorgorothu (koji je, uprkos svim sranjima, ipak neko ime) tu neki Portugalci i sl? Nakon 20 godina karijere treba da ti gostuje Attila na albumu a ne Fabio Anonimo. 1 Quote
Demon Seed Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Ne može da nađe blek metal stubove da odsviraju leadove koje on nume, viš da su mu svi okrenuli leđa, muze latinose da mu pomognu, tamo još ima kvltnu reputaciju. Quote
Grobodan Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Henrik Ekeroth nije baš anonimus, poznatiji kao Typhos je svirao na najboljem Dark Funeral albumu. Ovaj Chris je neki Kerry King za siromašne http://www.metal-archives.com/artists/Chris_Cannella/301969 a mrtvi Portugalac je stvarno anonimus I ja se radujem albumu samo zbog Stefana. Quote
Angelystor Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Henrik Ekeroth nije baš anonimus, poznatiji kao Typhos je svirao na najboljem Dark Funeral albumu. El to onaj sa latinskim nazivom? Zbilja zajeban mladić. Quote
Demon Seed Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Kako nije, svirao i u Funeral Mistu i sa rahmetli Blackmoonom. Za Infernusa dosta! Quote
Recommended Posts