kasapin Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 tako ce moj koncert da izgleda a: Quote
Fiery Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Bojim se da Gorgoroth svira mnogo drugacije nego ranije i smatram da bi mnogi od vas bili razocarani da su ih culi... Ja sam cuo "Tiwlight Of idols" ODLICAN JE!!!!!! Cekaj, da li Destroyer spada u taj rani ili u kasni Gorgoroth? Quote
Kai Hansen Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Pa...ako cemo po brutalnosti ...u stariji a: Quote
Guest nymbus Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 ali gorgoroth on u svojim pesmama ima dosta krljaze cak pola stvari nemozes da razumes nije da ih nevolim cak sviram njihovu obradu sa svojom grupo ali oni su ok a: Quote
mia Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 epa,stvarno........... gorgoroth je veoma dobra grupa i razumem da treba "odrzavati reputaciju" bolesnika i sasvim sam za to (koliko god cudno to zvucalo),ali jebote,jel oni misle da ce dobiti jos fanova,ako nabiju par ovcijih glava na kolac?!? znam da ce sad svi zivi da me napadnu,pa cu zato da ponovim:POSTUJEM I VOLIM NJIHOVU MUZIKU!,ali...jednostavno ne umem da precutim neke gluposti meni dragih grupa... :| Quote
Frankenchrist Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 To uopste nije zbog novih fanova... :roll: treba imati onu stvar pa odrzati takav koncert bilo gde a ne u papinoj drzavi kao sto su oni uradili. Quote
mia Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 i sta?sad treba da ih hvalim sto imaju onu stvar ,a ne sto imaju dobar album,produkciju...sad me podsecas na boguna,s ovim komentarom... Quote
Frankenchrist Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Pa oni imaju dobre albume i produkciju. Jednostavno ao su oni mislili da trebaju to da urade neka su uradili. Ako iko, onda su to GORGOROTH, bend koji se nikad nije nesto exponirao preterano i uvek su sve radili na svoju ruku. Necemo da se vredjamo, mia, ja tebe nisam prozivao... Quote
mia Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 izvini... jel ok? ja i kazem da imaju dobre albume i produkciju,bre! do sad se nisu exponirali?? 8) hm.... no,necu vise o tome,samu sebe nerviram. Quote
Guest nymbus Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 gorgoroth to bese naziv doline u carstvu saurona a: Quote
Kai Hansen Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Ljudi , ne mogu da se odlucim koji je bolji. "Pentagram" , "Antichrist" ili "Twilight Of Idols" Pomagajte Quote
kasapin Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 ANTIHRIST i PENTAGRAM i meni su oba od tih dobri a: twillight tu i tamo... Quote
Grobodan Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Antichrist! Jedan od najboljih BM albuma! Quote
Ravendark Posted February 16, 2004 Author Report Posted February 16, 2004 Damn right!Antichrist je remek-delo. Quote
Frankenchrist Posted March 22, 2004 Report Posted March 22, 2004 Na Antichristu, pored odlicnih pesama, mnogo mi se svidja ona "in the woods" produkcija, bas mu daje odlican zvuk. Ali prva pesma na In The Sign Of Hell (Revelation of Doom) je ipak najbolja Gorgoroth pesma. Quote
Grobodan Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Slazem se to za produkciju,a sto se tice najbolje pesme ja bih izdvojio Maneskuggen Slave (ili kako vec...) sa Pentagrama. Quote
Guest nymbus Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 brate ovaj nove stvari njihove nisu lose Quote
Denethor Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Da da manneskygen slave jedna od najboljih mada ja trenutno besprestanka slusam destroyer sa destroyera. Pesma rastura. Quote
Frankenchrist Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 E jebiga, ne posedujem ni Pentagram ni Destroyer, preslusao sam ih pre dosta vremena ali se ne secam pesama... imam par mp3ca ali to ni ne slusam... Quote
Guest nymbus Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Jesi li slusao antichrist taj nije los Quote
Kai Hansen Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Jesi li slusao antichrist taj nije los Nije los??? zakon je!!!!!! BTW Frankie ne znam sta ti bi pa da nisi cuo PENTAGRAM bre! Ak vredi imati nesto od Gorgoroth-a onda je to stvarno ovaj album! BOlje od pola sranja koje su izdali COF, DIMMU, Dark. Dark i Dark ( ) ! Quote
Grobodan Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Pentagram je jedan od najboljih albuma koji je norveska scena dala! Quote
Recommended Posts