Lady in Black Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Nije los??? zakon je!!!!!! BTW Frankie ne znam sta ti bi pa da nisi cuo PENTAGRAM bre! Ak vredi imati nesto od Gorgoroth-a onda je to stvarno ovaj album! Slazem se. Ni Incipit Satan nije los. Quote
Frankenchrist Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 Incipit nije los album, dosta su promenili zvuk, ali opet su zadrzali malo starog zvuka, gitarska tehnika je dosta slicna kao na recimo Under The Sign.... Taj album je dosta cudan, pogotovu zbog one istripovane elektronike, ali nije toliko los koliko ga ljudi pljuju. Quote
Kai Hansen Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Incipit nije los album, dosta su promenili zvuk, ali opet su zadrzali malo starog zvuka, gitarska tehnika je dosta slicna kao na recimo Under The Sign.... Taj album je dosta cudan, pogotovu zbog one istripovane elektronike, ali nije toliko los koliko ga ljudi pljuju. Pa..ja iskreno nisam video da je taj album mnogo pljuvan ...iskreno ja ga u pocetku uopste nisam gotivio, ali vremenom mi priraso za srce . "A World To Win" je sigurno najnetipicnija Gorgoroth pesma ikada...i da,...ko mi skine onaj vrisak sa sredine te pesme, vodim ga na letovanj!!!! Gaahl jebeni manijak! Quote
Grobodan Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Ne znam meni je taj album ubedljivo najgori.Od osam pesama,samo tri dobre,ostalo teska smaracina.Mada,ove tri stvarno jebu kevu,pa to malo vadi album. Quote
Kai Hansen Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Ne znam meni je taj album ubedljivo najgori.Od osam pesama,samo tri dobre,ostalo teska smaracina.Mada,ove tri stvarno jebu kevu,pa to malo vadi album. A koje su te tri pesme? Quote
Grobodan Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Incipit Satan,A World to Win i Unchain My Heart!!! Quote
Kai Hansen Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Incipit Satan,A World to Win i Unchain My Heart!!! Ok je,...i ja volim te tri....ali iskreno jedina sa albuma koju ne volim je "Will To Power" (elektronika ) Cudi me da ne volis "When Love Rages Love In My Heart" koju bih (zbog melodicnosti) mogao da upordim sa fantasticnom A WORLD TO WIN..ali ok...od ostatka... Litani til Satam i Excert Of X su onako.."himnicne" mid-tempo i dosta lake za slusanje..dok ona ".. Helvete" nije bas nesto sto bi ste zeleli da pustite u 3 sata uvece Quote
Frankenchrist Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Ponovio sam se danas Pentagramom. Preslusao sam samo prve cetiri pesme, i sudeci po njima ovo nije do kolena Antichristu i In The Sign Of Hell. Quote
Grobodan Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Sacekaj malo,islusaj ga dobro i kasce ti se samo. Ma,prva tri pod obavezno,ostalo i nije neophodno! Quote
dark_lilith Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Jeste li culi da omiljeni nam Gorgoroth dolazi kod nas!? Mozda je ovo neka dezimformacija....... ali sve jedno nadam se da ce se smilovati trebalo bi negde u oktobru Quote
Grobodan Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Odakle ti ta informacija???? Frankenchrist,ako ti se Pentagram ne svidi,ja cu ti vrlo rado pomoci da ga se otarasis... Quote
Frankenchrist Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 hehehehe.... Svidja se meni album, samo su mi Antichrist i Under the Sign Of Hell mnogo bolji. M. Slave sa Pentagrama je totalno netipicna Gorgoroth pesma, sto se tice riffinga. Usput cu pomenuti koliko mi se svidjaju vokali sa 4. pesme na Under The Sign Of Hell, kako ponosno zvuce i kakvu snagu nose, odlicno keve mi... Quote
Kai Hansen Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Jeste li culi da omiljeni nam Gorgoroth dolazi kod nas!? Mozda je ovo neka dezimformacija....... ali sve jedno nadam se da ce se smilovati trebalo bi negde u oktobru Ako me zezate..bice belaja Quote
vudun Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Ne verujem da ce stajati vise od 700 kinti Quote
dark_lilith Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Proverila sam dolaze 7 oktobra u srbiju Gorgoroth i Carphatian forest Jedeva cekam Quote
Ol' Scratch Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Gde? Okachite temu na "Koncerti..."... Quote
dark_lilith Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Kad budem saznala gde tacno onda cu da stavim temu! Quote
Ol' Scratch Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 A ko je pustio buvu? Kazhesh sa Charpatian Forestom fino taman da se ismeju ljudi... Kladim se da cje Gorgoroti probati da naprave neku akciju svojstvenu njima... Kao ono u poljskoj (valjda)... Quote
Grobodan Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Proverila sam dolaze 7 oktobra u srbiju Gorgoroth i Carphatian forest Jedeva cekam E,ako ovo stvarno bude,bice Quote
dark_lilith Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 A ko je pustio buvu? Kazhesh sa Charpatian Forestom fino taman da se ismeju ljudi... Kladim se da cje Gorgoroti probati da naprave neku akciju svojstvenu njima... Kao ono u poljskoj (valjda)... Ako im treba neko koga ce da bese o krstove na bini ko u poljskoj ili gde vec ja cu se prva javiti Quote
Ol' Scratch Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Taman sam teo da te pitam... Mada, kad' malo bolje razmislim ti bi samo da se pojavish u blicu... Quote
dark_lilith Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 U pravu si! Ili u blicu ili u novostima Quote
Metal_Heart Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Proverila sam dolaze 7 oktobra u srbiju Gorgoroth i Carphatian forest Jedeva cekam AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH moj omiljeni bend !!! Samo da ne bude kao na hellhammeru... Quote
Mr.Torture Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Proverila sam dolaze 7 oktobra u srbiju Gorgoroth i Carphatian forest Jedeva cekam Teethgrinding uzivo!! Arghhh! Quote
Recommended Posts