Angelystor Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 po onome sto sam ja chuo kurac su smekshali nadjoh album na dC++...jedva chekam!!!!!!!1 Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Matori,vidim ja de cemo se videti i 3.put ove nedelje Quote
solicitor Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Zavrsavaj ti skole, za obozavanje Satane uvek ima vremena Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 mozda mi on moze pomoci Nesto mi cudno,na metal arhivama neki cudan omot koji nema ni na sajtu,nigde...Nazivi pesama vuku na Twilight...Da nije neki zajeb? Quote
Angelystor Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Jesu to imena pesama..a cover sucks Inache pesma za Twilight Of The Gods pesmu je i King Ov Hell rekao da ce da bude na ovom albumu posto je za prosli nisu sasvim zavrsili.. Quote
solicitor Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Napravicu ti ja lepsi cover Slobo, samo reci sta oces da bude na njemu Quote
Angelystor Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Novi album je olicenje neizivljenost itself e josh da je malo bolja produkcija pa da lepse chujem lead gitare..al kurac vraze Anyway.."Wound Upon Wound" mi je najbolja Gorgoroth pesma uz "Open The Gates" ..od ostalih pesma izdvajaju se "Prosperity And Beauty", pre svega razlichitija(i melodichnija) od ostatka albuma..i"Twiligjht.." je stvarno odlichna pesma..jedino bih vishe voleo da se bolje chuje onaj lead na pocetku..al svejedno King ju je bash dobro napravio..odlichan thrashy deo u sredini! Ostatak je ok al nista nesto zlatniji...nema introa/midtroai ostalih shitova..shto je plus sa moje strane vec samo pola sata prave Gorgoroth blackachine koja sada zasluzuje nekih 7.5/10 sa moje strane Quote
Grobodan Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Jebiga,promo...Bice valjda boli zvik na zvanicnom izdanju... Znaci,7,5/10...tu ocenu bih ja dao svim njihovim albumima posle Under the Sign of Hell. Quote
Angelystor Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 pa da..ochekujem da je bolji zvuk na originalu npr... Quote
Grobodan Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 cega se to igras,unholy dark demon lorde? Quote
Angelystor Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 IE se igra samnom btw tim snimcima samo fali solaza Al MrTa mrzi da snima I el zasluzuje UDDL 7.5? Quote
Grobodan Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 izvalio sam po glasu ko je iza toga:) Ima duha,ima ima Ocekujem jos lepih stvari,za sad drzim projekat u tajnosti Quote
Angelystor Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 I'll take that as a compliment Ma to je snimljeno pre pola godine..a materijala josh i ima nego nikako nistha da bidne.. Quote
Grobodan Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 samo polako,ne treba siliti,dobra stvari dolaze same od sebe Quote
+Abigail+ Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 O_O Mon dieu! Sta je ovo? 'Ad Majorem Satanhas Gloriam' skinuo je bilo kakvu (makar i potencijalnu) ljagu s njihovog imena. Kako ce mene ovaj album da opsjeda narednih dana. Onaj fenomenalni pocetak s 'Carving a Giant', muzika i vokal, bolensne melodije i vrisak. Kakvo prijatno iznenadjenje. Nakon toliko dugo iscekivanih 'posljednjih' albuma koji su ucinili da neka grupa padne u mojim ocima, Gorgoroth je postigao upravo superotno. Quote
Grobodan Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 uh,uh...treba da odem do Solija bas da uzmem...ucinila si da cekanje postane bolno Quote
Angelystor Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Abigail@ To ti je mozda Gorgoroth 'pao u ocima' zbog "Incipit"a, ali u principu Twilight i ovaj album su izuzetno slicni, s tim sto je Add Majonez bez ikakvih "Will To Power"-"Excert Of X" sranja i vishe "straight-forward" nego prosli..ali opet dosta slican. Quote
+Abigail+ Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Ja ih, iskreno, ne bih tako olako poredila. Nije da potcjenjujem ovaj drugi, al 'Ad Majorem..' je do sada daleko najbolji. Barem meni. Ne znam je li to zbog cinjenice da su me posljednji albumi mnogih grupa koje sam voljela (i jos volim) razocarali, il zato sto je Gorgoroth napravio tako prokleto dobar album.., Onako mracnu muziku kao na ' Untamed Forces' nisam poslusala (a da se tice o najnovijem izdanju) jos od 'Monvmetvma'. Da je do te mjere opcinjavajuca da jednostavno nemas nikakvu zelju da promijenis pjesmu. Quote
Angelystor Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Ja volim sve Gorgoroth albume ali su mi Pentagram-Under The Sign Of Hell-Antichrist, neprevazidjena unholy trojka! Ovaj novi je dobar, i nastavk je Twilight kao sto vec rekoh da mislim, a da je mracniji i zustriji to jeste...Wound Upon Wound Quote
+Abigail+ Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Ja volim sve Gorgoroth albume ali su mi Pentagram-Under The Sign Of Hell-Antichrist, neprevazidjena unholy trojka! Ovaj novi je dobar, i nastavk je Twilight kao sto vec rekoh da mislim, a da je mracniji i zustriji to jeste...Wound Upon Wound Da, mada ne bih olako ostavila ni Destroyer. Ima tu dobrih momenata. Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Preslusah i ja...Nije me bash oborio sa nogu kao Abigail,ali nevertheless - veoma dobar album,bez zamornih eksperimenata koji su znali da smetaju na poslednjim radovima,samo straightforward Black Metal i povratak u pravu formu.Jos ce mi se misljenje iskristalisati,ovo je tek posle prvog slusanja,ali je ipak lepo videti da se sve perjanice Norveske black scene lepo drze ove godine. A najbolji BM album ove godine meni ostaje Pro Patria Finlandia Quote
+Abigail+ Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 veoma dobar album,bez zamornih eksperimenata koji su znali da smetaju na poslednjim radovima,samo straightforward Black Metal i povratak u pravu formu Bravo, my point exactly. Vjerovatno me toliko odusevio jer sam upravo bila umorna od raznog experimentisanja i uvodjenja nekih novih formi. Da me ne shvatite pogresno, ne, nisam zadrti pobornik neexperimentisanja u globalu, ali sto se nekih bendova tice-da. Ovaj album je bas onako-right in your face. Jasno i glasno se dere 'ovojeblackmetal'. Quote
The Watchtower Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) A najbolji BM album ove godine meni ostaje Pro Patria Finlandia ! ! ! ARMADA ! ! ! Edited May 29, 2006 by The Watchtower Quote
Recommended Posts