Jump to content

Recommended Posts

Posted

laugh.gif mozda mi on moze pomoci laugh.gif

Nesto mi cudno,na metal arhivama neki cudan omot koji nema ni na sajtu,nigde...Nazivi pesama vuku na Twilight...Da nije neki zajeb?

Posted

Jesu to imena pesama..a cover sucks icon_smile.gif

Inache pesma za Twilight Of The Gods pesmu je i King Ov Hell rekao da ce da bude na ovom albumu posto je za prosli nisu sasvim zavrsili..

Posted

Novi album je olicenje neizivljenost itself biggrin.gif e josh da je malo bolja produkcija pa da lepse chujem lead gitare..al kurac vraze

Anyway.."Wound Upon Wound" mi je najbolja Gorgoroth pesma uz "Open The Gates" icon_rockdevil.gif ..od ostalih pesma izdvajaju se "Prosperity And Beauty", pre svega razlichitija(i melodichnija) od ostatka albuma..i"Twiligjht.." je stvarno odlichna pesma..jedino bih vishe voleo da se bolje chuje onaj lead na pocetku..al svejedno King ju je bash dobro napravio..odlichan thrashy deo u sredini!

Ostatak je ok al nista nesto zlatniji...nema introa/midtroai ostalih shitova..shto je plus sa moje strane vec samo pola sata prave Gorgoroth blackachine koja sada zasluzuje nekih 7.5/10 sa moje strane icon_da.gif

Posted

Jebiga,promo...Bice valjda boli zvik na zvanicnom izdanju...

Znaci,7,5/10...tu ocenu bih ja dao svim njihovim albumima posle Under the Sign of Hell.

Posted

O_O

Mon dieu! Sta je ovo?

'Ad Majorem Satanhas Gloriam' skinuo je bilo kakvu (makar i potencijalnu) ljagu s njihovog imena. Kako ce mene ovaj album da opsjeda narednih dana.

Onaj fenomenalni pocetak s 'Carving a Giant', muzika i vokal, bolensne melodije i vrisak.

Kakvo prijatno iznenadjenje. Nakon toliko dugo iscekivanih 'posljednjih' albuma koji su ucinili da neka grupa padne u mojim ocima, Gorgoroth je postigao upravo superotno.

Posted

Abigail@

To ti je mozda Gorgoroth 'pao u ocima' zbog "Incipit"a, ali u principu Twilight i ovaj album su izuzetno slicni, s tim sto je Add Majonez bez ikakvih "Will To Power"-"Excert Of X" sranja i vishe "straight-forward" nego prosli..ali opet dosta slican.

Posted

Ja ih, iskreno, ne bih tako olako poredila. Nije da potcjenjujem ovaj drugi, al 'Ad Majorem..' je do sada daleko najbolji. Barem meni. Ne znam je li to zbog cinjenice da su me posljednji albumi mnogih grupa koje sam voljela (i jos volim) razocarali, il zato sto je Gorgoroth napravio tako prokleto dobar album..,

Onako mracnu muziku kao na ' Untamed Forces' nisam poslusala (a da se tice o najnovijem izdanju) jos od 'Monvmetvma'. Da je do te mjere opcinjavajuca da jednostavno nemas nikakvu zelju da promijenis pjesmu.

Posted

Ja volim sve Gorgoroth albume ali su mi Pentagram-Under The Sign Of Hell-Antichrist, neprevazidjena unholy trojka! Ovaj novi je dobar, i nastavk je Twilight kao sto vec rekoh da mislim, a da je mracniji i zustriji to jeste...Wound Upon Wound icon_rockdevil.gif

Posted
Ja volim sve Gorgoroth albume ali su mi Pentagram-Under The Sign Of Hell-Antichrist, neprevazidjena unholy trojka! Ovaj novi je dobar, i nastavk je Twilight kao sto vec rekoh da mislim, a da je mracniji i zustriji to jeste...Wound Upon Wound icon_rockdevil.gif

Da, mada ne bih olako ostavila ni Destroyer. Ima tu dobrih momenata.

Posted

Preslusah i ja...Nije me bash oborio sa nogu kao Abigail,ali nevertheless - veoma dobar album,bez zamornih eksperimenata koji su znali da smetaju na poslednjim radovima,samo straightforward Black Metal i povratak u pravu formu.Jos ce mi se misljenje iskristalisati,ovo je tek posle prvog slusanja,ali je ipak lepo videti da se sve perjanice Norveske black scene lepo drze ove godine.

A najbolji BM album ove godine meni ostaje Pro Patria Finlandia icon_rockdevil.gif

Posted
veoma dobar album,bez zamornih eksperimenata koji su znali da smetaju na poslednjim radovima,samo straightforward Black Metal i povratak u pravu formu

Bravo, my point exactly.

Vjerovatno me toliko odusevio jer sam upravo bila umorna od raznog experimentisanja i uvodjenja nekih novih formi. Da me ne shvatite pogresno, ne, nisam zadrti pobornik neexperimentisanja u globalu, ali sto se nekih bendova tice-da.

Ovaj album je bas onako-right in your face. Jasno i glasno se dere 'ovojeblackmetal'. icon_biggrin.gif