+Abigail+ Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Eh sad me opet 'oraspoloziste' jer sam propustila koncert :[ Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Koji koncert?Impaled Nazarene?Necu da ti sipam so na ranu,ali zesce si se sjebala Quote
+Abigail+ Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Koji koncert?Impaled Nazarene?Necu da ti sipam so na ranu,ali zesce si se sjebala Oh, hvala, sada mi je mnogo lakse. Ipak, s druge strane, isplatilo se jer sam novac cuvala za Kinga. A Bg mi je sve samo ne blizu. Al opet Nazarene... Quote
Grobodan Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 To ti je mozda Gorgoroth 'pao u ocima' zbog "Incipit"a, ali u principu Twilight i ovaj album su izuzetno slicni, s tim sto je Add Majonez bez ikakvih "Will To Power"-"Excert Of X" sranja i vishe "straight-forward" nego prosli..ali opet dosta slican. sad tek videh ovaj post...e zato je dobar novi album,zato sto nema takvih gluposti. Nego bre,odgovorite mi na pitanje - jel Frost odsvirao ceo album? Inace,na svako slusanje sve bolje.Svaka im cast za ovo. Quote
Angelystor Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Frost? Odakle ti to? Ja mislim da je Dirge Rep svirao na albumu... Quote
Grobodan Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Nemam pojma,negde sam pokupio tu (dez)informaciju...Ma,ko god da je odsvirao - Inace,ona pesma Twilight of the Idols bi ladno mogla na Anti'rista Quote
The Watchtower Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Citaj postove iznad!! Odlican album u svakom smislu. Jedino je cover krs. Quote
Angelystor Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Nemam pojma,negde sam pokupio tu (dez)informaciju...Ma,ko god da je odsvirao - Inace,ona pesma Twilight of the Idols bi ladno mogla na Anti'rista Jest dobri su bubnjevi sasvim Ja sa albuma sam pocheo uglavnom da vrtim, Wound, Twilight i Prosperity.. Quote
Grobodan Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Norwegian black metallers GORGOROTH have parted ways with bassist and songwriter King ov Hell. "King has recently had problems fronting some of the ideological aspects of his band GORGOROTH's agenda," reads a posting on the group's web site. "As a result, it has now been mutually agreed upon that henceforth he is no longer a member of the band GORGOROTH." Quote
Grobodan Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Gde je edit,kog kurca... Eve ga novi intervju sa KING OV HELLom.Sto li je otisao,ne ide mi u vugla... Quote
Azaralena Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Ko bi rekao? Na sajtu su ubacili vest, ali ga jos nisu skinuli sa spiska clanova Quote
Wolflord Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 E jebiga, King mi je bio skroz gotivan tip, a i super basista.Nisam jos nabavio Ad Majorem Sathanas Gloriam ali po vasoj prici cini mi se da je superishka! Quote
Black desire Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 E jebiga, King mi je bio skroz gotivan tip, a i super basista.Nisam jos nabavio Ad Majorem Sathanas Gloriam ali po vasoj prici cini mi se da je superishka! NIje los albumcic Quote
Wolflord Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Samo se nadam da je bolji od Twilight of the idols,ne mislim da je pomenuti album los ali znam da oni mogu bolje! Voleo bih kada bi snimili neki album kao sto je Under the Sign of Hell.Cisto remek delo(kao i prethodna dva albuma). Quote
Angelystor Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 E stvarno ovaj intervju zbunjuje..I ne kapiram zashto ode iz benda, pa jebot on je maltene napisao zadnja dva albuma..bem mu sve..Sad Gorgoroth ima samo dva chlana od toga jedan u koshujici na pruge p.s. Heh, ipak je Frost odradio bubnjeve. Manijak Quote
Black desire Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 p.s. Heh, ipak je Frost odradio bubnjeve. Manijak WTF!?! Quote
Wolflord Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Frost je totalni loodak! Tamo gde taj opizdi palicom tamo vise trava ne raste. Jel sigurno da je Frost "krivac" za masakr nad bubnjevima? Quote
AnaLizator Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ne znam zasto , ali album me idejno i produkcijski podseca na Under The Sign Of Hell, sto je veoma lepo od Gorgorota... definitivno najbolje izdanje josh od dotichnog albuma... Quote
Angelystor Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 WTF!?! Pa kaze King u intervjuu da je Frost radio drumse na novom 'bumu Quote
Wolflord Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ne znam zasto , ali album me idejno i produkcijski podseca na Under The Sign Of Hell, sto je veoma lepo od Gorgorota... definitivno najbolje izdanje josh od dotichnog albuma... To je dobro...samo jos da nabavim album!!! Quote
Angelystor Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 http://www.live-metal.net/features_intervi..._gorgoroth.html interesting intervju sa Infernusom What are the major musical influences for yourself and of the band? - Bananarama and Boy George. Quote
Recommended Posts