Wolflord Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 http://www.live-metal.net/features_intervi..._gorgoroth.html interesting intervju sa Infernusom What are the major musical influences for yourself and of the band? - Bananarama and Boy George. Ma lik mora da se salio! A ko su uopste Bananarama i Boy George??? Ja stvarno nemam pojma! Quote
Ivan_Creed Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Daj, ne zezaj da ne znas ko su te nekro legende?? Faust = Frost... Quote
Ivan_Creed Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Vidis li sada koji je to demon, covJece? Bjethor ga je krstio... Nadam se da je sada sve jasno... Quote
Wolflord Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Daaaaaj mora da se salis! Jel ovo ono sto je Infernus spomenuo??? Jebote, nije mi jasno...Kako? Sta? Gde? Ko? Kakvi su ovo klovnovi?!? Quote
Angelystor Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Iskreno nikada nisam slushao ni Bananaramu ni Boya(za njega nisam ni chuo), ali nakon ove izjave Infernusa izzzuzetno sam se nalozio da gi chujem Quote
Misantrophil Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Pa Boy George ti je jedan od najvecih gay ikona.Inace bio je skoro u Beogradu sad je DJ a pre je bio pevac legendarnog Culture Cluba Quote
Wolflord Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ja nemam nikakvu ali apsolutno nikakvu zelju da ih cujem niti vidim ikada vise u svom zivotu!!! Kakvi klovnovi, pa jos i pederi.Nemogu da verujem...Infernus to slusa.Odvratno!!! Quote
Novaliis Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Vidis li sada koji je to demon, covJece? Bjethor ga je krstio... Nadam se da je sada sve jasno... Quote
RokateLi Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Iskreno nikada nisam slushao ni Bananaramu ni Boya(za njega nisam ni chuo), ali nakon ove izjave Infernusa izzzuzetno sam se nalozio da gi chujem Sigurno je izdvojio Bananaramu zbog spota za stvar Venus... onaj sa djavolcicima.... Heheh, i ja sam se lozio na tu pesmu kad sam bio klinac. Quote
Grobodan Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Nisam dolazio dugo,ali nista se nije promenilo...masa dece seru kao foke. Sta vas boli kurac sta covek slusa?Hoce li vas Boy George jebati u dupe? Smrt jevrejskim pickama! Quote
Leshina Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 gorgoroth? to je ona organizacija za finansijsku ispomoc deci bez roditelja? Quote
Narsil Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 gorgoroth? to je ona organizacija za finansijsku ispomoc deci bez roditelja? Quote
SS Satana Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 (edited) I tako....svaka tema se zavrsi na spam-u.... Lepo rece neko: Ljudska glupost i Svemir su beskonacni..... Nego,da se mi lepo vratimo Gorgoroth-u.... Da li neko ima textove Gorgoroth-a iskljucujuci Incipit Satan? Bio bih zahvalan... Edited November 27, 2006 by SS Satana Quote
Angelystor Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Bolje spam nego ostarele teme..dakle ne..nema tekstova Quote
Angelystor Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 According to a posting on GORGOROTH's official web site, the group's frontman, Gaahl, was finally released from prison last month after being jailed since the spring of 2006. Lock up your daughters and lambs, Gaahl is back in town! Quote
Natasha! Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) sto je bio u zatvoru? palio crkve ili nesto drugo? EDIT: mali dodatak: ccording to a post on their official web site, Gorgoroth frontman Gaahl has been released from Norwegian prison after spending nearly a year there for an assault. He could have been sentenced to up to 9 years in prison, and his original sentence was reduced from 18 months to 14 months. In addition to the prison time, Gaahl had to pay damages of nearly $30,000 to his victim . Edited January 11, 2007 by Natasha! Quote
Azaralena Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Ma jok, bre! Nije mu taj bio zrtva! Ili je bar tako rekla Gaahl-ova mama Jadno malo, mamino, vegeterijansko Quote
mara! Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 (edited) ^lol Daju se nabaviti textovi... A World To Win for you the life of temptaion temptations so wild with the suffers hold my glad treasures blood will raped by so lies so satural so wild get its the silent sun resurrection run the beutifull world now want to cut a world to win the beutifull world yaaaaa how we must to grasp you Inace, bend je keva! Edited January 12, 2007 by maria blacksmith Quote
23/16 Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Inace, bend je keva! Naravno da jeste . Quote
Azaralena Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Samo cetiri teksta sa Incipit Satan postoje na internetu... Quote
Recommended Posts