+Abigail+ Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 a sta mislis koliko su satanisticki njihovi tekstovi??? verovatno ne zele cenzure ili tako nesto! Da, zaista...vjerovatno nece da objave tekstove jer su satanisticki. good point, svaka cast, kako se samo nismo toga sjetili. Quote
Angelystor Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Ma dobro znam na sta mislis ali recimo kad procitas text lakse ukapiras sta TACNO hoce da ti kaze. Recimo pesma Teeth Grinding, pa ajde ti provali o cemu je rec! Sigurno nije o mrvljenju zuba na nekoj presi ili necemu slicnom E..pa koliko se secam te pesme..a podobra je pesma inache(zao mi sto to nisu svirali kod nas), bukvalno ceo tekst moze da se razume veoma lako..peva o mesecu..ritualu... Quote
Sachnoth Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Gaahl reche da ima suvishe 'leshinara' i da zato ne zheli da objavljuje tekstove... shto je i tachno... a treba biti debil pa ne skapirati poruku benda xD Quote
Azaralena Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Hail Jesus? Pala sam od smeha... bukvalno Zaista imas bolestan um Mislim da ce pre "zrtvovati" fanove u slavu Satane pa se vratiti u zatvor I bas te je krenulo. Da, mislim da je to verovatnije da se desi Gaahl reche da ima suvishe 'leshinara' i da zato ne zheli da objavljuje tekstove... shto je i tachno... a treba biti debil pa ne skapirati poruku benda xD Sta? HAVOC VULTURE!!! Quote
mara! Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 A mozda nece da objave textove kako bi ljudi na forumima mogli neiscrpno da smisljaju razloge iz kojih oni ne kace textove, i onda oni to citaju i smeju nam se??? Quote
Azaralena Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Onda je zabavno i njima i nama. Sirimo srecu i drugarstvo Bend bi sad sigurno bio ponosan na nas Quote
mara! Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Omg! Da nastavimo: Mozda se u stvari iza growla, bodlji, corpse painta i svega toga kriju textovi u fazonu "let the sunshine in", i zato nece da ih kace, opet kako bismo se mi nervirali... Nesto mi masta radi Quote
The Watchtower Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 a sta mislis koliko su satanisticki njihovi tekstovi??? verovatno ne zele cenzure ili tako nesto! Vrati se u jaslice. Quote
Shores Of Antartica Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 A mozda nece da objave textove kako bi ljudi na forumima mogli neiscrpno da smisljaju razloge iz kojih oni ne kace textove, i onda oni to citaju i smeju nam se??? Onda je dobro sto ne znaju srpski pa da nam se i zato smeju Quote
Narsil Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 GORGOROTH Frontman Calls For More Church Burnings; Police To Investigate According to the Norwegian newspaper Bergens Tidende, the police in Bergen, Norway have launched an investigation into recent statements made by GORGOROTH frontman Gaahl regarding a spate of church burnings that took place in Norway in the early Nineties. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=66008 Quote
Person Who Fart Bubbles Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Kada covek zapali jednu crkvu, posle pali k'o "dobar dan"... Quote
Narsil Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 tako nekako.....al' shta im je to trebalo.....CCC Quote
Angelystor Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 GORGOROTH Frontman Calls For More Church Burnings; Police To Investigate According to the Norwegian newspaper Bergens Tidende, the police in Bergen, Norway have launched an investigation into recent statements made by GORGOROTH frontman Gaahl regarding a spate of church burnings that took place in Norway in the early Nineties. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=66008 Znachi Gaahl trazi djavola, al bukvalno :) Lud chovek Quote
Josif Visarionovič Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 sta im to treba koji k**** em su blekeri,em jos oce da budu kriminalci.ubice ih neko,zajebavaju se mnogo Quote
mara! Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Da, poslace papa inkviziciju! Dobro, kako je ovaj papa bio hitlerov omladinac, onda verovatno skinse, ali svejedno.... Quote
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ja kad slušam gorgoroth fakat mi se plače, Isuse... šta ću kad sam nježna nekako su mi presotonski bend..šta je je... ja se bojim toga uskličnik! Quote
Narsil Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 nova svadja na pomolu :) come on , come on-girl's fight! :) Quote
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 (edited) svađa? kakva svađa? vi dolazite na forum da bi se svađali i liječili frustracije? toliko o utjecaju bleka na ljudsku psihu a o mentalnom sklopu da ne pričam Edited February 8, 2007 by Death-of-Art Quote
Josif Visarionovič Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ostavi se filozofije.cinjenica je da nemas pojma o muzici stoga ne seri vise molim te.kad ih se plasis idi slusaj linkin park i to je to. Quote
Josif Visarionovič Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ima par pesama koje cenim od gorgorotha,u svakom slucaju necu da ih pljujem posto su mi sasvim ok bend,njihov mp3 mi se vrti na playlisti stalno Quote
Hrym Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Da ali se ne slazes sa ideologijom benda... Quote
Josif Visarionovič Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ne slazem se zato sto ne podrzavam satanizam,to ne znaci da ne moze da mi se svidi njihova muzika,neki rif ili scream,nebitno... Quote
Recommended Posts