Jump to content

Recommended Posts

Posted

stvarno frankenchrist, avatar ti je sranje...

inace posto vidim da si jedno vreme u potpis stavljao linkove sa

zafrkancije.co.yu - da li si cuo novi hit mp3:

Laser Topalovic Brka - Mobilni Telefon smile.gifsmile.gifsmile.gif

• 4 weeks later...
Posted

Imaju neki likovi u svojim katalozima neke spotove od Gorgorotha.Pogledaj na forumu "berza".

A ja to za Gorgoroth ne verujem dok ne procitam na njihovom sajtu.

Nadam se da je istinito!

Posted

E kakav je Gorgoroth-ov novi album???

Ništa pretjerano ni posebno....blago rečeno zlatna sredina...od pjesama bih možda izdvojio Exit Through Carved Stones i Of Ice And Movement.

Antichrist je i dalje neprevaziđen!

Posted

Da li neko ima spotove od Gorgorotha, malo kvalitetnije nego jebeni RA od 2 mb?! Znaci u nekom pristojnom kvalitetu!?

Treba za pustanje na TVu kao promocija nmjihovog nasupa na Hellhammeru

Zar oni ne nastupaju kod nas POSLE Hellhammer-a? :? Nesto u dogovoru sa ekipom iz Budimpeste :wink:

Posted

Eve,mislim da je bolje pitanje da li ce HellHamera i biti jer se suska da nece.Jadni ljudi koliko ih setaju sa premestanjem festivala.Fora bi bila da kao sto se kod nas jako cesto i desava,gorgoroth i ne dodje!To bi bila ispala kao za Apocalypticu i Exit smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Nadam se da ce doci jer znam gomilu ljudi kojo bi isli na Gorgoroth :mrgreen:

• 2 weeks later...
Posted

Pentagram,Antichrist,Under the sign of Hell - :twisted: True Norwegian Kult,savrseni albumi.Posebno bih izdvojio Antichrist. :twisted:

Na Destroyer i Incipit Satan malu su vec poceli da se gube, ali i ti albumi su dobri.Novi album jos nisam cuo,ali sam procitao mnogo dobrih kritika.

Posted

p.s. Soulseek rula!

Pa ja sam to davno rekao....ustvari čak sam i temu o Soulseek-u otvorio, ali svi koji su na toj temi postovali dali su loš komentar, kao SS je prespor i smara....gluposti, samo ga treba fino naštimati, a što se tiče black metala nijedan p2p mu nije ravan...

Posted

tako je soulseek je najbolji program za bm, ja sam sa njim skinuo Antichrist, Twillight Of The Idols i jos mnogo albuma - pa tu je Anal Count, koji tesko da moze da se nadje sa nekim drugim programom biggrin.gif

• 3 weeks later...
Posted

Oldest School Black Metal.Pentagram i Antichrist su najbolji,posebno romanticne simfonije sa Antichrist-a poput Bergtrollets Hevn,Gorgoroth i Heavens Fall.