kasapin Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 stvarno frankenchrist, avatar ti je sranje... inace posto vidim da si jedno vreme u potpis stavljao linkove sa zafrkancije.co.yu - da li si cuo novi hit mp3: Laser Topalovic Brka - Mobilni Telefon Quote
kasapin Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 http://users.yubc.net/~emperor/gorgoroth_-..._-_heimdallr.ra Quote
kasapin Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 ajde skinite pa komentarisite... a: mnogo dobar video Quote
Demonic_Alliance Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 Da li neko ima spotove od Gorgorotha, malo kvalitetnije nego jebeni RA od 2 mb?! Znaci u nekom pristojnom kvalitetu!? Treba za pustanje na TVu kao promocija nmjihovog nasupa na Hellhammeru Quote
kasapin Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 sto nepitas njih za spot ili live - kada vec dolaze Quote
Demonic_Alliance Posted July 30, 2003 Report Posted July 30, 2003 dobra ideja ... (aaa, ukljucis motorku...) a: a: Quote
Ravendark Posted July 30, 2003 Author Report Posted July 30, 2003 Imaju neki likovi u svojim katalozima neke spotove od Gorgorotha.Pogledaj na forumu "berza". A ja to za Gorgoroth ne verujem dok ne procitam na njihovom sajtu. Nadam se da je istinito! Quote
kasapin Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 sada znam da nesmem da propustim Hellhammer, samo bolje da je bio u Cacku a: a: a: Quote
Lungworm Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 E kakav je Gorgoroth-ov novi album??? Ništa pretjerano ni posebno....blago rečeno zlatna sredina...od pjesama bih možda izdvojio Exit Through Carved Stones i Of Ice And Movement. Antichrist je i dalje neprevaziđen! Quote
kasapin Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 ja sam sada skinuo Antichrist, nije los - nisam ga preslusao celog - napisacu nesto vise kada to uradim Quote
Eve Guillotine Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 Da li neko ima spotove od Gorgorotha, malo kvalitetnije nego jebeni RA od 2 mb?! Znaci u nekom pristojnom kvalitetu!? Treba za pustanje na TVu kao promocija nmjihovog nasupa na Hellhammeru Zar oni ne nastupaju kod nas POSLE Hellhammer-a? :? Nesto u dogovoru sa ekipom iz Budimpeste Quote
Jackie Brown Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 Eve,mislim da je bolje pitanje da li ce HellHamera i biti jer se suska da nece.Jadni ljudi koliko ih setaju sa premestanjem festivala.Fora bi bila da kao sto se kod nas jako cesto i desava,gorgoroth i ne dodje!To bi bila ispala kao za Apocalypticu i Exit Nadam se da ce doci jer znam gomilu ljudi kojo bi isli na Gorgoroth Quote
kasapin Posted August 22, 2003 Report Posted August 22, 2003 nabavio sam i Twillight Of The Idols - bolji je mnogo od Inripit Satan-a, mada losiji dooosta od Antichrista - koji je savrsenstvo! p.s. Soulseek rula! Quote
Grobodan Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Pentagram,Antichrist,Under the sign of Hell - True Norwegian Kult,savrseni albumi.Posebno bih izdvojio Antichrist. Na Destroyer i Incipit Satan malu su vec poceli da se gube, ali i ti albumi su dobri.Novi album jos nisam cuo,ali sam procitao mnogo dobrih kritika. Quote
Lungworm Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 p.s. Soulseek rula! Pa ja sam to davno rekao....ustvari čak sam i temu o Soulseek-u otvorio, ali svi koji su na toj temi postovali dali su loš komentar, kao SS je prespor i smara....gluposti, samo ga treba fino naštimati, a što se tiče black metala nijedan p2p mu nije ravan... Quote
kasapin Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 tako je soulseek je najbolji program za bm, ja sam sa njim skinuo Antichrist, Twillight Of The Idols i jos mnogo albuma - pa tu je Anal Count, koji tesko da moze da se nadje sa nekim drugim programom Quote
Ravendark Posted August 25, 2003 Author Report Posted August 25, 2003 Soulseek je zakon,pomocu njega sam nasao oba albuma Taake-a.jos samo da ih skinem :roll: . Quote
Thabbas Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Oldest School Black Metal.Pentagram i Antichrist su najbolji,posebno romanticne simfonije sa Antichrist-a poput Bergtrollets Hevn,Gorgoroth i Heavens Fall. Quote
Frankenchrist Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Soulseek je zakon,pomocu njega sam nasao oba albuma Taake-a.jos samo da ih skinem :roll: . Taake...nista posebno. Quote
Ravendark Posted September 12, 2003 Author Report Posted September 12, 2003 Taake nista posebno??? Jesi li ih slusao nekad? Quote
Frankenchrist Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Jesam, zato sam i rekao da nisu nista posebno. Mada vredi nabaviti, sto da ne.... a: Quote
Ravendark Posted September 12, 2003 Author Report Posted September 12, 2003 Taake sigurno treba nabaviti posebno Bjoergvin album! Perfekcija! Quote
Recommended Posts